-PuS- Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Masz rację. Coś mi się pomyliło. Ja łapię w Gnojnie nad Narwią. Tam można od lipca. Połamania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 turkucie są pod ochroną -nie są(sprawdzałem).Działkowcy oszaleliby chyba. może koleś nie zasłużył na nagane ale niewiadomo nie zasłużyłem cyt.:" w rzece Odrze od ujścia rzeki Warty do granicy z wodami morskimi od 1 marca do 31 maja" (okres ochronny oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garowy Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Nie biorą na turkucia? Czemu się nie zdziwiłem? A okres ochronny? Ładnie ładnie! Ktoś tu nie zna regulaminu http://www.pzw.org.pl/home/mod.php?dir=szablony&file=indexg&ids=73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Jadę jutro na nockę.Spróbujemy ostatni raz zaufać turkuciowi (biorę oczywiście inne przynęty ).Zobaczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Jadę jutro na nockę.Spróbujemy ostatni raz zaufać turkuciowi (biorę oczywiście inneprzynęty ).Zobaczymy powodzonka czekam na zdjęcia pięknych 100 kilowych sumów:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 pięknych 100 kilowych sumów zapomniałeś wstawić kropkę między zera . Nie dziękuję, żeby nie zapeszać. Jak coś będzie ,to na pewno wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Cholera,leje Ciekawe, czy deszcz nie płoszy "wąsatego" Ale nic jadę,"w życiu trza być twardym ,nie mientkim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 no i porażka na całej linii ,żadna z przynęt nie przyniosła efektu (nie tylko turkuć) mówi się trudno i...próbuje dalej p.s. ale zachód słońca wynagrodził mi częściowo gorycz porażki: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/caf0ef0318671e1b.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 no i porażka na całej linii tak to już jest z sumem jadziesz pare dni nic aż w końcu nadejdzie ten dzien....... a twoja wypowiedż kudłaty potwierdza mnie w przekonaniu że ten Turkuć jest z deka przereklamowany...... niestety a myślałem że to jakaś niestworzona 100 procentowa przynęta kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 a twoja wypowiedż kudłaty potwierdza mnie w przekonaniu że ten Turkuć jest z deka przereklamowany.To przynajmniej nie muszę was przekonywać teraz że to kit a nie hit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 no chyba, że ma się takiego pecha, gdy zamierza się łowić na wspomnianego owada i wybiera się łowisko na którym ryba akurat nie żeruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 widzę , że temat się na tym zakończył ,ale na wszelki wypadek na zasiadki na wąsatego,będę"zapraszał "turkucia "kto nie próbuje,ten nie jedzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 nie zakończył się tylko czeka aż ktoś wreszcie złapie wąsatego na Turkucia i się tu nim pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 tylko wtedy nie będzie wiadomo czy wziął "przypadkiem",czy zadziałał turkć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garowy Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 a twoja wypowiedż kudłaty potwierdza mnie w przekonaniu że ten Turkuć jest z deka przereklamowany.To przynajmniej nie muszę was przekonywać teraz że to kit a nie hit Hahaha...przereklamowany!!! Przeglądnijcie posty i porównajcie użytkownika allegro i jednego z kolegów forumowiczów udzielających się w tym topicu:) Czyżby kryptoreklama??? turkuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 DZIWNE ,problem w tym ,że nie on rozpoczął temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk5012 Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Mam pytanie czy turkuć podjadek musi być duży czy może też być mały czy to ma jakieś znaczenie na suma i czy muszą być żywe i mogą być też martwe. Jaki czas wytrzymują w wodzie proszę o szybko odpowiedź. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brosaczony Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 No toś się doczekał...SZYBKIEJ ODPOWIEDZI. Jak widzisz w tym poście, okazuje się, że nikt z nas jeszcze nie złapał na turkucia nic ciekawego, a nawet nic w ogóle. A skoro tak, to Ci odpowiem zgodnie z tym co można wyczytać na forum: Aby nic nie złapać należy założyć na hak turkucia małego, lub dużego, ważne tylko, żeby był żywy lub martwy. A ile wytrzymują w wodzie to powinien się raczej wypowiedzieć kol. kudłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Aby nic nie złapać należy założyć na hak turkucia małego, lub dużego, ważne tylko, żeby był żywy lub martwy. haha proste , kolego Patryk5012, czytaj uważnie wczesniejsze posty a nie zadał byś tego pytania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajtek1982 Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 wiatm wszystkich... mam takie male pytanko... jak lapiecie na tego turkucia?? mam kilka i wybieram sie na suma wiec moze bym sprobowal ale nie bardzo wiem jak na to lapac... walicie z gruntu czy raczej ma swobodnie plywac po wierzchu wody??? pozdrawiam 5471417 to moje gg jakby ktos chcial wyjasnic co i jak to zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Aby nic nie złapać należy założyć na hak turkucia małego, lub dużego, ważne tylko, żeby był żywy lub martwy...he he,co fakt to fakt,a w wodzie wytrzymują dopóki się nie utopią (przecież nie będziesz przerzucał zestawu, aby sprawdzić czy osobnik na haczyku jest ruchawy czy już padochnął )czytaj uważnie wczesniejsze posty a nie zadał byś tego pytania ...i kwintesencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinbox Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 może ktoś sprzeda kilka turkuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 może ktoś sprzeda kilka turkuci? na allegro kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 na allegro kupisz...i połowa dojedzie martwa,lepiej pogadaj ze znajomymi działkowcami...a tak apropos , to nie szkoda kasiorki na wątpliwą przynętę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinbox Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 tak, tak, kasy szkoda; koles z alegro za robaka liczy sobie około 3,7 zł za robala !!! lepiej poszukam ich w kartoflisku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi