Zima Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Nikt nie wie gdzie, jakie pozwolenia trzeba wykupic?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Nikt nie wie gdzie, jakie pozwolenia trzeba wykupic?!Nie wierze ze nie potrafisz sie posługiwać się goglarką.tu masz info http://www.pzw.org.pl/32/cms/2398/skladki_na_rok_2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Zima, powinieneś mieć opłacone składki na okręg Leszno i dodatkowo wykupione pozwolenie na w/w jezioro. W tym roku bodajże na 1 dzien kosztuje 15zł. Najlepiej zadzwoń do PZW Leszno, w linku podanym przez maniek, znajdziesz tel. Miałem podobną sytuacje tylko odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Uchwała Zarządu Okręgu PZW w Gorzowie Wlkp. z dnia 26.10.2009 Zarząd Okręgu PZW w Gorzowie Wlkp. podejmuje uchwałę o nie podpisywaniu na rok 2010 porozumień z żadnym Okręgiem PZW o wzajemnym honorowaniu opłat na ochronę i zagospodarowywanie wód. Dla wędkarzy nie będących członkami Okręgu gorzowskiego, uprawianie wędkowania będzie możliwe po wniesieniu stosownej opłaty. Uchwałę podejmuje się zgodnie ze Statutem PZW § 46 pkt.27 Również ciekawa jest ta uchwała: Uchwała Zarządu Okręgu PZW w Gorzowie Wlkp. z dnia 26.10.2009 Zarząd Okręgu PZW w Gorzowie Wlkp. zatwierdził uchwałę Prezydium ZO PZW w Gorzowie Wlkp. nr 53/2009 z dnia 12.10.2009r w sprawie zakazu spinningowania na Kanale Portowym w Słubicach w okresie od 1 listopada do 31 maja każdego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 A orientuje się ktoś jak wygada sprawa dla okręgu Wrocław na 2010r. Czy może będzie porozumienie z okręgiem Zielona Góra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 A orientuje się ktoś jak wygada sprawa dla okręgu Wrocław na 2010r. Jeszcze nie ustalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Po co to ustalać jedna karta wędkarska na cały kraj ile mniej biurokracji ,a nasi przedstawiciele zaoszczędza na watrobach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 licze na porozumienie okręgów opolskiego i wrocławskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Czy jeżeli zapiszę się do pzw i opłacę składkę w poznaniu czy będę mógł wędkować na wodach pzw zachodniopomorskie okręg Koszalin?(pojezierze Drawskie) Jeżeli nie to co muszę dodatkowo opłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 dominik poznan, Jeśli Poznań podpisze porozumienie z Koszalinem to tak ,będziesz mógł wędkować na wodach zach.pom. cinek1979, Nie licz na wiele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Właśnie, wiecie juz coś na temat porozumień w 2010r? licze na porozumienie okręgów opolskiego i wrocławskiego ja też liczyłem na porozumienie wrocławskiego i leszczyńskiego, nie doszło do niego, ciekawe jak w nadchodzącym roku będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Po co to ustalać jedna karta wędkarska na cały kraj ile mniej biurokracji ,a nasi przedstawiciele zaoszczędza na watrobach . A ja jestem kategorycznie przeciwny wszelkim krajówkom czy porozumieniom ,uważam że jak kogoś stać na wyjazd gdzieś "w polskę"na rybki to stać go na opłacenie składki w miejscu połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Właśnie, wiecie juz coś na temat porozumień w 2010r? Jeszcze się nie dogadali ,ale już jest cennik opłat na przyszły rok http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=145291#145291 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 maniek, W 2009 było bo sprawdzałem a w 2010?Kiedy będzie wiadomo? znając prace pzw to pewnie koło grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Kiedy będzie wiadomo? znając prace pzw to pewnie koło grudnia 2010Pewnie na początku roku czyli styczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 To wszystkie porozumienia okręgu Poznań na 2010? http://www.pzw.cal.pl/web/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=124 Wie ktoś czy będą jeszcze jakieś szczególnie z Koszalinem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Z tego co wiem Koszalin wypiął się na wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarzyk Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Leszno znów na bakier z Wrocławiem i 200 na dwa znaczki trzeba szykować Kto wymyśla te porozumienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 No i ja jestem zadowolona z porozumień Porozumienia O. wałbrzyskiego na rok 2010 Edit: poprawiłam link poprzez dodanie O. wałbrzyskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarzyk Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 No i ja jestem zadowolona z porozumień Porozumienia na rok 2010 ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 artech, Ale to pewne na 100%? Czy to ylko porozumienia które były podpisane na dłużej a reszta będzie po nowym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 dominik poznan, tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 W Krakowie porozumień nie będzie. Well done. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Nie wiecie jak porozumienia PZW Katowice Bo na stronie okręgu nic nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 http://www.pzw.org.pl/lublin/wiadomosci/24479/64/porozumienia_miedzyokregowe_2010 Porozumienia okręg pzw lublin dla zainteresowanych, troche się zawiodłem bo nie ma porozumienia z biała podlaska gdzie studiuje (w tamtym roku były) może to się zmieni po nowym roku dwóch składek napewno nie będe opłacał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi