kocur Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Szlag mnie trafi... Z Chorwacją może byśmy wygrali, ale z Chorwacją i Norwegią jednocześnie- nie było szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Zgadzam sie z toba tomek1, sedziowie wygrali mecz ale tez Wenta nie popisal sie sciagajac Bieleckiego w pierwszej polowie z boiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Szlag mnie trafi... :evil: miałem nic nie pisać.... bo nic cenzuralnego mi do głowy nie przychodzi, więc skorzystam z cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Brawo dla Sosnowskiego za ambicję. Gdyby swego czasu Gołota miał takie serce i głowę do walki to byłby mistrzem przez długie lata... Miło było popatrzeć jak Albert nie odpuszczał do końca, choć przewaga Kliczki była wielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grud84 Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Zdecydowanie tak jak piszesz Tomek!! Aż miło było patrzeć na tą wolę walki i ambicje! Nieustępliwość! Pokazał, że ma serce do walki! Co do A. Gołoty w 100% się z Tobą zgadzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Gratulacje dla siatkarzy! Piękna walka i zasłużone zwycięstwo! Polska Mistrzem Świata- jak to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Pięknie brzmi Polska przeszła przez te mistrzostwa jak Legia Warszawa do I mc w tabeli Szkoda że nie mamy tak dobrej reprezentacji w piłce nożnej jak w siatce....... no ale , posprzedawali zawodników i Polska piłka nożna się rozpadła. A Lewandowski....no cóż za takie pieniądze jak mu płacą w Polsce to nie bedzie strzelał goli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Jest pięknie! Po południu powiedziałem koledze, że dziś będzie zwycięstwo bo grają bez presji. Pośmiał się serdecznie... a przed chwilą dzwonił z prośbą o numery na totolotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Fajny mecz, wreszcie zagrali skutecznie w ataku. Bo 2 gole Neuerowi przy 4 czy 5 strzałach nie jest łatwo wbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Fajny mecz, wreszcie zagrali skutecznie w ataku. Bo 2 gole Neuerowi przy 4 czy 5 strzałach nie jest łatwo wbić. Bo wreszcie zagrali z dwoma napastnikami. Z jednym napastnikiem może grać zespół z wybitnymi skrzydłowymi a my takich nie mamy. Sam Lewandowski nic nie zrobi z dwoma trzema obrońcami na plecach, ale jak ma kogoś pod ręką żeby odegrać to wtedy od razu śmierdzi golem. Zresztą odnoszę wrażenie, że jego rola jest niedoceniona trochę w tym meczu, nie strzelił gola, ale zrobił mnóstwo dla zespołu. A kilka zagrań z najwyższej półki. Siata założona Niemcowi na koniec ... Najlepsi w tym meczu Glik, Szczęsny, Lewandowski. Reszta też zostawiła dużo zdrowia. Nie sposób nie wspomnieć o Nawałce. Pierwszy raz od lat nie mam żadnych uwag do trenera- dobre ustawienie, przygotowanie mentalne, zmiany przemyślane i w idealnych momentach. Wszytko zagrało jak trzeba. Fajna sprawa- w jednym roku pokonać Niemców w piłce nożnej, ręcznej, siatkówce i koszykówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 To też racja, dobrze byli poustawiani + do tego dobre zmiany. Zresztą zawsze mówiłem, że Polska lubi grać na lepsze zespoły. Wtedy mogą się zamurować i grać to co zawsze im wychodziło-kontry. Ze Szkocją już musieli grać piłką ale o dziwo całkiem nieźle radzili sobie w ataku pozycyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Najdziwniejsze jest to, że od 65min. przyspieszyliśmy i zamknęliśmy praktycznie Szkotów na ich własnej połowie przy całkiem składnej grze. Dotychczas w meczach odnosiło się wrażenie że ledwo dajemy radę do 60-70 min. meczu. A tu odwrotnie, i to ze Szkotami, walczakami trudnymi do zajechania...Zwycięstwo było blisko...Ja jestem zadowolony jednak z meczu i zawsze docenię ambicję i zaangażowanie.... P.S Zwróciliście uwagę na getrę Lewego po "sympatycznym" wejściu Szkota...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Szkoda gadac faul byl na czerwona i tyle. Wiedzialem ze beda jaja jak zobaczylem kto sedziuje. Hiszpanscy sedziowie to pomylka na calej linii, jedni z najgorszych w Europie wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Jaki będzie wynik meczu Polska Irlandia 29 marca 2015? Gdzieś w necie wyczytałem że "...Bukmacherzy obstawiają, że wygra Irlandia, bo na takim zakładzie można wygrać najmniej. Najwięcej zyskają ci, którzy obstawią remis - to oznacza, że według organizatorów zakładów to jest najmniej prawdopodobny wynik..." A Wy co myślicie, jaki będzie wynik i dlaczego....my wygramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Koledzy,czas dmuchać balonik. Cytat z Onetu : "...Polacy przylecieli do Dublina kilkanaście minut po godzinie 12 czasu miejscowego. Witało ich tam ponad 200 kibiców na co dzień mieszkających na Zielonej Wyspie..." No to będzie biało-czerwono na zielonej wyspie...Emocje murowane i oby szczęśliwe zakończenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Królestwo za rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia... Trener niestety też dziś nie pomógł- dwie zmiany w 60 minucie aż się prosiło. Jak na taką kopaninę to wynik i tak dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Obiektywnie - z obrazu gry Irlandia zasłużyła na 3 punkty. Cieszmy się z remisu i prośmy Boga o pomocników środka pola... Brakowało rajdów na flankach i odwagi w pojedynkach 1/1. Dla Olkowskiego mecz powinien się zakończyć po I-wszej połowie. Straty, niedokładne podania... 2 połowa wyglądała jak oblężenie Częstochowy. Aż cud, że straciliśmy tylko jedną bramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 31 Marca 2015 Share Napisano 31 Marca 2015 Remis myślę, że sprawiedliwy wynik, Irlandia również grała straszny pioch, podobnie jak Polacy w drugiej połowie. Olkowski rzeczywiście dosyć słaby mecz, podobnie Milik, ale największy minus meczu to jak dla mnie Rybus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Nerwy były, ale się udało Dziękować Bogu, że mamy Lewandowskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Stycznia 2016 Share Napisano 19 Stycznia 2016 Co za mecz. Nasi zniszczyli mistrzów świata. Serce rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Stycznia 2016 Share Napisano 19 Stycznia 2016 Fajnie to się ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Stycznia 2016 Share Napisano 19 Stycznia 2016 Fajnie to się ogląda Fajnie oglądać, że Polacy potrafią pokonać mistrzów świata w ręcznej, nożnej a w siatkówce sami są mistrzami świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Fajnie to się ogląda Fajnie oglądać, że Polacy potrafią pokonać mistrzów świata w ręcznej, nożnej a w siatkówce sami są mistrzami świata. Parkiet był dla nas zawsze bardziej łaskaw od murawy. Nie wiem jak Wy ale ja uwielbiam te mecze do 60 minuty trzymające w niepewności i wygrane oczywiście jedna bramką Minął czas kompleksów, do boju Polsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Łeee....słaby mecz. Bez emocji. Nie ma to jak jedną bramką ... P.S Wczoraj byliśmy lepsi od mistrzów swiata na parkiecie, na trybunach jesteśmy zawsze najlepsi na świecie. W ręcznej i w siatce można z nas, Polaków - kibiców, brać przykład. To samo dotyczy także organizacji takich zawodów...Czapki z głów....wielki szacun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi