Lord Konrad I Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Sorki za OT, ale jarek 307h jeśli masz tak pisać, to może lepiej poczekać ze dwa lata ? Żaden z Twoich ostatnich postów nie przedstawia walorów składniowych, ortograficznych, fleksyjnych ani merytorycznych ... Ciężko je odczytać, a co dopiero zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Ja się chyba niedługo skuszę na kołowrotek do gruntu Okuma Travertine Baitfeeder. Nie mogę się tylko zdecydować 45 czy 55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PcMichu Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Endrju...dobry wybór Okuma ma dobre kołowrotki, ja osobiście nie mam ale znajomy z którym brykam na rybki ma i bardzo sobie chwali. Ja myślę,że w najbliższej przyszłości zapodam sobie jakieś wędzisko trochę bardziej na spinning nastawione (Ps. jakby ktoś miał propozycję to bardzo chętnie, tylko z ceną proszę nie szaleć aha nie znam się za bardzo na wędziskach a bynajmniej na firmach które je produkują i nie bardzo wiem które najlepsze.) No i parę jerków... coś mnie ta metoda kręci ostatnio. No cóz...zobaczymy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 26 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2008 Od niedzieli mam wakacje! Sesja zaliczona, więc zaczynam wakacyjna przygode z wędką. A zamierzam kupić: haczyki, koszyczki, splawiki, żyłki, podbierak i to narazie na tyle! Pozdrawiam Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lin Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 ja jutro kupuje białe robaki, żyłkę tonącą zielona 0,20 150m i 0,18 25m na przypony do gruntówek, haczyki,gruntomierz, spławik waggler ze wstępnym dociążeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czoczo Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Ja sobie zamierzam sprawić zestaw muchowy ale to trochę większy wydatek jak dla mnie. Chciałbym sprawdzić się w tej metodzie bo bardzo mnie ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 A ja w niedalekiej przyszłości zamierzam sprawić sobie jakiś kołowrotek kleniowy myślę nad shimano jakimś z przednim hamulcem może jakieś podpowiedzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 arek_glogow, Shimano Stradic będzie ok Ja natomiast zamierzam sobie sprawić spinning. Prawdę mówiąc potrzebowałbym dwa - jeden przeznaczony na kleniojazie a drugi na sandacza, ale z uwagi na to, że kijek będzie raczej w moich rękach pod koniec lata to na 90% będzie to kijek na sandacze. Marzy mi sie kij zbudowany na blanki CD o dl 3.05 i cw 8-32 i akcji fast i mający rezonans grip. Trochę droga impreza ale mam nadzieje że wypali... Za to na wiosnę na 100% dam uzbroić Talona na kleniojazie ale blanku jeszcze nie wybrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 ja musze zakupić kilka(naście?) kopy od 7 do 10 cm o różnym ubarwieniu, do tego główki jiggowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lin Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 a ja spławik, który dziś straciłem... (mam nadzieję, że znajdę podobny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 a ja spławik, który dziś straciłem... (mam nadzieję, że znajdę podobny )a dlaczego podobny jeśli ci się sprawdzał to ma być taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lin Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 ten spławik kupiłem 3 lata temu i ciągle mi służył, do dziś. Nie wiem czy taki znajdę, jeśli chodzi o wygląd, na pewno żaden nie nadrobi wspomnieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Ja w tym roku z grubszych rzeczy to tylko pokrowiec 2komorowy usztywniany,na karpióweczki i to już mi na ten rok wystarczy bo i tak wydałem już na wędkarstwo 1448,33zł. No chyba że mi coś odbije . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Nigdy nie spinningowałem (zawsze spławik, gruntówka), ale w tym roku postanowiłem spróbować tej metody. Czytając tematy i posty dotyczące spinningu postanowiłem kupić: kijek- Konger Tiger Cross Maxx 2,7 cw. 10-30 g. kołowrotek- Cormoran Rodeo GTi 11PiF-2000 Na początek będzie chyba o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Ja chyba doroslem do zakupu łodzi ... szkoda ze moj portfel ma odmienne zdanie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 hehe prowident 0801 124 124 broń borze żadna reklama kurde moja ciocia wzieła 4100zlotych a musi im oddać 7tysięcy a co do łodzi to pod bogiem W Gnieznie jest do kupienia za 1000złotych z silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Zamierzam kupic to . Tylko co z tym robic Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Piękna to łódeczka i te fotele BOMBARDIER ma na pewno i alarm i gps a jakie laseczki do niej pasują chyba do 18 max a ty nie wiesz co z nią zrobić Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 a jakie laseczki do niej pasują chyba do 18 max a ty nie wiesz co z nią zrobić To bym musial chyba do Polski poplynac bo tutaj laski chca plywac "tym" . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 W tle widze łódki kabinowe i oto chodzi a ta pani poprosze o adres Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Ja zamierzam kupić 3 "Bromby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 nie będzie łatwo, A. Lipiński ma masę zamówień na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sochon Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 shimano catane 2,4 albo 2,7 metra, cw do 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Homegeon, Już z nim jestem umówiony mam zamówienie i za 1,5 są u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 i za 1,5 są u mnie 1,5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi