sylvvester Napisano 21 Października 2009 Napisano 21 Października 2009 Hmm z najnowszych wiadomosci uzyskanych od mojego ojca,dowiedzialem sie ze jednak w Bugu zaczyna pojawiac sie konkretna ryba.Wprzeciagu miesiaca zlapal pare ladnych szczupakow i leszcza ponad 3 kg,dobrze ze ta rzeka zaczyna sie odradzac Cytuj
sylvvester Napisano 21 Listopada 2009 Napisano 21 Listopada 2009 W polowie listopada bylem polowic troche na Bugu tj okolo 14.Niestety woda bardzo wysoka i trudno w ogole dojsc w stare znajome miejsca.Porzucalem troche na spining lecz bez rezultatu Cytuj
jentarz Napisano 9 Stycznia 2010 Napisano 9 Stycznia 2010 W Bugu można było połowić, ale teraz po tym zatruciu puchy Cytuj
Rudzi0 Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Interesuje mnie jak teraz wygląda rzeka (Wyszków (wieś Młynarze) jaki nurt czy da rade dojechać do rzeki itp. Cytuj
asior662 Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 Stan wody dość wysoki.Mogą być problemy z dojazdem i łowieniem z brzegu.Ogólnie Bug od Młynarzy do Czarnowa kicha.Głównie łowiłem z łódki w okolicach Czarnowa i na dzień dzisiejszy wędkowanie z brzegu niemożliwe.Od paru dni przeniosłem się z łódką na Narew i jestem z tej decyzji bardzo zadowolony.Rzeka Bug to już przeszłość,moim zdaniem szkoda czasu,złowienie czegokolwiek,a w szczególności drapieżnika graniczy z cudem(oczywiście co najmniej wymiarowego). Cytuj
El Rifle Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 Był ktoś ostatnio powędkować nad Buegiem? Możę w Mierzwicach lub okolicach? Jak sytuacja w rzece, gryzie ryba? Cytuj
grzesiek10 Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 namawiam do zwiedzenia Bugu w okolicach Wirowa. i z jednej i z drugiej strony rzeki są ciekawe miejscówki w tych okolicach można liczyć na każdą rybę Cytuj
Andrzej G. Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Chciałbym trochę odświeżyć temat.Słychać coś obecnie na Bugu ? Chciałbym się wybrać do Popowa,ale jest problem ( Popowo-Parcele czy Popowo-Letnisko czy Popowo-Kościelne) gdzie będzie najlepszy dojazd autem i gdzie można połowić. Cytuj
Raczej Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 witam, który odcinek nieopodal Warszawy można odwiedzić na spinning, prosze o jakies info, sugestie, pzdr Cytuj
Raczej Napisano 13 Lipca 2012 Napisano 13 Lipca 2012 odświeżając, poleci ktoś jakąś ciekawą miejscówkę ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi