Skocz do zawartości
tokarex pontony

Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY 2008

artech

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 304
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
no straszne!!! :shock:

i co my teraz zrobimy? :cry::cry::cry:

:lol::lol::lol:

To też olejemy :mrgreen:

Znaczy oblejemy, pójdziemy po prostu na piwo :lol::lol::lol:

Napisano
firmy takie jak Dragon olaly targi i nie przyjechały
Ojoj ,ale Jaxon jest :lol::wink:

a ten nadto miły pan od saengera tez będzie? :twisted:

Napisano
miły pan od saengera tez będzie?
Będzie ,i ma prelekcje na temat produkcji kulek karpiowych ,co z czym i dla czego ,jeśli o kulki chodzi ,a strasznie mi zależy posłuchać co powie "ogółowi" a co mnie na "boczku"-żartuje oczywiście .Tylko prelekcja o 11,więc się nie dziwcie że będę was pędził szybko na targi.
Napisano
byśmy mieli fajny film na haczyk.tv
Rozumiem ,że kamerę zabierasz.Właśnie z nim rozmawialem przez fona ,będzie o kulkach i pelecie ,o zestawach i przypłonach no i jakieś firmowe suniewiry ma mi przygotować.
Napisano
Rozumiem ,że kamerę zabierasz.Właśnie z nim rozmawialem przez fona ,będzie o kulkach i pelecie ,o zestawach i przypłonach no i jakieś firmowe suniewiry ma mi przygotować.

Zabieram, zabieram - aparat też zabieram :)

Bardzo się cieszę, że nie będzie problemu :D

No fajny bedzie ten film tym bardziej że jest tam więcej akwari niz stanowisk wędkarskich

pisze się akwariów :roll:

a stanowiska wędkarskie są nad wodą a nie w gmachu targowym

tu najwyżej mogą być STOISKA - i nie wędkarskie, tylko firm z branży wędkarskiej.

Napisano
pisze się akwariów :roll:

a stanowiska wędkarskie są nad wodą a nie w gmachu targowym

tu najwyżej mogą być STOISKA - i nie wędkarskie, tylko firm z branży wędkarskiej.

trini, czepiasz się :wink:

ps. jutro się zdwonimy

Napisano
trini, czepiasz się

ps. jutro się zdwonimy

nie czepiam się, dbajmy o czystość języka ojczystego i wyrażanych myśli :D To podstawa dla inteligentnej dyskusji :)

Zdzwonimy się - tak jest :)

Napisano

Najgorsza ta pobudka w środku nocy tj. przed czwartą :???::lol:

Tak się zdziadziłem ostatnio, że nawet na 8 do pracy się nie wyrabiam :oops::lol::lol::lol:

Napisano

Trini słoneczko masz racje i przepraszam,ale ty tez pisz zgodnie z pisownia języka ojczystego

super, byśmy mieli fajny film na haczyk.tv
nie czepiam się, dbajmy o czystość języka ojczystego i wyrażanych myśli To podstawa dla inteligentnej dyskusji

Zdanie zaczynamy z dużej litery.A może sie tylko czepiam :mrgreen:

Napisano
Do spania, bo na targi nie wstaniecie :evil::wink::lol::lol::lol:

Ja nie wstanę? :mrgreen:

Prze Pana Moderatora - ja się w ogóle nie kładę :mrgreen:

Napisano

Tryni, zdaje się że z Warszawy wschodniej jedziemy tym samym pociągiem. Dzwoniłem do Ciebie, żeby sobie miejscówkę w pobliżu zarezerwować ale masz wyłączony tel. Włącz go jutro do zobaczenia na targach. :cool:

Napisano
Ach no i przyganiał kocioł garnkowi :

Ale ja sie nie trzepiam a ty tak i masz racje co do pisowni który styl wynika z czystego nygustwa ale skoro sie czepiasz mnie to czepiaj sie też innych.Miłej wizyty w moim miescie Poznaniu.Pozdrawiam.

Napisano
Najgorsza ta pobudka w środku nocy tj. przed czwartą :???::lol:

U mnie to samo, z domu wyjeżdżam 4:45 :shock:

Do spania, bo na targi nie wstaniecie :evil::wink::lol: :lol: :lol:

Z tego co widzę sam jeszcze nie spisz :???:

Miłych snów :mrgreen:

Dobra kochani czekam na Was: tomek1 i maniek we Wrocku na dworcu, w tym czasie sobie coś wszamię ciepłego, obym tylko potem sr...ki nie miała :lol::lol::lol:

I jedziemy 8:35 :mrgreen:

Napisano

Nie napisałem. Muszę w niedzielę być w domu, więc wracam jakoś tak 15.30 lub 16.30 w sobotę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.