Skunk Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Ja dzis 5 wszamałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Ja miałem wczoraj własnej roboty pączki Nawet nie liczyłem ile zjadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Przyznaje bez bicia, od rana do teraz 2 sztuki, bo nie jestem mistrzem uników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Ale żeś temat odkopał... Ja jeszcze żadnego, ale właśnie idę sobie wciągnąć jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 pierwszy dopadł mnie jak wszedłem do biura - wyskoczył zza monitora... nie było gdzie uciekać... w szpony drugiego wpadłem odwiedzając koleżanki z pokoju obok - bestia przyczaiła się zaraz przy drzwiach na gigantycznym talerzu z ekipą kumpli - ci przynajmniej byli honorowi - podczas solówki się nie dołączali.... trochę wycieńczony walką wróciłem do siebie ... tylko po to żeby oberwać kolejnym po wątrobie jak współpracownica spóźniona przez stanie w kolejce pod cukiernią przyniosła mala gromadkę ..... a wszystko to działo się do 07:10 teraz trzymam się dzielnie ale mam lekki stres przed powrotem do domu jest bo wiem, że żona w towarzystwie okrąglaków z bogatym wnętrzem wróci ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 8 szt, ale uwaga na wagę (ciężar) pączka mamy od 60-100 gram / sztukę na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi