madi Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 no straszne!!! i co my teraz zrobimy? To też olejemy Znaczy oblejemy, pójdziemy po prostu na piwo
maniek Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 firmy takie jak Dragon olaly targi i nie przyjechałyOjoj ,ale Jaxon jest
trini Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 firmy takie jak Dragon olaly targi i nie przyjechałyOjoj ,ale Jaxon jest a ten nadto miły pan od saengera tez będzie?
maniek Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 miły pan od saengera tez będzie?Będzie ,i ma prelekcje na temat produkcji kulek karpiowych ,co z czym i dla czego ,jeśli o kulki chodzi ,a strasznie mi zależy posłuchać co powie "ogółowi" a co mnie na "boczku"-żartuje oczywiście .Tylko prelekcja o 11,więc się nie dziwcie że będę was pędził szybko na targi.
trini Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 dobra, jakoś damy radę popędzimy i posłuchamy, też z chęcią posłucham, mozna nagrywać?
maniek Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 mozna nagrywać?Załatwi się .Rysiu to fajny "chłop",tz wędkarz.
angler-73 Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 No fajny bedzie ten film tym bardziej że jest tam więcej akwari niz stanowisk wędkarskich
maniek Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 byśmy mieli fajny film na haczyk.tv Rozumiem ,że kamerę zabierasz.Właśnie z nim rozmawialem przez fona ,będzie o kulkach i pelecie ,o zestawach i przypłonach no i jakieś firmowe suniewiry ma mi przygotować.
trini Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Rozumiem ,że kamerę zabierasz.Właśnie z nim rozmawialem przez fona ,będzie o kulkach i pelecie ,o zestawach i przypłonach no i jakieś firmowe suniewiry ma mi przygotować. Zabieram, zabieram - aparat też zabieram Bardzo się cieszę, że nie będzie problemu No fajny bedzie ten film tym bardziej że jest tam więcej akwari niz stanowisk wędkarskich pisze się akwariów a stanowiska wędkarskie są nad wodą a nie w gmachu targowym tu najwyżej mogą być STOISKA - i nie wędkarskie, tylko firm z branży wędkarskiej.
sinus Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 pisze się akwariów a stanowiska wędkarskie są nad wodą a nie w gmachu targowym tu najwyżej mogą być STOISKA - i nie wędkarskie, tylko firm z branży wędkarskiej. trini, czepiasz się ps. jutro się zdwonimy
trini Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 trini, czepiasz się ps. jutro się zdwonimy nie czepiam się, dbajmy o czystość języka ojczystego i wyrażanych myśli To podstawa dla inteligentnej dyskusji Zdzwonimy się - tak jest
tomek1 Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Najgorsza ta pobudka w środku nocy tj. przed czwartą Tak się zdziadziłem ostatnio, że nawet na 8 do pracy się nie wyrabiam
trini Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 ja wstaję tuż przed szóstą Tomek, to co to będzie latem?
Robal Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Ja na dziewiata na kurs koncze o 12 i przybywam o ile nie skocze do domu na obiad/zjem cos po drodze
angler-73 Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Trini słoneczko masz racje i przepraszam,ale ty tez pisz zgodnie z pisownia języka ojczystego super, byśmy mieli fajny film na haczyk.tv nie czepiam się, dbajmy o czystość języka ojczystego i wyrażanych myśli To podstawa dla inteligentnej dyskusji Zdanie zaczynamy z dużej litery.A może sie tylko czepiam
trini Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 moje błędy są tylko literówkami - cóż nic na to nie poradzę, że mi czasem klawisz shift szwankuje I nie chodziło o głupie literówki, raczej o błędy stylistyczno - gramatyczne + ortograficzne, których sporo w twoich postach. Ach no i przyganiał kocioł garnkowi : http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=66856&highlight=#66856 I nie mów do mnie słoneczko... proszę.
trini Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Do spania, bo na targi nie wstaniecie Ja nie wstanę? Prze Pana Moderatora - ja się w ogóle nie kładę
tomek1 Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 ja się w ogóle nie kładę To przejdź na czuwanie i nie zaśmiecamy już tematu
tomik Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Tryni, zdaje się że z Warszawy wschodniej jedziemy tym samym pociągiem. Dzwoniłem do Ciebie, żeby sobie miejscówkę w pobliżu zarezerwować ale masz wyłączony tel. Włącz go jutro do zobaczenia na targach.
angler-73 Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Ach no i przyganiał kocioł garnkowi : Ale ja sie nie trzepiam a ty tak i masz racje co do pisowni który styl wynika z czystego nygustwa ale skoro sie czepiasz mnie to czepiaj sie też innych.Miłej wizyty w moim miescie Poznaniu.Pozdrawiam.
madi Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Najgorsza ta pobudka w środku nocy tj. przed czwartą U mnie to samo, z domu wyjeżdżam 4:45 Do spania, bo na targi nie wstaniecie :lol: Z tego co widzę sam jeszcze nie spisz Miłych snów Dobra kochani czekam na Was: tomek1 i maniek we Wrocku na dworcu, w tym czasie sobie coś wszamię ciepłego, obym tylko potem sr...ki nie miała I jedziemy 8:35
tomik Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Nie napisałem. Muszę w niedzielę być w domu, więc wracam jakoś tak 15.30 lub 16.30 w sobotę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.