Robal Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Jest ktos chetny na wspolne wyjscia na ryby w Poznaniu? W grę wchodzi jez. Strzeszyńskie, Warta, łowisko Dąbrowa, Dębina, ewentualnie jez. Rusałka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styper91 Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja chetnie zanim szkola sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 24 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2007 To podaj jakis termin, ja jestem wolny do 2 wrzesnia, procz w ta niedziele. Podam gadu-gadu - 5632283. W czasie roku szkolnego w piatek po szkole, w sobote, niedziele i w dni, gdy bedzie mniej nauki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styper91 Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Ja proponuje pierwszy piatek albo weekend po szkole teraz mam urwanie Głowy z ksiazkami innymi pierdolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Po miesiacu ktory poswiecilem na zaklimatyzowanie sie w okolicach Poznania przyszla chec na ryby!!! Jesli jest ktos chetny zapraszam, w samochodzie mam wolne 3 miejsca, nie mam pojecia o tutejszych wodach, jak do tej pory namierzylem jeziora Kiekrz, Lusowo (Lusowskie) oraz Warte w Poznaniu, ale jeszcze nie lowilem. jesli ktos ma chec to spokojnie od 25.08 (musze przywiesc sprzet). do konca pazdziernika mozemy jezdzic. W gre jak na razie wchodza popoludnia od pon-pt oraz weekendy (nie wszystkie, bo w niektore jezdze do domu) czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Jutro przelew na konto PZW Poznan i NA RYBY MOZNA RUSZAC. W pierwszej kolejnosci wybieram sie na zalew w miejscowosci Kazmierz - slyszalem, ze sandacz dobrze gryzie. Potem Warta w Poznaniu i okolicach. Jest ktos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarzyk Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 Panowie a moze tak w przyszlym roku zorganizujemy jakis zjazd wlkp.wedkarzy,przy wedce nad woda,moze warta lub jakies jeziorko PZW dawac propozycje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 ja już z Poznania wyjechałem, niestety nikogo nie udało mi się namówić na wspólny wypad, ale chętnie zawitam w Wasze strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 jezierce moga być łowne jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 wedkarzyk, słuszna idea, niech się tylko ociepli , bo spotkania na wspólne łowienie najczęściej mają część integracyjną czemu obecna aura nie sprzyja więc mam nadzieję, że wiosną i w naszym regionie uda się jakiś zlocik zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 świetny pomysł jeśli mi tylko będzie termin pasował napewno się zjawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarzyk Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 bo spotkania na wspólne łowienie najczęściej mają część integracyjnąCzyli browarek musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarzyk Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Mam nadzieje,ze zjazd tegoroczny bedzie zrealizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 ja mogę w każdy weekend we wakacje dosłownie zawsze w weekend nie ma problemu słuchajcie a może naprawde te jezierce z Gniezna mam na Jezierce 25 km a z poznania na jezierce też jest 25 czyli remis jest tam dóżó okonia szczupaka są nawet 3 jesiotry tu macie wszystko o jeziercach zasada jest taka trzeba mieć karte wędkarska i 10 złotych cały dzień można łowić Akwen: Jezierce Locja: Jeziora: Położenie: Województwo: Wielkopolskie Wyszukaj łowiska w województwie Wielkopolskie, Powiat: Poznański Wyszukaj łowiska w województwie Wielkopolskie i powiecie Poznański, Gmina: Pobiedziska Właściciel: Okręgi / Woda PZW -> Okręg PZW Poznań Wyszukaj łowiska w Okręg PZW Poznań Dominujące ryby: Karp Zobacz charakterystykę ryby Karp Leszcz Zobacz charakterystykę ryby Leszcz Lin Zobacz charakterystykę ryby Lin Płoć Zobacz charakterystykę ryby Płoć Szczupak Zobacz charakterystykę ryby Szczupak Data publikacji: 2008-01-03, godzina: 23:02 Źródło: wedkuje.pl www.wedkuje.pl (Marta Jakubowska) # Opis łowiska: Jezierce to wspólna nazwa czterch malowniczo położonych jezior. W sumie to ok. 19 ha powierzchni, na którą składają się: Ula (9,06 ha), Ósemka (4,15 ha), Baba (3,9 ha) i Cyganek (2,26 ha). Jeziora położone są w Nadleśnictwie Czerniejewo. Przez każde z nich przepływa rzeczka Cybina (prawy dopływ Warty). Łowiska są wyjątkowo czyste i zdbane, a także sowicie zarybiane. Średnie zarybienie roczne wyniosło ok. 60 kg/ha. Poza karpiem, leszczem, linem, płocią, okoniem, szczupakiem można też trafić na jesiotra. Dodatkowym atutem łowisk są okoliczne lasy. Dla wędkarza - grzybiarza to istny raj. Parking ogólnodostępny znajduje się przy jeziorze Ula, a dojście do stanowisk wędkarskich jest bardzo wygodne ze względu na ścieżki okalające jeziora. Informacje dodatkowe: # Informacja o regulaminie połowu: Opłata okresowa za 1 dzień wynosi 10,- Można ją uiścić w miejscowej leśniczówce w Jeziercach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 A łowisz w Powidzkim bo chce się z kumplem zabrać w sezonie na szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 tak łowie możemy sie umówić napisz mi na pw napewno odpowiem i jak tam szczupak to złodzi w tamte rejony płynie się jakieś pół godziny w jedną strone czy li łódka na 3,4 godziny i wtedy to na jednom żywca drugą spin i heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc pytam tutaj. Może by się ktoś przejechał ze mną na rybki z okolicy? Teraz raczej nie bo zimno i lód i takie tam, ale może w przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 łódka na 3,4 godziny i wtedy to na jednom żywca drugą spin i heja a RAPR znasz może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 On miał na myśli że jeden z nas na żywca drugi na spin i czemu posty zostały usunięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 On miał na myśli że jeden z nas na żywca drugi na spin nie wiem co miał na myśli - z treści posta wynikało co innego czemu posty zostały usunięte? usunął je ktoś inny - podejrzewam że jako niezgodne z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 chodziło mi że jak bym razem płyneli to ja na żywca on np na spina troszku zrozumienia drodzy koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 troszku zrozumienia drodzy koledzyOk kolego ,ale miej trochę litości dla pisowni języka Polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Ok kolego ,ale miej trochę litości dla pisowni języka Polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Witam. Widzę że uaktualniono ten temat:) w takim razie i ja wyjdę z propozycją wspólnego wypadu na rybki nawet na Warte w Poznaniu... W tygodniu pracuję i póki co szybko się ciemno robi ale w weekend jak najbardziej:) Przybliżony termin: JAK TYLKO BĘDZIE ŁADNA POGODA!! (bo mnie już nosi po domu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 OK ale na jaką rybę? Masz na myśli spin czy spławik czy grunt czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi