mol40 Napisano 28 Listopada 2023 Napisano 28 Listopada 2023 No i w końcu się wybrałem, dzięki uprzejmości kolegi, łowiłem nad Bzurą w sobotę po południu, okolice Dąbrówki, Woli Kałkowej, łowiłem tylko gumami, woda średnia, mętna, uciąg całkiem spory. Miałem tylko trzy brania wyjąłem małego szczupaczka 40+, kolega 50+ , pływa dalej, mało tych rybek, tak że szkoda zabierać jakąkowiek . Pogoda każdy widział ale łowienie w ciszy, spokoju, sam na sam z wodą , przyrodą , bezcenne, a że rybki coś tam skubnęły....ja już więcej nie potrzebuję 1 Cytuj
mol40 Napisano 31 Grudnia 2023 Napisano 31 Grudnia 2023 Wszystkim miłośnikom Bzury życzę rzeki pełnej ryb, rybom natomiast wody po brzegi i krystalicznie czystej przez cały rok, by im się dobrze działo. Wszystkiego dobrego w 2024r🖕 1 Cytuj
mol40 Napisano 2 Lipca 2024 Napisano 2 Lipca 2024 Witam, dzieje się coś na ,,naszym" odcinku Bzury, bo z zasłyszenia, to mimo fajnego poziomu wody, tragedia, mnóstwo drobnego krąpia, płoci i jelców:( Cytuj
mol40 Napisano 10 Sierpnia 2024 Napisano 10 Sierpnia 2024 Witam, teraz doszedł niski stan wody, o rybę było ciężko, teraz...to już los na loterii. Remont mostu w Dąbrówce.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi