jaross Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 To nie ma wyjscia musi byc dobrze Moze formacik dawno kompa nie nawiedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Moze formacik dawno kompa nie nawiedził Ja wogóle formatów nie robie Tylko co jakis czas używam dodatkowego programu antywirusowego Ale to nie przez to napewno Jeszcze cos porobie ze sterownikami od grafiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Ja wogóle formatów nie robie No to już wiesz jaka przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 No to już wiesz jaka przyczyna Nie, napewno nie. Inne gry chodzą mi elegancko i wogóle wszystko, a wydaje mji sie ze to taka gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikias9 Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 ja przeszedłem cała gre i mam prawie cały sprzęt oprócz 1 przynęty, żyłki, i woblera:d moja największa ryba złowiona na morzu nie pamiętam nazwy ale miała 110 cm i ważyła 3,5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Odkopałam Mój sześcioletni syn trachał dziś bolenie, miętusy, łososie szlachetne i inne cuda, których na żywo sama nie widziałam. Najlepsze było jednak to: szczupak 83 cm, pkt - 43.... i tekst "no i co mamo, kto tu jest prawdziwym wędkarzem?", a dalej: "no teraz ty, ja muszę ciebie zobaczyć w akcji" Dobra jest, wszystko git, tylko coś mi się wydaje, że to jednak nie był szczupak, a jedynie jego "marna wylinka", no cóż przy takiej długości ważył zaledwie 375 gram Ale do sedna, czy ktoś ma podobny problem do mojego.... Gra śmiga aż miło, widać kija, spławik, echo i całe dostępne menu. Jednak na łowisku jest ciemno jak w .... nocy. Podczas odpalenia danej lokacji, okazuje się dość ładny widok na wodę i to co przy brzegu rośnie, natomiast podczas pierwszego ruchu zapada totalna ciemnica, która nie dot. wyżej wspomnianych elementów gry. Jak można sobie z tym dziadostwem poradzić na nieszczęsnej Viście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 moze to gupie co napisze ale tam jest przelacznik dzien noc patrzalas to :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 moze to gupie co napisze ale tam jest przelacznik dzien noc patrzalas to :> lmao dać mu "pomógł" btw nie gralem w dwie poprzednie, ale jest juz dostepna 3 czesc tej gry i w zwiazku z panujaca pogoda na zewnatzr sie nia hyba jutro zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 madi, Vista nie jest taka zła, ale polecam Windows 7 jeszcze lepszy Miałem tę grę, ale niemogę w nią grać, ponieważ mi nie chodzi, czarny ekran nic nie widać, zacina się. Komp mam dobry (Phenom 9850 BE, Asus M3A78, HD3870, WD320 Gb, Windows 7 x64 na viście x64) Podobnie na słabszym laptopie z xp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 moze to gupie co napisze ale tam jest przelacznik dzien noc patrzalas to :> Patrzałam Od początku myślałam, że to może o to chodzi, ale niestety nie madi, Vista nie jest taka zła Nie no obleci, zwłaszcza po poprawkach Miałem tę grę, ale niemogę w nią grać, ponieważ mi nie chodzi, czarny ekran nic nie widać, zacina się. No mi chodzi jak ta lala, nic się nie zacina ino czarno mam na łowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 mam to samą gre na jednym komputerze czarno jak w nocy na pewno to jest wina grafiki stary kop na drugim śmiga exstra gra też może być walnięta miałem taką wedkarza 2 i producent mi wymienił bez niczego może u innych też są płyty które nie można odpalić.dzwonicie do nich może coś poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 masterpiece fishing 3 - syf jakich malo. poczytalem tez opinie na jej temat i nic dobrego nei znalazlem, juz wywalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 mam to samą gre na jednym komputerze czarno jak w nocy na pewno to jest wina grafiki stary kop Właśnie ta noc mnie dobija. Jeżeli chodzi o sprzęt to nóweczka, bardziej mi się wydaje, że problem leży po stronie Visty. Myślę, że albo zwykła Winda by dała radę albo XP. Może jakieś pomysły? masterpiece fishing 3 - syf jakich malo O wiele więcej lokacji, poza tym kilka krajów do obłowienia w różnych etapach, więcej możliwości.... i mam to samo co w 2-ce, mogę łowić ale po ciemku widząc tylko kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Jeżeli chodzi o sprzęt to nóweczka, bardziej mi się wydaje, że problem leży po stronie Visty. To się nazywa postęp według Microsoftu Wypuścić system, który sam dla siebie potrzebuje super sprzętu, na którym nie działa część programów. Ja przezornie przeskakuję nad bublami tej firmy (co drugi system). Najpierw maksymalnie długo siedziałem na 98 a teraz ile się da będę siedział na XP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 To się nazywa postęp według Microsoftu Wypuścić system, który sam dla siebie potrzebuje super sprzętu, na którym nie działa część programów. No dokładnie Jak kupowałam teraz laptoka to praktycznie we wszystkich sklepach wzbraniałam się przed Vistą, wolałam kupić "golasa" i postawić sobie XP-ka. Wyszło jak wyszło, mam kompa razem z problemem Ja przezornie przeskakuję nad bublami tej firmy (co drugi system). Najpierw maksymalnie długo siedziałem na 98 a teraz ile się da będę siedział na XP. I masz rację Tomku. Dlatego ja na drugiej partycji mam XP-ka, co jednak nie rozwiązuje mojego problemu. Szlag mnie trafia. Na rybach jeszcze nie byłam w tym roku (jutro dopiero opłacam kartę), a nawet w domu nie mogę się pobawić konkretnie. Poszperałabym w sieci, ale nawet nie wiem czego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matador95 Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Gra jest fenomenalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi