vdk Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Na 2012 rok to wygląda tak: do PZW należą: Baczkowski, Stara Baba, Kachlarski, Karpętaj, Glinki Edy, Śmierduch, pod Wierzbą, pod Stodołą, nad Strumykiem (Mirucha), Murek (mały z lewej od Miruchy), Parkowe. Podobno na Nowakowskim i Rozlanym kontrolują "zgodność ze sztuką", czyli łowienie wg regulaminu PZW- nie czepiają się pozwoleń ponieważ nikt nie wie kto ma je wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz.Poznań Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Baczkowski jest PZW tylko w czesci przy torach- reszta to woda prywatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek_1986 Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Na 2012 rok to wygląda tak:do PZW należą: Baczkowski, Stara Baba, Kachlarski, Karpętaj, Glinki Edy, Śmierduch, pod Wierzbą, pod Stodołą, nad Strumykiem (Mirucha), Murek (mały z lewej od Miruchy), Parkowe. Podobno na Nowakowskim i Rozlanym kontrolują "zgodność ze sztuką", czyli łowienie wg regulaminu PZW- nie czepiają się pozwoleń ponieważ nikt nie wie kto ma je wydać Czy ktoś może potwierdzić, że na dwóch w/w stawach nie trzeba mieć wykupionej okręgówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitpower Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam, nie łowię na tych stawkach, znam je tylko z czasów "małolata" ponieważ mieszkam na Górczynie. Ale zastanawia mnie jedno, jeżeli są to tereny prywatne, mimo że właścicieli nie ma, lub ich nie znaleziono, to na jakiej podstawie PZW dysponuje czyimś terenem? Może moim akwarium też dysponują, a ja o tym nie wiem? pozdrawiam PIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi