Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
turkucie są pod ochroną
-nie są(sprawdzałem).

Działkowcy oszaleliby chyba.

może koleś nie zasłużył na nagane ale niewiadomo

nie zasłużyłem cyt.:"

w rzece Odrze od ujścia rzeki Warty do granicy z wodami morskimi od 1 marca do 31 maja"

(okres ochronny oczywiście)

Napisano
Jadę jutro na nockę.Spróbujemy ostatni raz zaufać turkuciowi :???: (biorę oczywiście inne

przynęty :twisted: ).Zobaczymy :wink:

powodzonka czekam na zdjęcia pięknych 100 kilowych sumów:P

Napisano
pięknych 100 kilowych sumów

zapomniałeś wstawić kropkę między zera :mrgreen: .

Nie dziękuję, żeby nie zapeszać. Jak coś będzie :roll: ,to na pewno wrzucę.

Napisano
no i porażka na całej linii

tak to już jest z sumem jadziesz pare dni nic aż w końcu nadejdzie ten dzien.......

a twoja wypowiedż kudłaty potwierdza mnie w przekonaniu że ten Turkuć jest z deka przereklamowany...... :cry: niestety a myślałem że to jakaś niestworzona 100 procentowa przynęta kosa :razz:

Napisano
a twoja wypowiedż kudłaty potwierdza mnie w przekonaniu że ten Turkuć jest z deka przereklamowany.
To przynajmniej nie muszę was przekonywać teraz że to kit a nie hit :mrgreen:
Napisano

widzę , że temat się na tym zakończył :mrgreen: ,ale na wszelki wypadek na zasiadki

na wąsatego,będę"zapraszał "turkucia

"kto nie próbuje,ten nie jedzie" :twisted:

Napisano
a twoja wypowiedż kudłaty potwierdza mnie w przekonaniu że ten Turkuć jest z deka przereklamowany.
To przynajmniej nie muszę was przekonywać teraz że to kit a nie hit :mrgreen:

Hahaha...przereklamowany!!! Przeglądnijcie posty i porównajcie użytkownika allegro i jednego z kolegów forumowiczów udzielających się w tym topicu:) Czyżby kryptoreklama??? turkuć

Napisano

Mam pytanie czy turkuć podjadek musi być duży czy może też być mały czy to ma jakieś znaczenie na suma i czy muszą być żywe i mogą być też martwe. Jaki czas wytrzymują w wodzie proszę o szybko odpowiedź.

Z góry dziękuje. :wink:

• 3 weeks later...
Napisano

No toś się doczekał...SZYBKIEJ ODPOWIEDZI.

Jak widzisz w tym poście, okazuje się, że nikt z nas jeszcze nie złapał na turkucia nic ciekawego, a nawet nic w ogóle.

A skoro tak, to Ci odpowiem zgodnie z tym co można wyczytać na forum:

Aby nic nie złapać należy założyć na hak turkucia małego, lub dużego, ważne tylko, żeby był żywy lub martwy. :grin::twisted::grin:

A ile wytrzymują w wodzie to powinien się raczej wypowiedzieć kol. kudłaty

Napisano
Aby nic nie złapać należy założyć na hak turkucia małego, lub dużego, ważne tylko, żeby był żywy lub martwy. :grin::twisted::grin:

haha proste , kolego Patryk5012, czytaj uważnie wczesniejsze posty a nie zadał byś tego pytania:D

• 2 weeks later...
Napisano

wiatm wszystkich...

mam takie male pytanko... jak lapiecie na tego turkucia??

mam kilka i wybieram sie na suma wiec moze bym sprobowal ale nie bardzo wiem jak na to lapac... walicie z gruntu czy raczej ma swobodnie plywac po wierzchu wody???

pozdrawiam

5471417 to moje gg jakby ktos chcial wyjasnic co i jak to zapraszam...

Napisano
Aby nic nie złapać należy założyć na hak turkucia małego, lub dużego, ważne tylko, żeby był żywy lub martwy
...he :grin: he,co fakt to fakt,a w wodzie wytrzymują dopóki się nie utopią :twisted: (przecież nie będziesz przerzucał zestawu, aby sprawdzić czy osobnik na haczyku jest ruchawy czy już padochnął :roll: )
czytaj uważnie wczesniejsze posty a nie zadał byś tego pytania

...i kwintesencja :mrgreen:

• 2 weeks later...
Napisano

na allegro kupisz

...i połowa dojedzie martwa,lepiej pogadaj ze znajomymi działkowcami

...a tak apropos , to nie szkoda kasiorki na wątpliwą przynętę :???: ???