bartoszn01 Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam mam kartę wykupioną w Kaliszu czy mogę wętkować na tym zbiorniku i jeszcze gdzie możan złowić szczupaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 nie to nie pzw opłata na sezon z brzegu 135 z łodzi 175 krótsze zezwolenia też są wpisz w google rybaczówka kiekrz i poszukaj cen z brzegu raczej szczupaka nie połowisz ja przez pare lat znalazłem 1 miejsce z brzegu gdzie można dorwać szczupaka tylko na żywca na spina złowisz okonie może pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobrychlopak Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Witam, Koledzy mam kilka pytań, gdyż ten sezon planuję całkowicie poświęcić temu akwenowi. Planuję łowić z pontonu, czy muszę posiadać jakieś wyposażenie do pływania po jeziorze kiedy będzie jakaś kontrola ?! Czy można łowić na Żywca na tym jeziorze?? Gdzie mógłbym bezpiecznie zostawić samochód , i ewentualnie zwodować się pontonem ?? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakut Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Witam. Cale lata 80-te spedzalem lowiac rybki na j.kierskim. Po latach przerwy chciałbym wrócic do tamtych czasow. Poszukuję więc łodki do kupienia (najlepiej plastyk ale drewno też może byc)))). Jak by ktoś mial jakąs lódeczkę na zbyciu w rozsadnej cenie proszeniech da mi znać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrucin Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Witam,Koledzy mam kilka pytań, gdyż ten sezon planuję całkowicie poświęcić temu akwenowi. Planuję łowić z pontonu, czy muszę posiadać jakieś wyposażenie do pływania po jeziorze kiedy będzie jakaś kontrola ?! Czy można łowić na Żywca na tym jeziorze?? Gdzie mógłbym bezpiecznie zostawić samochód , i ewentualnie zwodować się pontonem ?? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam serdecznie I jak Ci mija ten sezon na jeziorze? Coś ciekawego wyciągnąłeś? Pozd Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARKUS561 Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Zezwolenie do łowienia w Jeziorze Kierskim można kupić w sklepie wędkarskim Pętla Półabska,,,róg Cienistej a Dąbrowskiego i na dobę kosztuje 18 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARKUS561 Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 O 9.09.2013 o 15:06, mrucin napisał: I jak Ci mija ten sezon na jeziorze? Coś ciekawego wyciągnąłeś? Pozd Marcin Aby łowić z pontonu trzeba mieć wykupione zezwolenie z łowienie z łodzi na tym pozwolenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi