Skocz do zawartości
Dragon

Czas na piwko

Wojciech

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

po natrafieniu na nieliczne lecz pozytywne głosy odnośnie spotkania szczeciniaków

postanowiłem założyć ten temat :mrgreen:

Panie i Panowie czekam na propozycje co do terminu i miejsca

jak sie wyrobimy mogło by sie to odbyć nawet w następny weekend wiec moja propozycja 7 lub 8 marzec w godzinach wieczornych bo rano i tak wszyscy na ryby pojadą :mrgreen:

Pozdrawiam Wojciech

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

i bardzochętnie i akces swój zgłaszam, najbliższy weekend (7, 8, 9 III) niestety odpada, mam wyjazd do Gdańska służbowo. Ale kolejny bardzo chętnie, a może nawet stanie sie to cykjlicznym wydażeniem, że np raz w miesiącu się spotkamy :)

pozdrawiam

Napisano

Ja jestem jak najbardziej za. Jeśli czasowo nic mi nie będzie kolidować to napewno się pojawię. I myślę, że nie powinniśmy się martwić dość małym zainteresowaniem, bo przecież kameralne spotkanie w parę osób jest chyba fajniejszą sprawą niż wielki spęd. Pozostaje ustalić konkretnie jak i gdzie. Widzę, że najbliższy weekend nie wszystkim odpowiada więc może rzucę wstępnie do dyskusji sobotę 15 III. Co Wy na to?

Napisano

oj od 12 16 to plauję trochę pobyć nad jeziorem i przygotować ośrodek do sezonu. Jednak jak kilka osób bedzie chetnych to przyjadę. co do kameralnego towarzystwa to jestem jak najbardziej za. Przynajmniej bedzie mozna porozmawiać. Jednak byłbym za 7 marca :wink:

Napisano

Słuchajcie zawsze jest tak, że przy tak licznej grupie, zawsze komuś nie będzie pasowało, to zwykła statystyka "życia".

Więc może faktycznie ustalmy 2 terminy i komu, który będzie pasował, na ten sie zdecyduje, ważne by sie spotkac, choćby w podgrupach, a później już będzie dużo łatwiej :)

Więc komu pasuje 7 III a komu 15 III?

Ja zgłaszam akces spotkania na 15 III, jestem na miejscu i nic na razie nie planuje :)

Napisano

z tego co widzę to "wszystkim" pasuje bardziej 15 wiec i ja jestem za tym :D

jeżeli pan x i Supersobi sie zgodzą to jak narazie będzie komplet :D

co wy na to Panowie ?

Napisano

no to cale szczescie ze przełożyliście to spotkanie bo ja jednak 7-go nie moge/łem:) bo mi neta odlaczyli,a wyjechalem do mamuski na pare dni no i nie mialem sie jak odezwac...

to mi tez 15go pasuje:) jaka knajpka?

Napisano

Panowie

plan jest taki spotykamy sie 15go powiedzmy o 18 w propagandzie na piwko i pogadać

żeby wszystko wypaliło musiało by nas być przynajmniej ze 3 :D

wiec tak szybko kto sie pisze i będzie na pewno ?

Napisano

Ja będę na 99% także chyba właśnie dobiliśmy do wyznaczonego przez Wojciecha minimum :grin: . Liczę jednak, że ktoś się jeszcze do nas dołączy:Gonzobart, pan x, mówię do Was panowie :wink: . Jedyny problem jaki widzę to szansa na znalezienie wolnego stolika w Propagandzie w sobotni wieczór, ale może nie będzie tak źle bo 18 to jeszcze młoda godzina. Tak więc do zobaczenia.

Gość wobler129
Napisano
Wysłany: Dzisiaj 23:04

Dopiero wróciliście :shock::mrgreen::lol:

A może coś więcej napiszecie? :wink:

Napisano

jak dopiero ???

JUŻ :D

młody jesteś to jeszcze nie wiesz co sie robi na "zlotach" :D

więcej mhhh.... trzeba było przyjechać ;p

mam nadzieje ze w niedługim czasie będzie 2gi zlot :D

Gość wobler129
Napisano
młody jesteś to jeszcze nie wiesz co sie robi na "zlotach" :D

Mam nadzieję, że w sierpniu się dowiem :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.