Gość wobler129 Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Również gratuluję i zazdroszczę breloczków do kluczy
bboobb Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Maciek przypominam, że breloczek do kluczy autorstwa Romana jest do wzięcia na aukcji na rzecz haczyk.pl, nie ma czego zazdrościć tylko licytować, każdy go może mieć
Gość wobler129 Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Tylko najpierw trzeba mieć "to coś" za co można go wziąć
tomek1 Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Na prośbę Przemka- punkt dla Romana za pomoc w zakupach (przyznany w innym temacie)
galuch Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 powrocie zostalem oskubany przez moja dziewczyne bo jej sie bardzo podobal Ja swojej NIE DAM Szkoda ze targi karpiowe nie byly we Wrocku To fakt na pewno pojawiło by się więcej osób Mam nadzieje ze zobaczymy sie na zlocie oraz byc moze przy innych okazjach nawet w wiekszym gronie Ja również mam taką nadzieję Na razie próbuję wyciągnąć Dudiego na piwo. Dam znać jak mi się to uda Choc pogoda byla fatalna to dzieki takiej formie spedzenia dnia mozna go uznac za bardzo udany Nic dodać nic ująć ... dziękuję za mile spędzony czas i do zobaczenia
roman gawlas Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 Cała przyjemność po mojej stronie, cieszę się że poznałem miłych i sympatycznych kolegów z haczyka, tak to jest że co miłe to szybko się kończy ale mam nadzieję że wkrótce się spotkamy w szerszym gronie, może uda się to na spotkaniu nad Nysą zobaczymy. Przemku nie żałuj breloczka dostaniesz innego z woblerkami.
patbaj Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 czy jakieś blizsze szczegóły spotkania nad Nysą sa już znane? chciałbym wkońcu dotrze na jakiś meeting, Na razie próbuję wyciągnąć Dudiego na piwo może można poszerzyc Wasze grono?
Homegeon Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 Romanie daj znaka jak się będziesz na nysę wybierał
pio Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 żałuje ze nie mogłem być ale miałem wyjazd do Lublina.. Ramka "bryloczki-wobki" niebawem przejdą do legendy tez taki przy kluczach nosze:))
madi Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 Madi ja tez jestem poki co chory i sie kuruje roznymi farmaceutykami ale jestem optymistaZostalo kilka dni wiec moze i ty sie wykurujesz i jednak przyjedziesz No tu akurat nie grypa mnie zatrzymała, takie małe usprawiedliwienie Z pewnością do spotkania nad Nysą będę "na chodzie" Troche pozno ale nie mialem kabelka do aparatu A z tym kabelkiem to jakaś epidemia, najpierw trini teraz Ty...... Spotkanie pierwsza klasa, bardzo żałuję, że nie mogłam się z Wami spotkać mam nadzieję że wkrótce się spotkamy w szerszym gronie, może uda się to na spotkaniu nad Nysą No ja myślę I oby frekwencja była równie imponująca jak zainteresowaniem może można poszerzyc Wasze grono? Hmmm nawet gorzej: wręcz wskazane Ramka "bryloczki-wobki" niebawem przejdą do legendy :lol: tez taki przy kluczach nosze:)) Też mam przy kluczach P.S. Na najbliższe spotkanie oczywiście węgiel na jakiegoś grilla mam, nie żeby specjalnie czekał ino ostał się po spotkaniu nad Odrą Kto w temacie ten wie o co chodzi
P Napisano 5 Marca 2008 Napisano 5 Marca 2008 Przemku nie żałuj breloczka dostaniesz innego z woblerkami. Romanie az mi glupio Napisalem to w relacji bo bylem rozbawiony Szczerze przyznam ze dziewczynie podobaly sie normalne woblerki i takiego chciala wziasc do kluczy szczegolnie tego wydluzonego malowanego na ose albo konika polnego Tylko jej tata powiedzial ze to stery jej sie polamia tzn te male dziobki przezroczyste Tak wiec pierwsze wyniki na woblerki Romana juz sa Co do spotkania to bede myslal co by sie nie wybrac do Wrocka choc chyba bedzie ciezko Madi co do kabelka to po prostu moja skleroza Oddalem dziewczynie jej aparat ale zostawilem kabelek do kompa w domu Wiec zdjecia musialy poczekac do poniedzialku Pozdr
Mike_Mil Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam..... Zauważam ze zbliza sie dłóóóógi wekend...... NIe ma żadnych propozycji na jakiegoś browarka i to moze nad woda? Zawsze można by posiedzieć pogadac nad Odra lub w okolicach Wrocka? Pozdrawiam...
patbaj Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 NIe ma żadnych propozycji na jakiegoś browarka i to moze nad woda? no toś chłopie dowalił!!! słabo patrzysz patrz tu http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=5190&postdays=0&postorder=asc&highlight=wsp%F3lne+w%EAdkowanie&start=360 od trzeciego postu od góry- jest meeting i piwko pewnie będzie i rybki...
kamionki Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 Widzę,że temat dawno ucichł.Zastanawiam się czy nikt nie ma ochoty na spotkanie przy kufelku piwka?Termin,miejsce do ustalenie.Zaczynają się niedługo mistrzostwa świata w piłce nożnej.Będzie dodatkowy temat do rozmowy
maniek Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 Od czasu do czasu z chęcią wychyle kufelek ,jak będą zainteresowani.Macie jakieś fajne i spokojne miejsce .
pio Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 czy nikt nie ma ochoty na spotkanie przy kufelku piwka? jak najbardziej!!! Macie jakieś fajne i spokojne miejsce . ja się dostosuje... Maniek może znasz coś gdzieś.. ?
przemekli Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 ja w sumie też nie pogardzę ale nie wiem jak z czasem (sesja :/) miejsce też by się znalazło, może ktoś z was słyszał, Dziekanat na polibudzie (wyb. Wyspiańskiego), raczej tam cicho ale czasami bywa kłopot z miejscem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.