CHELEK Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Nie wiem jak mam odczytywac taka cisze w tym temacie... Żeby zadośćuczynić jutro jadę ze spiningiem na Bzurę !!!!!! A skoro nikt nic nie łowi (bo nie pisze) to ja coś się postaram nabazgrać z wyprawy !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Może ktoś się dołączy ?? cumuje koło mostu na Kąpinie o 16 !! Mile widziany aparat fot !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Gdzie ta obiecana relacja ?? Chyba, ze do tej pory skrobiesz jakas duuuza rybe i nie masz kiedy napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 JACooL, podobno na weekend cos sie szykuje,wyprawa na sumy czy jak... z Chelkiem coś ustalaliście i było na tak Ja czekam tylko na sygnał i waszą aprobatę,z tym że trzeba by ustalać wypad już dziś Jak dla mnie weekend zaczyna się już w piątek Czekamy na info Chelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Z tymi sumami to bym nie przesadzal ale kto Ich tam wie .... Najblizszy week na 100% gdzies nad wode pojade(dziemy) - dokladne miejsce maja ustalic kierownicy ze Skierniewic Ja dopiero w sobote bede mogl przyjechac i pewnie do niedzieli sie robaki pomoczy, ta ostatnia nocka mi sie podobala Cos ciekawego nad Bzurka sie dzieje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Gdzie ta obiecana relacja ?? Nic nie wyszło bo mi pogoda plany popierdzieliła!! JACooL, spini, Wyprawa w sobotę aktualna planowany wyjazd godz 16-17 rzeka Wisła miejscowość docelowa nieznana (narazie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 CHELEK, JACooL, jak samopoczucia po wyprawie hehe... Ja już doszedłem do siebie,siły zregenerowane po tych potężnych sumach co mi wędziska łamały.... Kolejna wyprawa na mniej rybne wody... proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 CHELEK, JACooL, jak samopoczucia po wyprawie hehe...Ja już doszedłem do siebie,siły zregenerowane po tych potężnych sumach co mi wędziska łamały.... Kolejna wyprawa na mniej rybne wody... proszę Jasne już niedługo tylko poklej wędki i sprzęt skompletuj żebyś miał na co wyciągać te ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Dobre, dobre Moze nastepny raz nad Warte sie przejedziemy .... Wracajac do tematu - ktos, cos polowil ostatnio na Bzurce ? Moze w okolicach Orlowa - Soboty ktos byl i przypadkowo udalo sie cosik z wody (niezielonego) wyciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Moze nastepny raz nad Warte sie przejedziemy ...Chętnie jak tylko trochę wody ubędzie a nie zapowiada się to za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 spini, Ty to wogóle żyjesz ?Coś cie przymilkło Nawijaj jak woda jak- ryby-gdzie biorą na Bzurce ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 CHELEK, no jak nie jak tak czekam tylko na wypowiedz kolegów na temat sandałów.... Byłem raz nad bzurką w naszym miejscu,padły dwa klenie na kuku do tego piękny karaś na rosówke Woda jest wysoka i dość mocno ciągnie ps.widziałem jakie rybki gość połowił na naszym zakręcie to mi oczy wyszły,ale o tym już przy piwku ps.weekendowo coś sie zapowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Wybieracie sie w sobote albo niedziele ? Moze bym podjechal chociaz na troszke bo nocna tym razem chyba odpada. Jak uda mi sie wyrwac z pracy dzisiaj wczesniej, to polece do Orlowa - zobaczyc co w wodzie plywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Udalo sie wyrwac z pracy i bylem nad Bzurka k.Orlowa a wlasciwie na jej doplywie Kilka godzin, ale nie zaluje. Pogoda niestety nie rozpieszczala dzisiaj, po jakiejs godzinie zaczal padac deszcz i padal sobie do samego wieczora (dalej pada;)). Rzeczka niestety nie oczyscila sie z zieleniny, pstryknalem kilka fotek, ale hasla do fotosika zapomnialem i nie mam sily robic nowego (3Xprobowalem bez skutku). Stan wody w normie, tylko ta zielenina skutecznie utrudnia wedkowanie. O spiningu mozna zapomniec, spina nawet nie wyciagalem z auta. Na poczatek zaczepil sie ladny okonek na rosowke (pozniej tylko delikatne pociagniecia). Na zywca kompletne zero. Na czerwone i pinki zagryzaly plotki i wzdregi. Raczej maluchy, ale jedna ladna plotke i jedna piekna krasnopiore udalo sie na bacika wyciagnac na chwile z wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Koledzy to jak z weekendem? Ja raczej spędze go w pracy,choć popołudnie sobotnie będe miał wolne i mogę dołączyć jak nie będzie to szmat drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Ja myslalem raczej o niedzieli ... i gdzies w Twoje Spini okolice, albo Kompina jakas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 No niedziela od rana nad wodą i to Bzura z żywcem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Co słychać na Bzurce? U mnie bez rewelacji , z piątku na sobotę Urzecze dwa leszczyki po 80 dkg jeden bączek i kilka pierdół. Pozdrawiam całą BRAĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Dziś krótki choć owocny(nawet bardzo)owocny wypadzik Wiało,wiało i mżyło a ja nad bzurkę przetestować wklejankę i nowe kopyta... Efekt Sandaczyk 46cm piękny,tym bardziej cieszy że to mój pierszy Wrażenia nie zapomniane tym bardziej że właśnie nastawiałem się na niego,technika prowadzenia,branie niczym z książki ah wkońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Wielkie graty !!! Z piątku na sobotę sprawdzę czy coś podrósł. Pozdrawiam całą BRAĆ !!! Złapaliście na Bzurce BABKĘ? jesli tak to na jakiej wysokości. Ja na Łowiczu przed Słudwią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Pieknie, pieknie Spini Gratuluje. Wiesz moze czy cos sie dzieje ciekawego na plazy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Tez właśnie niedaleko plaży go chwyciłem Połapują jazie,i inne ciekawe rybki z tym że wody też jest sporo.... Trzeba by sie wybrać może w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Tez właśnie niedaleko plaży go chwyciłem Moje gratki prezes za tego mętnookiego bo coś inny "sandaczowiec Bzurzański " umilkł w tym temacie Może w week uda mi się Krzyśka namówić na Bzurę i tam polecimy bo moje sprzęgło już prawie umarło i jestem skazany na kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Ja juz mam auto podróżniczo-wędkarskie także jestem już w pełni mobliny jeśli chodzi o rybki No właśnie umilkł,i ponad miesiąć nie zaglądał na forum,nad wodą też go nie widać.... Czekam na info co do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamozw Napisano 1 Października 2010 Share Napisano 1 Października 2010 Wedkował ktoś na Bzurze w okolicach Ozorkowa? Jakies efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi