Gość DareczeK Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Jedziesz cały czas Bukowską i po prawej stronie masz tabliczkę z napisem ŁOWISKO. Karta nie jest tam potrzebna. Osobiście odradzam to łowisko - wanna z karpiami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwampa26 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 a to może mi polecic jakies inne łowiska w okolicach poznania gdzie dobra ryba jutro chciał bym sie wybrac...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwampa26 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 a co sądzicie o nieproszewie tez gdzies w okolicy poznania jeszcze nie byłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Ja tobie polecam to miejsce JAWITA 10 zł cały dzień łowienia, łowisko otoczone lasem i ryby są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwampa26 Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 OK DZIEKI JADE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 zdaj relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfred1979 Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Ja tobie polecam to miejsce JAWITA 10 zł cały dzień łowienia, łowisko otoczone lasem i ryby są W zesżłym roku często tam bywałem . Tak jak piszesz: dużo ryb (nie tylko karpie!). Zróźnicowana wielkośc ryb (nie jest tak, że każda ryba jak na innych łowiksach jest taka sama. zlapiesz i kaprpia 1kg i masz szansę na 5kg). Nie licza za godziny tylko za dniówki. Ładny ten staw. Zróźnicowana linia brzegowa, las. Minus jest taki, ze jest tam sporo komarów... cóz, cos za cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Minus jest taki, ze jest tam sporo komarów i mrówek !!! jak byłem tam miesiąc temu to kilka miejscówek było wyłączonych z wędkowania z powodu tych małych drapieżców Manfred a wiesz coś na temat drapieżnika na JAWICIE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Jutro z rana jadę na łowisko Dąbrowa. Na początku planuję spining z łódki na tym zarośniętym akwenie, a później leżaczek i karpiowanie Zdam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hermman89 Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Czekam na twoją relacje. Ja bylem w tym tygodniu i złapałem 3 karpie i 1 niestety sie urwał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfred1979 Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Manfred a wiesz coś na temat drapieżnika na JAWICIE ? Ponoc sa Szczupłe, Sandałki, okonie. Byc moze cos jeszcze. Na ich stronach sa nawet chyba jakies fotki sandaczy z tego stawu. Widzialem raz chłopaka jak chodzi i spinningowal - niewiem jakie mial efekty. Ja za to 3 tygodnie temu bylem ze spinnem na Dąbrowie - 4h i ani uderzenia... Napisz koniecznie czy na spinna cos wzięło na tym drugim stawie. Z innej beczki to w Poznaniu na Różanym MŁynie (tak, młynie a nie potoku) jest jakies łowisko z karpiami (i tylko karpiami). Godzina łowienia 3zl. + kasa od kilograma ryby. Łowił ktos tam? Chyba to jest na ulicy bożydara - na zumi.pl faktycznie widać tam jakiś staw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Napisz koniecznie czy na spinna cos wzięło na tym drugim stawie. Byłem ostatnio. Cały ten akwen jest zarośnięty :/. Trzeba było szukać jakiś małych oczek i tam finezyjnie podrzucać małe blaszki - co rzut to okoń (lub okonek) , trafiło się kilka takich po 30 cm , - reszta okonki. Lepiej będzie przyjechać tutaj na wiosnę , jak roślinność się dopiero budzi i wtedy szukać szczupaka. PS. Łowił ktoś na łowisku w Baranówku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 jezierce tylko i wyłącznie kurde na spinning cud miud malina wanilia i bóg wie co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 A czy ktoś coś wie o wodach w Promnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek1981 Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Witam - a znacie jakies konkretniejsze komercyjne łowisko gdzie mozna połowić, konktretniejsze zeby poprostu wygladało dośc solidnie i było duże ,bo wybaczcie łowisko w bogucinie to dno wedkarsie z góry dzieki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Pilne pytanie czy pamiątkowo jest płatne?? w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamaz5 Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Polecam łowisko w Izdebnie,jak się wykupi 2 noclegi po35zł. (piątek - niedziela) to właścicielka nie kasuje za ryby(chyba, że sandacz - szczegółów nie pamiętam bo nigdy nie płaciłem, a nałowiłem). Właśnie wróciłem z takiego wyjazdu i efekty to 7 karasi od,05kg. na sztukę, jakieś 10 kg. leszczy powyżej 40cm. 3 liny i 2 karpie. Jezioro jest wiekie i można tam złowić szystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek25 Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Witam nie polecam tego łowiska. Kiepskie stanowiska, biorą bardzo małe ryby. Mnóstwo maleńkich płotek (ok 10cm) Karpie do 1kg o ile uda im się przepędzić płotki (nawet z gruntu) Dodatkowo za te maleństwa każą płacić, byłem kilka razy.... Zdecydowanie nie polecam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi