Robal Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Czy grał ktoś kiedykolwiek w wędkarza 2? Jakie wrażenia? Widzialem za 10zl w sklepie pełną wersję i może kupie, tylko niewiem, czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Robal kolega, z którym jeżdżę na sandacze kupił tydzień temu nowy komputer i już się chwalił właśnie tą grą Dokładnie nic nie wiem mówił, że w miarę ok Są Nasze gatunki ryb np. kleń, płoć itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Jeżeli chodzi o tą (jedynka): http://www.logincomputer.pl/product_info.php?products_id=1381 to mam, grałam w nią w zeszłym roku. Pomimo złowienia dużej ilości puszek i butów, odnosiłam spore sukcesy, tym samym zdobywając kasę na modernizację sprzętu. Czy warto? To zależy od preferencji grającego, sama gra dość prosta, łatwa. Za dychę można się pobawić, ale nie namawiam, bo może się spodobać lub też nie. Wędkarz 2 to z tego co widzę te same lokacje, jest za to wybór haczyków, spławików i przynęt, więc coś lepszego od poprzedniej wersji. Osobiście świetnie się bawiłam przy Bass master fishing z kontrolerem wędką na PS'kę oddającą większość wrażeń podczas holu http://www.3kropki.pl/p/6/0/bass_master_fishing_ps2.php Poza tym gra trudna, spinningowa, posiada dużo więcej możliwości No i samo wrażenie granie wędka z kołowrotkiem a nie klawiaturą czy myszką robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Osobiście świetnie się bawiłam przy Bass master fishing z kontrolerem wędką na PS'kę oddającą większość wrażeń podczas holu http://www.3kropki.pl/p/6...fishing_ps2.php Ja chciałem to kupować, ale powstrzymali mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 13 Listopada 2007 Autor Share Napisano 13 Listopada 2007 Plusy w tej grze widze takie, ze jest to wersja jezykowa polska, a z fishing simulatora niewiele rozumiałem . I bede mogl lowic, potem pogadac z dziewuszkami na gg, a jak sie zaswieci to mam branie i napisac :"sorki mam rybe, zaraz wracam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 sorki mam rybe, zaraz wracam Robal, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Listopada 2007 Autor Share Napisano 19 Listopada 2007 Jak w tej grze ustawić grunt, zmienić haczyk? Jak rzucić zanętą? Gdzie to wszystko jest? Musze złowić trochę tych ryb, żeby sobie to odblokować? Ach właśnie podczas pisania tego posta miałem rybe, dusiłem cały czas shift(popuszczałem żyłkę) i tak zerwala . Musiała być duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 nie wiem ak w 2 ale w jedynce to nie bylo wogole takiej mozliwosci moze w dwojce tez hehe, jezli chcesz sie w takie cos pobawaic to polecam fishing simulator 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Skoro wg opisu gry: Cechy gry: - 53 gatunki ryb - 14 rodzajów przynęt - 9 rodzajów haczyków - 10 rodzajów woblerów - 10 rodzajów zyłki - 9 rodzajów spławików - 28 lokacji jest kilka rodzajów haczyków czy też żyłek, to pewnie możliwa jest jakakolwiek zmiana / lub też kupienia ich po zdobyciu odpowiedniej ilości kasy czyli kilka rybek trzeba złowić. O ile nadal są takie zasady jak w jedynce - za każdą rybę kasa, a potem modernizacja sprzętu. Masz kasę kupujesz, nie masz ... łowisz tym co masz - jak w życiu Robal a w pudełku instrukcji nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Listopada 2007 Autor Share Napisano 19 Listopada 2007 Robal a w pudełku instrukcji nie było? Nie było W fishing simulatorze było znacznie więcej kombinacji, a tu nawet przynęty nie mogę zmienić nie mówiąc o pozostałym sprzęcie. Jak na razie największa to lin 25cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Jak na razie największa to lin 25cm No od czegoś trzeba zacząć Kurcze nabrałam ochoty na dwójkę, mam obiecaną Robal jeszcze jedno nie wiem jak w tej wersji, ale w jedynce były takie niektóre lokacje, że łatwo można było ryb nałowić i tym samym zebrać trochę kasy; były to zwłaszcza łowiska morskie i nawet małe rybki były niezle punktowane; może ten patent i tutaj będzie efektywny. Jak coś daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Czytając te wasze komentarze zaczynam nabierac ochoty na tą grę I chyba ja sobie sprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 I chyba ja sobie sprawię ...I ja chyba tez, tylko nie wiem gdzie u mnie bedzie mozna taką kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zad Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Może we Gdowie w GS-ie . Pozdro Ziomal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 I chyba ja sobie sprawię ...I ja chyba tez, tylko nie wiem gdzie u mnie bedzie mozna taką kupic W każdym szanującym się komputerowym, jak nie mają na stanie to zamówią, a jeśli nie to on line jest dostępna Cena całkiem w porządku, przypuszczam, że z wysyłką do 20 paru zeta się cały interes zamknie. Myślę, że warto bo wciąga, każda spięta ryba doprowadza do szału tak samo jak w realu, aczkolwiek ja osobiście na dwójkę czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 on line jest dostępna Właśnie jej szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 on line jest dostępna Właśnie jej szukam Kurcze ale chyba jasne, że w sklepach internetowych Bo to miałam na myśli, ale różnie mogło zabrzmieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Może we Gdowie w GS-ie . Pozdro Ziomal No popytam sie jeszcze w Dobczycach Ale kupie normalnie w GS-ie tą gre czy ona jest w jakiejs gazecie wedkarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Kurcze ale chyba jasne, że w sklepach internetowych Nie wiem o czym pomyślałaś teraz Znalazłem na allegro za 22zł z przesyłką, ale jutro jeszcze popytam moze ktoś ma porzyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 a jak ktos ma PS2 (czyt. Playstation 2) to polecam Rapala pro bass fishing. Odjechane ale trudne Łowilem lososie cała noc i ani jednego nie udalo mi sie zlowic bo wszystkie albo spadaja z haka albo mi żyłke rwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Ivan ja mam i PS2 i tą grę Jest świetna. Chodź bardziej kusi mnie na tego Wędkarza 2. Już zamówiłem u kumpla płytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 A ja swoją kupiłem za 10 PLN w EMPIKU, poza tym na płycie jest jeszcze Pool i Czeski rajd, niestety na moim kompie tylko pool chodzi reszta z niewiadomej dla mnie przyczyny się wiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Artech a czytales wymagania sprzetowe Jaki masz system Tu tkwi 99,8 % problemow z uruchomieniem gry Co do tej rapali .... na PS2 bede musial popatrzec co maja moi znajomi na konsolach Bo moze ktorys ma ale sie nie chwali co bym mu nie wpadl na chate Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Artech a czytales wymagania sprzetowe Jaki masz system Tu tkwi 99,8 % problemow z uruchomieniem gry Tak też mi się wydaje, chociaż gra wymagająca nie jest, potrzebuje: procesora 800 Mhz pamięci 128 MB grafiki 32 MB systemu 98SE/ME/2000/XP Ale jest też drobnym druczkiem: "Gra nie obsługuje kart graficznych z serii GeForce MX, jak również zintegrowanych chipsetów graficznych, stosowanych m.in. w laptopach" Tu może być pies pogrzebany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Odjechane ale trudne Łowilem lososie cała noc i ani jednego nie udalo mi sie zlowic bo wszystkie albo spadaja z haka albo mi żyłke rwą Fajna gra Graficznie chyba najlepsza. A łowienie łososi faktycznie niezłe Mi się parę udało wyjąć Trzeba odpowiednio poustawiać sprzęt, ale faktycznie często się przegrywa w nurcie z zawadami. Grafika naprawdę miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi