Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jezioro Karsińskie i Jezioro Charzykowskie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous
Napisano

Witam

Czy ktoś z forumowiczów łowił na tych jeziorkach :roll: Położone są na Kaszubach w okolicy wsi Swornegacie >Interesują mnie wszystkie wiadomości na temat tych jezior. Wybieram się na wakacje właśnie w te okolice na okres 2 tyg od 2 lipca.

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Pozdrawiam Bartek z okolic Krakowa

PS jeśli ten wątek był poruszany przepraszam

• 3 years later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam Serdecznie,

Czy moze mi ktos cos wiecej napisac na temat tego jeziorka jade 2 maja na szczupaka i prosze o wskazowki, no i gdzie moge wykupic pozwolenie ????

Dzieki

Pozdrawiam

Mariusz

Napisano

Dowiedzialem sie ze pozwolenie mozna kupic w sklepie spozywczym Baja Plus w Swornych Gaciach (mam nadzieje ze dobrze zrozumialem kobietke) na ulicy Mestwina koszy 40 zł bat i spin z lodzi a z brzegu 20 zł no i ladbe czyste jeziorko, w zeszle wakacje dorwałem tam lkadne okonie na obrotówke z pomostu.. jak ktos jeszcze tam wedkuje to prosze podzielic sie opinia

Pozdrawiam

• 2 years later...
Napisano

Wybieram się nad jeziorko Karsińskie i chciałbym się czegoś więcej o nim dowiedzieć, szczególni interesuje mnie batymetria:) czym nęcić i na co łapać leszcza:) wszelkie informacje bardzo mile widziane:) czekam na odzew:)

Pozdrawiam

• 9 months later...
  • 2 months later...
Napisano

na charzykowskim spokojnie polowisz z brzegu , jest wiele miejsc z ktorych mozna lowic , ale efekty slabe, przynajmniej z tego co widze i slysze od innych osob.