Tondrom Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 A jutro San-Marino mam pewne obawy. Nie tylko Ty masz obawy, patrząc na to jak grają to wszystko sie moze zdarzyć... Mam nadzieje że chociaz nie bedzie kompromitacji. Bez przesady, piłka nie była taka mocna, to nie Boruca wina że boisko jest mniej równe niż u mnie w liceum. Też nie powinni sie bawić we własnym polu karnym, a podawać do bramkarza w ostateczności. Nie widziałem aby tam piłka podskakiwała, choć być moze... byłem juz wtedy tak zdruzgotany tym co pokazywali na boisku że 2 piwa w 10 min wypiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Dostaną baty i z radością wrócą do grzania ławy w II lidze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Nie tylko Ty masz obawy, patrząc na to jak grają to wszystko sie moze zdarzyć... Mam nadzieje że chociaz nie bedzie kompromitacji. Dostaną baty i z radością wrócą do grzania ławy w II lidze Też nie podobał mi się mecz z Irlandią mam duży niedosyt ale wydaje mi się, że zbyt szybko popadamy w skrajności w skrajność. Myślę, że wygrają wysoko i zaprezentują fudbol na wysokim poziomie. Jak wygraliśmy z Portugalią czy Czechami wyrażaliśmy się o zespole w samych superlatywach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Nie widziałem aby tam piłka podskakiwała podskoczyła przed Borucem i dlatego w nią nie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Najzabawniejsze jest jednak to, że mimo takich klęsk i tak wyjdziemy z grupy. Po dzisiejszym meczu doganiamy Irlandię Płn., a forma wcześniej (jak widać jeszcze nie przyszła), czy później będzie. - Wszystko tak naprawdę zależy od naszych wyników w spotkaniach wyjazdowych ze Słowacją i Czechami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Tondrom, znowu coś sie z cytatami psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie widziałem aby tam piłka podskakiwała podskoczyła przed Borucem i dlatego w nią nie trafił WAT ? come on.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Zobaczycie dziś będzie 4:0 dla naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 No i moje przepowiednie się sprawdzają jest już 4:0 przerwy. Wpadną jeszcze trzy i będzie 7:0 i wcale nie jestę optymistom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Kto wie, może dziś będziemy liderem grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Kto wie, może dziś będziemy liderem grupyDobrze do przerwy układają się wyniki. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Włączam tv na 1kę, patrze a tu 4:0 dla Polaków ??!! Czy telewizja czyni nam prima aprilis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Wszystko pięknie ładnie. Doping dobry. Tylko oczywiście musi polecieć Wisła to stara k****. A potem perfidne wykorzystanie naszego HSV. Wstyd. Radze gniazdowemu zastanowić sie co robi . Pozdrawiam i oby było tak 8:0 minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Włączam tv na 1kę, patrze a tu 4:0 dla Polaków ??!! Czy telewizja czyni nam prima aprilis?? Tobie pewnie tak, bo u mnie na TV jest 5:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Oj chyba jednak tobie Madi, bo u mnie jest 6:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Oj chyba jednak tobie Madi, bo u mnie jest 6:0 Chyba 7:0 Wywal ten stary TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Tobie chyba antena szwankuje.. bo ja w moim widzę 8:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 WAT ? come on.. o co Ci chodzi? nawet na filmiku tak badziewnej jakości widać wyraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Ale jaja Powiem mecz całkiem, całkiem, jestem ciekawa tylko jak sytuacja w bukmacherce wygląda Bo pewnie takiego rozwoju sytuacji się raczej nikt nie spodziewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 10:0 Historyczny wyczyn w wykonaniu Biało-Czerwonych No właśnie.. ciekawe jaki był przelicznik za 10:0 x10 000 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 No fajnie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 kurdę a mi się antena akurat dziś musiała przestawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 No właśnie.. ciekawe jaki był przelicznik za 10:0 x10 000 ?? Taaa, a Polak zawsze mądry po szkodzie (czyt. po fakcie) No fajnie to wyszło Przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Taki żarcik na 1. kwietnia Od następnego meczu będzie "po staremu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi