pan x Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 czy ktos wie jakie ryby tam wystepuja? do kogo naleza te jeziora?
Gonzobart Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 Kiedyś (jakieś 10 lat temu) to jeździłem tam z kuplami na weekendowe piwkowanie (nie przypominało to prawdziwego wędkowania) od strony ośrodka. Łapało się płocie na spadach dna, okonie przy trzcinach a z nocki były nawet węgorze. Ale jak tam teraz...? Kto to wie. Pojedź i zobacz, przyjemne jeziorko na weekendowy wypad, a jesienią można wyskoczyć na grzyby
Gość okonia Napisano 29 Stycznia 2009 Napisano 29 Stycznia 2009 byłem na glinnym małym ok pażdziernika, nic nie połowiliśmy ale lin szalał woda się gotowała z bąbli.
luk1234 Napisano 29 Stycznia 2009 Napisano 29 Stycznia 2009 Ja byłem tam również w listopadzie jakoś. Byliśmy w 4 osoby, 5 godzin biczowania wody i jedyna ryba przypadła mi - szczupaczek 40 cm na czerwonego twisterka.
Gość Vasyl Napisano 27 Lutego 2009 Napisano 27 Lutego 2009 Binowskie i Glinna oraz Żelislawiec, to wg mnie jedne z najlepszych jezior na naszym terenie. Mala presja wedkarska, pelno ryb ( w tym wegorze i sandacze oraz mnostwo szczupaka). Jakby ktos chcial tam pospinningowac to prosze o kontakt
baju Napisano 20 Kwietnia 2009 Napisano 20 Kwietnia 2009 Binowskie i Glinna oraz Żelislawiec, to wg mnie jedne z najlepszych jezior na naszym terenie.Mala presja wedkarska, pelno ryb ( w tym wegorze i sandacze oraz mnostwo szczupaka). Jakby ktos chcial tam pospinningowac to prosze o kontakt witam mam małe pytanko a'propos jez. Binowskiego i Glinna. Chętnie bym się wybrał na te jeziorka bo tam jeszcze nigdy kija nie moczyłem jednak nie wiem kto jest obecnie ich właścicielem ( dzierżawcą). Czy jeziora te nadal sa dzierżawione przez MODEHPOLMO ze sdzczecina ?? pzdr.
GrzesB Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 witam mam małe pytanko a'propos jez. Binowskiego i Glinna. Chętnie bym się wybrał na te jeziorka bo tam jeszcze nigdy kija nie moczyłem jednak nie wiem kto jest obecnie ich właścicielem ( dzierżawcą). Czy jeziora te nadal sa dzierżawione przez MODEHPOLMO ze sdzczecina ?? pzdr. Modehpolmo. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.