Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
U mnie wczoraj tylko nalot rakietowy :twisted: Kolejne pół wiadra żarła poszło w wodę. Dziś przerwa w nęceniu nocka gdzie indziej a koło 4 atak na nęcone miejsce

Nocka na zero :cry: Teść trzy karpiki, tata sumek 55 cm :roll:

Rano przenosiny na inny staw. Nęcenie przyniosło efekt, ale nie taki jak powinno :roll:

Ryby brały raz za razem, ale same karasie i niestety żaden nie zbliżył się do normy medalowej. :roll: Tyle że się naholowałem kilkadziesiąt razy, bo nawet selektywnej przynęty się nie bały :lol:

Teraz post aż do Zlotu :mrgreen: Szykowanie sprzętu itd :wink:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

2 godziny od 9 do 11 :D

6 płotek największa przekroczyła 20 cm :D

3 brania nie zacięte w tym raz opór konkretny i cudowne trykotanie szpuli i po 3 sekundach pusto ;( ;( ;(

Trudno po południu jak nie będe miał innych zajęć powtórke zrobie... coś sie przynajmniej działo nad wodą, wrzuciłem zanęty troche w dość ścisłych kulach moze da rade.

Krzyś = ]

ps. kolejny weekend bez obecności na chańczy/wiśle ;(

Gość wobler129
Napisano

II miejsce na zawodach :mrgreen: Nagroda to pokrowiec na wędki Jaxona. Za I miejsce był tylko puchar ale mniejsza o nagrody bo przegrałem o 20g. :cry:

Gość wobler129
Napisano

Dzięki za gratki :) Pokrowiec na pewno się przyda bo planowałem zakup :wink:

Ale dziś była świetna zabawa na zawodach :mrgreen: Było extra :grin:

Napisano
Jutro zawody, a ja już dziś czuję, że daleko nie zajdę :( Nie wiem czemu ale coś tak czuję
No popatrz ,a wczoraj jeszcze takie posty wypisywał.Odemnie tez gratulacje. :mrgreen:
Gość wobler129
Napisano

maniek tak jakoś wyszło :oops: Ale nie ma co wracać ;) Teraz nie mogę się doczekać następnych zawodów :) Tj około połowa września :grin:

Napisano

wobler129, gratuluję.

Miałem si e dzisiaj wybrać na porannego bolka ale wczoraj wieczorem wyciągnięto mnie do pubu na bilarda i darta :wink: więc dzisiejsza poranna jazda samochodem mogłaby się zakończyć odebraniem prawojazdy i dwoma latami za kratkami :mrgreen: Także bolki poczekają na mnie trochę, może jutro :lol:

Napisano

Noc na odrze skończyła się kompletem (przynajmniej kompletem nie liczyłem gdyż wracały do wodyleszczy w przedziale 1kg-2,5kg.) Dwa poszły na "sposób na rybę Winiary" zobaczymy ten nowy przepis :grin:

Napisano

Dzisiaj powtórka z wczoraj.

Zalew Sosina w godzinach 16 - 20.

6 szczupaczków 35, 42, 45, 46, 48 i 52.

Przynęta biały i perłowy predator z czarnym grzbietem.

Wszystkie ryby pływają dalej.

Napisano

Salmo, może spróbował byś łowić na większe przynęty? Pewnie sześciu byś nie wyciągną (choć kto wie) a może trafił by się jakiś słuszniejszych rozmiarów.

Napisano

Oprócz gum 70 mm używam jeszcze woblerów 12 cm, niestety nie idzie to w parze z wielkością ryby.

Sosina k/Jaworzna już taka jest, że jest dużo szczupaka ale niestety małego:(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.