Tigre76 Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 Witam Poczytuję sobie forum od jakiegoś czasu, ale nie zabieram głosu bo raczej uczę się wędkarstwa i wszystkiego co z nim związane od bardziej doświadczonych Niemniej jednak w tym temacie mogę się odezwać bo właśnie skończyliśmy razem z moim towarzyszem wypraw wędkarskich robienie przyczepki podłodziowej. W listopadzie zakupiliśmy pływadło a brakowało przyczepy więc zakasaliśmy rękawy i do dzieła. Dawnym czasem nabyłem od znajomego zwykłą ,,Niewiadówkę" za symboliczną złotówkę. Miała papiery ale była do remontu. Początkowo mieliśmy ją przerabiać ale po przeanalizowaniu jej stanu doszliśmy do wniosku że spawamy od podstaw bo będzie łatwiej. Całkowity okszt to +/- 1000 zł.. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mako Napisano 11 Grudnia 2017 Share Napisano 11 Grudnia 2017 witam dawno tu nikt nie pisał....lepiej oś z resorami czy skrętną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Jeśli chodzi o budowę przyczepy proponuję zapoznać się z przepisami odnośnie przeglądu typu SAM. Z tego co mi się obiło o uszy jest to dosyć duży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi