Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hmm z najnowszych wiadomosci uzyskanych od mojego ojca,dowiedzialem sie ze jednak w Bugu zaczyna pojawiac sie konkretna ryba.Wprzeciagu miesiaca zlapal pare ladnych szczupakow i leszcza ponad 3 kg,dobrze ze ta rzeka zaczyna sie odradzac :grin:

• 1 month later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

W polowie listopada bylem polowic troche na Bugu tj okolo 14.Niestety woda bardzo wysoka i trudno w ogole dojsc w stare znajome miejsca.Porzucalem troche na spining lecz bez rezultatu :sad:

• 1 month later...
  • 4 months later...
Napisano

Interesuje mnie jak teraz wygląda rzeka (Wyszków (wieś Młynarze) jaki nurt czy da rade dojechać do rzeki itp.

Napisano

Stan wody dość wysoki.Mogą być problemy z dojazdem i łowieniem z brzegu.Ogólnie Bug od Młynarzy do Czarnowa kicha.Głównie łowiłem z łódki w okolicach Czarnowa i na dzień dzisiejszy wędkowanie z brzegu niemożliwe.Od paru dni przeniosłem się z łódką na Narew i jestem z tej decyzji bardzo zadowolony.Rzeka Bug to już przeszłość,moim zdaniem szkoda czasu,złowienie czegokolwiek,a w szczególności drapieżnika graniczy z cudem(oczywiście co najmniej wymiarowego).

• 2 months later...
  • 9 months later...
Napisano

namawiam do zwiedzenia Bugu w okolicach Wirowa. i z jednej i z drugiej strony rzeki są ciekawe miejscówki w tych okolicach można liczyć na każdą rybę :smile:

• 1 year later...
Napisano

Chciałbym trochę odświeżyć temat.Słychać coś obecnie na Bugu ? Chciałbym się wybrać do Popowa,ale jest problem ( Popowo-Parcele czy Popowo-Letnisko czy Popowo-Kościelne) gdzie będzie najlepszy dojazd autem i gdzie można połowić.

• 2 weeks later...
Napisano

witam, który odcinek nieopodal Warszawy można odwiedzić na spinning, prosze o jakies info, sugestie, pzdr