Skocz do zawartości
Dragon

Ja poproszę.....

madi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przyda się coś dla odmiany :mrgreen:

A więc jasno i krótko: np. proszę o szczupaka, KTOŚ wkleja i analogicznie prosi o inne wymyślone przez siebie zdjęcie czyli analogicznie osoba wklejająca, prosi o kolejną fotkę, itp. itd.

Zaczynamy: poproszę o zdjęcie dużej płoci :wink:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 124
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość wobler129
Napisano

artech może wstawię dziś foto - bo za 14 min jadę na takie sandałki :mrgreen:

Napisano
a poproszę o ładnego sandacza

940c62435a42392cmed.jpg

a, sandaczyca tyż pikno :mrgreen::grin:

no to jak zapodałem to mam prawo teraz widzieć pięknego sumiastego :grin::grin::grin:

Napisano

a, sandaczyca tyż pikno

Andi pieronie :mrgreen::lol: :lol: :lol: Piękna :razz: Dzisiaj jadę może się trafi :twisted::cool:

No nie mogę :lol::lol::lol:

andi64 skąd masz moje zdjęcie :?::roll::mrgreen:

Czekamy na sumiastego.....

Gość wobler129
Napisano

andi64 ale to się nie liczy bo to nie Twoje foto ( chyba :wink: ) :mrgreen:

Napisano
andi64 ale to się nie liczy bo to nie Twoje foto ( chyba :wink: ) :mrgreen:

co się nie liczy :?:

madi, nie pisała że to musi być ryba własnoręcznie złowiona :mrgreen::lol:

a to jest moja żona :wink::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin:

póki co to napaś oczy i dawaj suma :grin:

aaaa, kurna madi wydało się :mrgreen::grin:

Napisano
mam prawo teraz widzieć pięknego sumiastego
A prosze :mrgreen:

7s28yl51i7469buhm.jpg

nie pisała że to musi być ryba własnoręcznie złowiona
Taaak 'pieronie ,to ja poprosze Sapa inaczej klepiec [narazie latwe]
Napisano
Taaak 'pieronie ,to ja poprosze Sapa inaczej klepiec [narazie latwe]

Taaa maniek, póki siedzę na tym forum, to jeszcze nie słyszałem aby ktoś złowił tą rybkę (czyt.nikt się nie chwalił) no, no, aleś wymyślił :idea::lol:

mnie "sapę" to przypomina mi moją ciotkę która wciąż leży na wersale i "sapie" :lol:

mało tego wciąż wpierdziela kiełbachę :wink::lol:

Napisano

Ryzyk fizyk :roll:

http://bp2.blogger.com/_sRuszq5pWp8/RjNKkDUpVsI/AAAAAAAAACE/CFsAcOQZO2s/s1600-h/13-09-06_0811.jpg

Cytat: Na zdjęciu prawdopodobnie sapa. (Gorące pozdrowienia dla autora ;))

No to ja poproszę wędkarza w całej okazałości z rybą obojętnie jaką, z tym, że wędkarz ma być w pozycji stojącej i musowo z uśmiechem na twarzy (no ewentualnie z miną męczennika wynikającą z wagi trofeum) :mrgreen:

Napisano

no to jak zapodałem to mam prawo teraz widzieć pięknego sumiastego :grin::grin::grin:

c26e7b1756653e51.jpg

Masz ...............................to ja ze szwagrem .......................... :mrgreen:

Napisano

ESSOX tak na upartego to bym Ci nawet mogła to zaliczyć (do mojej prośby) ale nie widzę co ten wszak uśmiechnięty i w dodatku stojący Pan czyt. Ty - ma poniżej kolan :lol:

Ja chcę wędkarza z krwi i kości, od głowy po koniuszki stóp, no chyba, że ktoś podważy sapę :roll::mrgreen:

Napisano
że ktoś podważy sapę
Nie ,nie madi sapa jak się patrzy.Andi ty się nie wykręcaj ,że nie słyszalem ,nikt nie złowił , :mrgreen: masz szęście ze mam dobry chumor bo inaczej byż szukał Szemaje też fajna rybka.No ale wracajmy do wątku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.