Gość Anonymous Napisano 25 Czerwca 2005 Napisano 25 Czerwca 2005 Witam Czy ktoś z forumowiczów łowił na tych jeziorkach Położone są na Kaszubach w okolicy wsi Swornegacie >Interesują mnie wszystkie wiadomości na temat tych jezior. Wybieram się na wakacje właśnie w te okolice na okres 2 tyg od 2 lipca. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam Bartek z okolic Krakowa PS jeśli ten wątek był poruszany przepraszam Cytuj
tech Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam Serdecznie, Czy moze mi ktos cos wiecej napisac na temat tego jeziorka jade 2 maja na szczupaka i prosze o wskazowki, no i gdzie moge wykupic pozwolenie ???? Dzieki Pozdrawiam Mariusz Cytuj
tech Napisano 17 Kwietnia 2009 Napisano 17 Kwietnia 2009 Dowiedzialem sie ze pozwolenie mozna kupic w sklepie spozywczym Baja Plus w Swornych Gaciach (mam nadzieje ze dobrze zrozumialem kobietke) na ulicy Mestwina koszy 40 zł bat i spin z lodzi a z brzegu 20 zł no i ladbe czyste jeziorko, w zeszle wakacje dorwałem tam lkadne okonie na obrotówke z pomostu.. jak ktos jeszcze tam wedkuje to prosze podzielic sie opinia Pozdrawiam Cytuj
hunter831 Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Wybieram się nad jeziorko Karsińskie i chciałbym się czegoś więcej o nim dowiedzieć, szczególni interesuje mnie batymetria:) czym nęcić i na co łapać leszcza:) wszelkie informacje bardzo mile widziane:) czekam na odzew:) Pozdrawiam Cytuj
adri17 Napisano 23 Kwietnia 2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam ,mam pytanie jest jakieś miejsce na Jeziorze Charzykowskim żeby łowić z brzegu? Cytuj
Bodzon Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 na charzykowskim spokojnie polowisz z brzegu , jest wiele miejsc z ktorych mozna lowic , ale efekty slabe, przynajmniej z tego co widze i slysze od innych osob. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi