nanakara Napisano 15 Czerwca 2008 Napisano 15 Czerwca 2008 No i bylem wieczorkiem kolo wyspy i znow tylko male kleniki i okon najwiekszy klen mial 25 cm Kots z wroclawian podpowie jak dostac sie na odre od Ksiecia Witolda? jak na razie zaobserwowalem to zejscie jest schodami od strony mostu pomorskiego ale na murku jest krata i trzeba by sie tamtedy pchac...jest inne wejscie? Bo widze ze wedkarze tam sa..jakby co to prosze o info
lawdzoj82 Napisano 15 Czerwca 2008 Napisano 15 Czerwca 2008 Ja zasiadka za sandaczem na żywca na grunt ale zamiast sandaczy to 3 ładne okonie Dobre i to
garowy Napisano 15 Czerwca 2008 Napisano 15 Czerwca 2008 Spiningowy wyjazd...i dobrze że spławik zabrałem http://img120.imageshack.us/my.php?image=linyii3.jpg
Gość omen93 Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Wczoraj byłem na warcie powyżej gorzowa kilka km. Efekt na spina pare szczupaczków takie lekko powyżej wymiaru i około wymiarowych , do tego szczupak 2kg +/- http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/86d73c024d67e32a.html
DAWID Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 do tego szczupak 2kg +/- po fotce wiedze że wporzo szczupły, a ja byłem dziś rekreacyjnie wakacyjnie na stawku małym ale się skatowałem głębokość na zasięg rzutu około 70 cm nie lubie łapać jak jest tak płytko ale pare płotek wyciągnąłem i pare piwek wysączyłem ogólnie opaliłem się troszke więc spox
Homegeon Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 No i bylem wieczorkiem kolo wyspy i znow tylko male kleniki i okonnajwiekszy klen mial 25 cm Obrazek Kots z wroclawian podpowie jak dostac sie na odre od Ksiecia Witolda? jak na razie zaobserwowalem to zejscie jest schodami od strony mostu pomorskiego ale na murku jest krata i trzeba by sie tamtedy pchac...jest inne wejscie? Bo widze ze wedkarze tam sa..jakby co to prosze o info to prędzej jaź niż kleń
nanakara Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 to prędzej jaź niż kleń No wlasnie juz wiem kolego Pierwszy w zyciu w takim razie A zlowilem go wieczorem wiec sie nawet nie przygladalem tylko szybka fotka cyk i rybka do wody...
witek150 Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Dzis spining i machanie kijem za okoniem Po drodze mase przygod, kolega z forum wie, bo byl razem ze mna No i wynik 0 okoni ale za to 2 szczupaczki Pierwszy raz widzialem takie maluszki Dodam ze jeszcze nigdy nie zlowilem szczupca. zlowiony na twisterka 2 cm Pozdrawiam
tomek1 Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Fotka maluszka zlowionego na twisterka 2 cm Gratuluje pierwszego szczupaczka, ale niestety zgodnie z nowym regulaminem musiałem usunąć zdjęcie. Regulamin wstawiania zdjęć
witek150 Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Sorki nie doczytalem 1 punktu tomek1 coz za czujnosc Pozdrawiam
nanakara Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Gratuluje pierwszego szczupaczka, ale niestety zgodnie z nowym regulaminem musiałem usunąć zdjęcie Troche glupi ten "przepis" ze ryba musi byc wymiarowa zeby wstawic jej zdjecie, przeciez nie decydujemy co lapie nasza przynete..a ze bedzie to szczupaczek np 20 cm to nie znaczy ze nie mozna zrobic mu zdjecia zanim sie go wypusci...to ze zdjecie zrobione nie znaczy ze ryba nie wypuszczona...takie moje zdanie..ktos tu zreszta napisal ze to nie temat "okazy na plan"
tomek1 Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Troche glupi ten "przepis" ze ryba musi byc wymiarowa zeby wstawic jej zdjecie, przeciez nie decydujemy co lapie nasza przynete..a ze bedzie to szczupaczek np 20 cm to nie znaczy ze nie mozna zrobic mu zdjecia zanim sie go wypusci...to ze zdjecie zrobione nie znaczy ze ryba nie wypuszczona...takie moje zdanie..ktos tu zreszta napisal ze to nie temat "okazy na plan" Tak, byłem przeciwko temu zakazowi, ale jak już jest to należy się go trzymać
_barti_ Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Inna sprawa niewymiarowej ryby to zdjęcie jej, ale w domu, wtedy bym zrozumiał. Przecież to relacja zdjęciowa.... No cóż... wracając do tematu....
witek150 Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 nanakara Zgadzam sie z toba ale coz regulamin to regulamin... Pozdrawiam
tomek1 Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Dyskusje o tym regulaminie mamy już za sobą, wracamy do tematu.
Endrju Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Dzisiaj przechrzciłem feederka na płotkach. Efekt niezły jak na noobka- kilka małych sztuk około 10 cm, dwie piętnastki i jedna dwudziestka. Jako przyłów dwie rybki na zdjęciach. Złapany przez żonkę. Dopiero na zdjęciu zauważyłem ranny ogon, ale zapięty był regulaminowo za japę. Umówiliśmy się na przyszły rok
sandacz Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Kilka obiecanych fotek z jeziora Brdowskiego. Ryby moej i kuzyna. Ryby z czterech wypraw. Pozdro
Gofer Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Zaraz Ci zdjęcie usuną bo za mocno węgorza ściskałeś
sandacz Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Ale to nie ja Chociaz powiem ci szczerze ze zastanawialem sie na tym przez chwile, jednakm wydawalo mi sie ze kazdy kto mial w reku wegorza wie dlaczego
artech Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Panowie do komentowania tego co dotyczy forum i zasad na nim panujących są odpowiednie tematy Zaraz Ci zdjęcie usuną bo za mocno węgorza ściskałeś Za każde następne tego typu, mało śmieszne, uwagi w tym temacie będą ostrzeżenia
Lesio Napisano 18 Czerwca 2008 Napisano 18 Czerwca 2008 Efekt wczorajszego 2h wędkowania. Nr1 - 80cm/0,9kg Nr2 - 80cm/0,6kg. Był też jeden dużo większy, ale się urwał przy samym brzegu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.