Lord Konrad I Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 dziś kilka wzdręg[ już nie miałem wątpliwości, ten zielony grzbiet] około wymiaru i 4 leszcze, przez pierwszą godzinę ryby brały tak, że nie dało rady obrobić na dwie wędki, przez co często marnowałem branie na jednej i drugiej[pewnie małe wzdręgi] I wszystko byłoby pięknie gdyby nie połamana szczytówka karpiówki :/ Potem wszystko ustało
Damianxtx Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 dzięki dodam że na haku miałem jednego białego robaczka i czerwoną pinkę łapałem na spławik A gdzie wędkowałes??
kudłaty Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 Byłem dziś na Dziewokliczu z Rodzinką ,oczywiście jak "żonka" zobaczyła wędkę(pierwszy raz zabrałem na plażę ) to było biadolenie:"...z rodziną,czy na ryby ..",ale udało mi się trochę pomoczyć kija. Pogoda piękna ,miejscóweczka też nie najgorsza i przez dwie godzinki miałbym pół siaty takich płoteczek.
Mike_Mil Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 Jarzyna,połowiłeś....... ale za to SANDACZ i KUDŁATY.........graty za łowiska,pięknę miejscówki,sliczna woda..........można by tam było ost wydech zrobić..... rybki też SUPER
Gość wobler129 Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 Przepraszam za słabe jakościowo fotki... 1. 2 okonie przy jednym rzucie 2. Okoń 31cm Dziś złowiłem spokojnie ponad setkę okoni i wszystko z powierzchni - mam filmiki i wrzucę później
Supersobi Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 Byłem dziś na Dziewokliczu A jak Kudłaty z bolkami? Był spokój czy uderzały?
kocur Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 kudłaty gratuluję połączenia obowiązku z przyjemnością Na samej plaży tak brały? na kąpielisku? Ja ostatnio miałem pecha na Cegielince bo jak zaczęły się brania dużej ryby to żona zadzwoniła że samochód potrzebuje
Michcio Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 ja dzisiaj na Rudawie i... 3 kleniki oraz ponad 50 okoni od maluszków pod 31 cm , bardzo udane popołudnie
kudłaty Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 Dzięki i również gratki dla tych co miło i efektywnie spędzili czas. kocur, łapałem ok 25-30m za plażą, ale wiem ,że przy mostku parę kilowych (około) garbusków padło. Supersobi, pływałem kajaczkiem trochę dalej od plaży i parę chlapnięć było widać. Mike_Mil, są w okolicach Sz-na takie miejscóweczki, że tylko paść na kolana
retro Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Taa, siedziałem od 4 rano i nic. Maleńki szczupaczek i dwa razy mniejszy jazgarz.
sandacz Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Ja dzis zow stawilem sie na swojeje miejscowce. Brania jak zwykle skonczyly sie okolo 6.30, tak jak wczoraj wneriwaly mnie male leszczyki ale mimo to mialem 2 liowe brania, jeden spiol sie zaraz po zacieciu drugi wyladowany. Jest juz troszke wiekszy ma 38cm ale czekam na wieksze... szkoda ze nie zeruje zupelnie karas i karp
maju Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Ja dzisiaj łapałem od 4 do 8 ryba słabo żerowała. Brania były bardzo delikatne, miałem tylko jedno fajniejsze branie , którego efektem był taki leszczyk(40cm)
kudłaty Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Znowu wybrałem się na Dziewoklicz i ...dziś totalna klapa Ale wybieram się na weekend gdzieś nad jeziorko, na nockę. Jakby ktoś miał w okolicach Sz-na jakąś fajną miejscóweczkę (PZW),to byłbym BARDZO zobowiązany za wiad. na priva. pozdro
jmk81 Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Dzisiejszy wypadzik na rybki był nawet ciekawy: Jaź 47cm, 41 i 36. Płotki od 25-30cm - 6szt. Zdjęć nie mam bo postanowiłem, że telefonu na rybki nie biorę a nie chce się uganiać z cyfrówką.
Damianxtx Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Zdjęć nie mam bo postanowiłem, że telefonu na rybki nie biorę a nie chce się uganiać z cyfrówką. Nie chcesz mieć telefonów typu musisz wrócić bo............. ??
Michcio Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Doolin, szacun ale karpicho! ja dzisiaj skromniutko bo zerwałem mój ulubiony wobler zaledwie 10 okoni, ale wysztkie powyżej 15 cm
artech Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Dzisiaj z rana trzy bolenie, ale tyko jeden wart uwiecznienia 65 cm:
szczurek Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 DooLiN, siemka Doolin, gdzie łowisz takie ładne karpie w okolicy Grójca??pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.