Domin77 Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 byłem na lisowicach w tamtym roku,wiosną.Ogólnie zbiornik nie duży,bliko drogi i ajkos po za paroma płociami nic nie złowiłem,ale podobno sporo ryb jest bo zarybiają.Ogólnie mi się tam nie podobało,w okolicy jest jeszcze jeden zbiornik,nie łowiłem ale wizualnie fajniejszy,oczywiście bez opłaconej karty nie ma sie co wybierac bo czesto kontrolują.Miałę gdzieś mapke tych zbiorników jak znajde to dam znać.Połamania kija byle nie dzwiami od samochodu.
remaxteam Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Wczoraj pojechałem nad jezioro Okręt i Rydwan podobno bardzo rybne ,ale wędkarza nie ujrzalem nawet jednego. Wnioski : albo ryb brak albo zakaz lowienia (tablic nie widziałem) czy ktoś łowił tan w tym roku ?????
remaxteam Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Dzisiaj jadę nad Jeziorsko relacja po powrocie.
robcio Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Jezioro Rydwan jest bardzo głębokim zbiornikiem i musi minąć sporo czasu zanim woda się choć trochę nagrzeje i ryba zacznie żerować. Może za tydzień, dwa... A jak wyniki na Jeziorsku?
seba02121 Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Napisano 13 Kwietnia 2008 Byłem dzisiaj na Jeziorsku.....Dajta spokuj.....Woda wysoka,Zagrzebałem auto po progi i musiałem skorzystać z pomocy gospodarza z traktorkiem....Dwie dychy mnie to kosztowało Fala jak na morzu!W okuł żywego ducha.Nawet nie było mowy o wędkowaniu!Więc pojechaliśmy na Wartę na Księży Młyny....Fakt,tutaj tak nie wiało.Ale.....Wędkarzy jak na komercyjnym w środku lata.Jak by się dało to by jeden drugiemu na "Barana"wskoczył aby tylko mógł wędkę zarzucić....ŻENADA!!!Zapakowaliśmy się w auto i ruszyliśmy z powrotem w stronę Łodzi.Po drodze doszliśmy do wniosku że trzeba jakoś wykorzystać resztę dnia,więc pojechaliśmy na Krzywie.Od 10.00 do 15.00 Nawet jednego brania.Ale koledzy którzy byli na nocce wytargali Karpiszona około 5-6KG!No nic.Jutro kolejna wyprawa ale jeszcze nie wiem gdzie
remaxteam Napisano 13 Kwietnia 2008 Napisano 13 Kwietnia 2008 Tez byłem dzisiaj na krzywiu ale tylko do 12 ( płotki 3 targały moim feederem )
seba02121 Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Napisano 13 Kwietnia 2008 No to musieliśmy się widzieć.Białe Mondeo I Kombi.Siedziałem na wprost auta.Zaraz koło tej budy co wisi na niej regulamin.
remaxteam Napisano 13 Kwietnia 2008 Napisano 13 Kwietnia 2008 Ja po środku parkingu zielona toyota combi
edmund Napisano 16 Kwietnia 2008 Napisano 16 Kwietnia 2008 Za tamą w sobote i niedziele to katastrofa ludzie nie pracują czy co cały czas nad wodą.Ale i w tygodniu jest nie lepiej ,jak sie zrobi ciepełko to dojadą z namiotami,i tak na okrąglo cały rok ,to chyba najmodniejsze łowisko Łódzkie. Patrze przez okno i im nie współczuje a pada nie żle. Do zobaczenia nad wodą byle nie tamie Edmund
remaxteam Napisano 1 Maja 2008 Napisano 1 Maja 2008 Jestem spakowany i ruszam na Jeziorsko (4 dni) sprawdzimy czy bierze karp znajomi są od wczoraj i rozpoczeli nęcenie . W nocy brań nie było ale to tylko 20 kg zanęty ( kukurydza konopie pellet i kulki) zobaczymy.relacja w poniedziałek
seba02121 Napisano 4 Maja 2008 Autor Napisano 4 Maja 2008 No bardzo ciekawy jestem efektów na Jeziorsku.Na Wiśle przez weekend tylko uklej brała.
remaxteam Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 Pierwsza noc kompletnie nic nawet brania, sobota rano spining 4 okonie i jeden szczupak(nawet wymiarowy) noc z soboty na niedzielę nic, niedziela rano zmiana karpiówki na odległościówkę i 2 leszcze około 28 cm Córka(10 lat) złapała 49 uklei Woda zaorana przez skutery i łodzie motorowe Ogólnie lipa.
edmund Napisano 5 Maja 2008 Napisano 5 Maja 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4bb155aa3773cba2.html zawieszam działalność wędkarską. w sobote 12godz na Zofiówce koledzy na Sulejowie 36godz bez brania. ale wiosna jest ok Edmund
Mariusz p-ce Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Na co anjlepiej lowic na kurowicach zanczy tych KOTLINACH ??? prosze o odp.
Mariusz p-ce Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Kto lowi an Ldzaniu, Wymyslowiu, czy kotlinach niech pisze gg://8199506
seba02121 Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam.Był ktoś na Jeziorsku koniec Marca początek Kwietnia Jaki stan wody Wysoki
Figos Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 Jutro się wybiera za tame ale Jeziorsko też pewnie odwiedze.Pewnie jak co roku o tej porzę stan na Jeziorsku jest wysoki
seba02121 Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Napisano 5 Kwietnia 2009 I jak tam na Jeziorsku stan wody???
Figos Napisano 5 Kwietnia 2009 Napisano 5 Kwietnia 2009 I jak tam na Jeziorsku stan wody??? Woda wysoka , plaże pozalewane.Tak jak podejrzewałem:D
seba02121 Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Napisano 12 Kwietnia 2009 Czyli niema co jechac w lany Poniedziałek na Jeziorsko? Pytam,bo chce gdzieś się wybrac na rybki i żebym nie potrzebnie narobił kilometrów.
Figos Napisano 12 Kwietnia 2009 Napisano 12 Kwietnia 2009 Czyli niema co jechac w lany Poniedziałek na Jeziorsko? Raczej nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.