sylvvester Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Hmm z najnowszych wiadomosci uzyskanych od mojego ojca,dowiedzialem sie ze jednak w Bugu zaczyna pojawiac sie konkretna ryba.Wprzeciagu miesiaca zlapal pare ladnych szczupakow i leszcza ponad 3 kg,dobrze ze ta rzeka zaczyna sie odradzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylvvester Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 W polowie listopada bylem polowic troche na Bugu tj okolo 14.Niestety woda bardzo wysoka i trudno w ogole dojsc w stare znajome miejsca.Porzucalem troche na spining lecz bez rezultatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jentarz Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 W Bugu można było połowić, ale teraz po tym zatruciu puchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudzi0 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Interesuje mnie jak teraz wygląda rzeka (Wyszków (wieś Młynarze) jaki nurt czy da rade dojechać do rzeki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asior662 Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Stan wody dość wysoki.Mogą być problemy z dojazdem i łowieniem z brzegu.Ogólnie Bug od Młynarzy do Czarnowa kicha.Głównie łowiłem z łódki w okolicach Czarnowa i na dzień dzisiejszy wędkowanie z brzegu niemożliwe.Od paru dni przeniosłem się z łódką na Narew i jestem z tej decyzji bardzo zadowolony.Rzeka Bug to już przeszłość,moim zdaniem szkoda czasu,złowienie czegokolwiek,a w szczególności drapieżnika graniczy z cudem(oczywiście co najmniej wymiarowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Rifle Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Był ktoś ostatnio powędkować nad Buegiem? Możę w Mierzwicach lub okolicach? Jak sytuacja w rzece, gryzie ryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek10 Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 namawiam do zwiedzenia Bugu w okolicach Wirowa. i z jednej i z drugiej strony rzeki są ciekawe miejscówki w tych okolicach można liczyć na każdą rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej G. Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Chciałbym trochę odświeżyć temat.Słychać coś obecnie na Bugu ? Chciałbym się wybrać do Popowa,ale jest problem ( Popowo-Parcele czy Popowo-Letnisko czy Popowo-Kościelne) gdzie będzie najlepszy dojazd autem i gdzie można połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczej Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 witam, który odcinek nieopodal Warszawy można odwiedzić na spinning, prosze o jakies info, sugestie, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczej Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 odświeżając, poleci ktoś jakąś ciekawą miejscówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi