Skocz do zawartości
Dragon

jez. Binowskie i jez. Glinna

pan x

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Kiedyś (jakieś 10 lat temu) to jeździłem tam z kuplami na weekendowe piwkowanie (nie przypominało to prawdziwego wędkowania) od strony ośrodka. Łapało się płocie na spadach dna, okonie przy trzcinach a z nocki były nawet węgorze. Ale jak tam teraz...?

Kto to wie. Pojedź i zobacz, przyjemne jeziorko na weekendowy wypad, a jesienią można wyskoczyć na grzyby ;)

• 11 months later...
Napisano

byłem na glinnym małym ok pażdziernika, nic nie połowiliśmy ale lin szalał woda się gotowała z bąbli.

Napisano

Ja byłem tam również w listopadzie jakoś. Byliśmy w 4 osoby, 5 godzin biczowania wody i jedyna ryba przypadła mi - szczupaczek 40 cm na czerwonego twisterka.

• 4 weeks later...
Napisano

Binowskie i Glinna oraz Żelislawiec, to wg mnie jedne z najlepszych jezior na naszym terenie.

Mala presja wedkarska, pelno ryb ( w tym wegorze i sandacze oraz mnostwo szczupaka). Jakby ktos chcial tam pospinningowac to prosze o kontakt

• 1 month later...
Napisano
Binowskie i Glinna oraz Żelislawiec, to wg mnie jedne z najlepszych jezior na naszym terenie.

Mala presja wedkarska, pelno ryb ( w tym wegorze i sandacze oraz mnostwo szczupaka). Jakby ktos chcial tam pospinningowac to prosze o kontakt

witam

mam małe pytanko a'propos jez. Binowskiego i Glinna.

Chętnie bym się wybrał na te jeziorka bo tam jeszcze nigdy kija nie moczyłem jednak nie wiem kto jest obecnie ich właścicielem ( dzierżawcą).

Czy jeziora te nadal sa dzierżawione przez MODEHPOLMO ze sdzczecina ??

pzdr.

• 2 weeks later...
Napisano

witam

mam małe pytanko a'propos jez. Binowskiego i Glinna.

Chętnie bym się wybrał na te jeziorka bo tam jeszcze nigdy kija nie moczyłem jednak nie wiem kto jest obecnie ich właścicielem ( dzierżawcą).

Czy jeziora te nadal sa dzierżawione przez MODEHPOLMO ze sdzczecina ??

pzdr.

Modehpolmo.

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.