Robal Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 1:0 dla Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Jednak w domu obejrzałem. I dobrze bo po słupku Saganowskiego leciały takie ...... , że wszystkie ryby uciekły by na parę godzin Patrząc całościowo na mecz- nic więcej nie dało się zrobić. Jadę na ryby tam jest mniej nerwowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 0;0 chwała Bogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Kopanina nieziemska ;D w dwu meczy 1 pkt ;/ szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Portugalia-Serbia 1-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Cieszmy się, że wszyscy grupowi rywale stracili pkt. W kazdym meczu remis Teraz tylko nie dać ciała z Kazachami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Miałam nagrać mecz..... Skoro już to popatrzę, a co mi tam Pierwsza połowa standardowo. Druga mi się podobała, pomijając notoryczne podawanie przez naszych piłki do Boruca Tak się wciągłam, że dzieciak musiał opuścić pokój - jak twierdził: nie mogę tego słuchać Oj mielibyśmy kilka bramek, tyle okazji, tyle niecelnych strzałów. Remis, Artur był w dobrej formie, faktycznie. Zobaczymy co będzie dalej. Będę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Października 2007 Share Napisano 13 Października 2007 Piwo dla elektryków na stadionie za time out dla naszych Dużo szczęścia w tych eliminacjach ale szczęście sprzyja lepszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 13 Października 2007 Share Napisano 13 Października 2007 Ja bym im po skrzynce dał !! Liściu maczał w tym palce HIHI A tak na Serio to Smolarek i wszystko jasne Poprostu chłopak umie wykorzystywać sytuacje Bo wątpie że jakiś leszczak (pozostałych 9 w polu) Napalił by sie i łub w jupitera xD hehe A tak poważnie to mecz ogólnie całkiem okej Tu akce tam akcje i pioronyzujące uderzenie smolarka Pozdro Krzyś (przez kupowanie samochodu imieniny mamuśki i mecz nie byłem na rybach i chyba do przyszłego weekendu już nie będe tak, że przerwa 2 tygodniowa = ] ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Piwo dla elektryków na stadionie za time out dla naszych Ponoć Beenhakker sam przegryzł kable bo nie mógł patrzeć na pierwszą połowę. I pomogło, druga połowa całkiem niezła, wynik najlepszy ze wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 buahahahaha światło wyłączyli ciemnogród normlanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 druga połowa całkiem niezła Chyba troszke za mało powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 buahahahaha światło wyłączyli ciemnogród normlanie.... A ja właśnie w czasie rozpoczynania 2 połowy poszedłem wziąść kąpiel, wracam i 48 minuta . Rodzina mówi, że dużo nie straciłem , bo reflektory wysiadły. Ale meczyk ładny, nie było kompromitacji, na jaką sie zapowiadało w 1 połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Dziś Polska : Belgia o awans do ME w Austrii i Szwajcarii, kto będzie oglądać? Ja się zaraz pakuję do wanny, potem do wyra, otwieram zimne piwko, coś do żarełka i niech Polacy skopią im tyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 U mnie przygotowania też idą pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin20 Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 A jak obstawiacie dzisiejszy meczyk?? Ja stawiam na wynik 2:0 dla Naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 A jak obstawiacie dzisiejszy meczyk?? Będzie albo bardzo łatwo, albo bardzo ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Masakra pierwsza brama no może nie w takim stylu jak trzeba ale cóż cieszę się cholernie, oby tylko się nasi teraz się skutecznie bronili kurde gardło mnie boli, a coś czuję, że druga połowa będzie bardzo ciężka.... marcin20 oby Twoje słowa się potwierdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Jest bardzo ciężko ale dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Jest bardzo ciężko ale dadzą radę Strasznie ciężko, jestem pod wrażeniem braku podań tzw. ucieczek naszych do Boruca, oby tak dalej. Jedno mnie tylko martwi, mam wrażenie, że momentami występuje zjawisko dysproporcji liczebności w składzie mało naszych chłopaków tam gdzie powinni być, za dużo Belgów Oj zobaczymy co pokaże druga połowa, trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 i na razie 1:0 oby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Jest zaje.... jesteśmy w finale Kurde jeden minus pizze mam zimną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 jeeeeeeeeeeeeessst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 jeeeeeeeeeeeeessst :cool: :cool: :cool: dawać mi tu szampona jakiegoś, dobrze zmrożonego Rewelacja idę się napić tego zimnego piwka, bo już wystygło, trzymta się koledzy wędkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi