mol40 Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 No i w końcu się wybrałem, dzięki uprzejmości kolegi, łowiłem nad Bzurą w sobotę po południu, okolice Dąbrówki, Woli Kałkowej, łowiłem tylko gumami, woda średnia, mętna, uciąg całkiem spory. Miałem tylko trzy brania wyjąłem małego szczupaczka 40+, kolega 50+ , pływa dalej, mało tych rybek, tak że szkoda zabierać jakąkowiek . Pogoda każdy widział ale łowienie w ciszy, spokoju, sam na sam z wodą , przyrodą , bezcenne, a że rybki coś tam skubnęły....ja już więcej nie potrzebuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol40 Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Wszystkim miłośnikom Bzury życzę rzeki pełnej ryb, rybom natomiast wody po brzegi i krystalicznie czystej przez cały rok, by im się dobrze działo. Wszystkiego dobrego w 2024r🖕 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol40 Napisano 2 Lipca Share Napisano 2 Lipca Witam, dzieje się coś na ,,naszym" odcinku Bzury, bo z zasłyszenia, to mimo fajnego poziomu wody, tragedia, mnóstwo drobnego krąpia, płoci i jelców:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol40 Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Witam, teraz doszedł niski stan wody, o rybę było ciężko, teraz...to już los na loterii. Remont mostu w Dąbrówce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi