Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i bylem wieczorkiem kolo wyspy i znow tylko male kleniki i okon

najwiekszy klen mial 25 cm

69f6639577b22778m.jpg

Kots z wroclawian podpowie jak dostac sie na odre od Ksiecia Witolda? jak na razie zaobserwowalem to zejscie jest schodami od strony mostu pomorskiego ale na murku jest krata i trzeba by sie tamtedy pchac...jest inne wejscie? Bo widze ze wedkarze tam sa..jakby co to prosze o info

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
do tego szczupak 2kg +/-

po fotce wiedze że wporzo szczupły, a ja byłem dziś rekreacyjnie wakacyjnie na stawku małym ale się skatowałem głębokość na zasięg rzutu około 70 cm nie lubie łapać jak jest tak płytko ale pare płotek wyciągnąłem i pare piwek wysączyłem ogólnie opaliłem się troszke więc spox :P

Napisano
No i bylem wieczorkiem kolo wyspy i znow tylko male kleniki i okon

najwiekszy klen mial 25 cm

Obrazek

Kots z wroclawian podpowie jak dostac sie na odre od Ksiecia Witolda? jak na razie zaobserwowalem to zejscie jest schodami od strony mostu pomorskiego ale na murku jest krata i trzeba by sie tamtedy pchac...jest inne wejscie? Bo widze ze wedkarze tam sa..jakby co to prosze o info

to prędzej jaź niż kleń :???:

Napisano
to prędzej jaź niż kleń

No wlasnie juz wiem kolego :mrgreen: Pierwszy w zyciu w takim razie

A zlowilem go wieczorem wiec sie nawet nie przygladalem tylko szybka fotka cyk i rybka do wody...

Napisano

Dzis spining i machanie kijem za okoniem :cool: Po drodze mase przygod, kolega z forum wie, bo byl razem ze mna :wink: No i wynik 0 okoni ale za to 2 szczupaczki :lol: Pierwszy raz widzialem takie maluszki :mrgreen: Dodam ze jeszcze nigdy nie zlowilem szczupca. zlowiony na twisterka 2 cm Pozdrawiam :wink:

Napisano
Gratuluje pierwszego szczupaczka, ale niestety zgodnie z nowym regulaminem musiałem usunąć zdjęcie

Troche glupi ten "przepis" ze ryba musi byc wymiarowa zeby wstawic jej zdjecie, przeciez nie decydujemy co lapie nasza przynete..a ze bedzie to szczupaczek np 20 cm to nie znaczy ze nie mozna zrobic mu zdjecia zanim sie go wypusci...to ze zdjecie zrobione nie znaczy ze ryba nie wypuszczona...takie moje zdanie..ktos tu zreszta napisal ze to nie temat "okazy na plan"

Napisano
Troche glupi ten "przepis" ze ryba musi byc wymiarowa zeby wstawic jej zdjecie, przeciez nie decydujemy co lapie nasza przynete..a ze bedzie to szczupaczek np 20 cm to nie znaczy ze nie mozna zrobic mu zdjecia zanim sie go wypusci...to ze zdjecie zrobione nie znaczy ze ryba nie wypuszczona...takie moje zdanie..ktos tu zreszta napisal ze to nie temat "okazy na plan"

Tak, byłem przeciwko temu zakazowi, ale jak już jest to należy się go trzymać :wink:

Napisano

Inna sprawa niewymiarowej ryby to zdjęcie jej, ale w domu, wtedy bym zrozumiał. Przecież to relacja zdjęciowa.... No cóż... wracając do tematu....

Napisano

Dzisiaj przechrzciłem feederka na płotkach. Efekt niezły jak na noobka- kilka małych sztuk około 10 cm, dwie piętnastki i jedna dwudziestka. Jako przyłów dwie rybki na zdjęciach.

kara01uu6.th.jpg

Złapany przez żonkę. Dopiero na zdjęciu zauważyłem ranny ogon, ale zapięty był regulaminowo za japę. Umówiliśmy się na przyszły rok ;)

leszcz01xs8.th.jpg

Napisano

Ale to nie ja :mrgreen: Chociaz powiem ci szczerze ze zastanawialem sie na tym przez chwile, jednakm wydawalo mi sie ze kazdy kto mial w reku wegorza wie dlaczego :twisted:

Napisano

Panowie do komentowania tego co dotyczy forum i zasad na nim panujących są odpowiednie tematy :evil:

Zaraz Ci zdjęcie usuną bo za mocno węgorza ściskałeś :twisted:

Za każde następne tego typu, mało śmieszne, uwagi w tym temacie będą ostrzeżenia

Napisano

Efekt wczorajszego 2h wędkowania.

IMG_0675.jpg

Nr1 - 80cm/0,9kg

IMG_0678.jpg

Nr2 - 80cm/0,6kg.

Był też jeden dużo większy, ale się urwał przy samym brzegu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.