stu6-60 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 ...zenada, chlopaki pokazali tym razem ,ze nie tylko sportowo ale i intelektualnie odbiegaja od normy Oczywiscie wszyscy oczekiwali zwyciestwa ale 'pastwienie" sie nad zespolem "kelnerow, lekarzy i krawcow' chwaly nie przynosi. Raczej zniesmaczenie . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Radku, więc co mieli według Ciebie zrobić? Zadowolić się wynikiem 1:0 bo przeciwnik to lekarze i kelnerzy? Ale faktem jest, że San Marino liczy około 38000 mieszkańców i dlatego nie można go porównywać nawet z podłódzkim Zgierzem liczącym 58000 mieszkańców (Zgierz ma swą drużynę MKP Zgierz w IV lidze okręgowej łódzkiej...) Dlatego myślę, że wynik 10:0 w tym przypadku nie przynosi chluby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 10:0 dobry wynik, niemcy wygrywali 13:0, a nam 2 bramki nie zaliczyli + 1 poprzeczka. Doping dobry tylko czemu na dobry początek śpiewają: "co należy robić z PZPN", przecież zarząd się zmienił i jest dosyć ogarnięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 przecież zarząd się zmienił i jest dosyć ogarnięty..._________________ 1. kwietnia był wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 kurdę a mi się antena akurat dziś musiała przestawić Nic nie straciłes w sumie. Mecz na szczycie nie ma co... nasi wygrali z najsłabszą drużyną w rankingu FIFA... Też mi niespodzianka... Lali jak w kaczą d... posiadanie piłki 73% do 27 % mówi samo za siebie... To tak jakby wisła kraków grała z olimpiakosem kozia wólka... Zwyciestwo niby zwyciestwo niemniej jednak niedosyt po ostatnim spotkaniu ciągle jest... Zobaczymy dalej co będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Tondrom, Nazwy klubów pisze sie z DUŻEJ litery : Wisła Kraków , Olimpiakos kozia wólka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Olimpiakos kozia wólka Holik, nazwy miejscowości również Jakby nasi wygrali 1, 2, lub 3 : 0 to by był krzyk że z najsłabszą drużyną ledwo co wygrali. Tak źle i tak niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Tak źle i tak niedobrze jak nie kijem go to pałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 kocur, prawda . Ale ja niewiedziałem że Kozia Wólka to miejscowość Dobra koniec offa bo nam moderatorzy karzą kopać rowy koło autostrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 kocur, prawda . Ale ja niewiedziałem że Kozia Wólka to miejscowość Dobra koniec offa bo nam moderatorzy karzą kopać rowy koło autostrad Hmm, kolego sympatyczny mógłbym wskazać conajmniej kilkanaście postów w których robisz bardziej rażące błedy niż ten mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Dobra koniec offa bo nam moderatorzy karzą kopać rowy koło autostrad Holik, Ciekawy pomysł a błędy popełniamy wszyscy i niech każdy,wytyka swoje .A meczu niestety nie oglądałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 polecam skrót meczu wpisz w google: skrót meczu Polska San Marino tvp, nie ma co sie jarać za bardzo tym zwycięstwem ale obejrzeć można bo padło po prostu pare ładnych bramek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 padło po prostu pare ładnych bramek:DDziek właśnie tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 MU - POR słaby mecz 1:0 spodziewałem sie troche więcej bramek i wygranej porto no ale trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Przynajmniej Ronaldo nie pajacował na boisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Także spodziewałem się czegoś wiecej po drużynie Porto, może dlatego tak słabo zagrali bo na ławce trenerskiej zabrakło trenera Jesualdo Ferreiry W drugim meczu LM Arsenal pewnie wygrał z Villarreal 3-0. Dzisiaj mecz Pucharu UEFA na programie 2 Manchester City-Hamburger SV w pierwszym meczu padł wynik 3-1 dla HSV, dzisiaj zapowiada się ciekawy rewanż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Też myślałem że Porto da z siebie więcej . Ale cóż - tak to już jest. Ale jak sobie tak patrzyłem na poziom gry obu drużyn to jest na co popatrzeć , a to w jaki sposób ManU prowadzi akcje i jak tam wyglądają podania to naprawde można się rozpłynąć . Oby Polska piłka tak kiedyś wyglądała . I fajnie by było jakby Skorża w Wiśle siedział tyle co Ferguson w MU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Tondrom, Nazwy klubów pisze sie z DUŻEJ litery : Wisła Kraków , Olimpiakos kozia wólka Pamietaj. Pisze sie i mowi "wielką" literą, a nie "dużą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Dla takich chwil warto żyć Ale te nerwy.... Brawo dla naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Dla takich chwil warto żyć Ale te nerwy.... Brawo dla naszych Racja, BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Dlatego nasi kopacze powinni brać przykład z siatkarzy i innych zawodników Cieszę się że udało im się w jednej z moich ulubionych dyscyplin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 PIękny finał .. gratulacje i brawa dla naszych siatkarzy.. należało im się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Dlatego nasi kopacze powinni brać przykład z siatkarzy Oby nie grali rękami Gratulacje oczywiście dla siatkarzy , ale ja i tak wiedziałem na początku mistrzostw że będzie Mazurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 No i mamy brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 4 Października 2009 Share Napisano 4 Października 2009 gratki dla naszych brązowych złotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi