Skocz do zawartości
tokarex pontony

Czas na piwko

Wojciech

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
teraz przydałaby się jeszcze jakaś pani
A ja myślałem że to ma być typowa męska nasiadówa :evil: Na panienki to sobie w piątek albo sobotę do Rockera wyskocz :twisted::twisted:
Napisano

no to jak panowie, jutrzejsze spotkanie aktualne ??? na którą i gdzie??

Pub Propaganda nie jest chyba najlepszym miejscem na spokojną rozmowę, trochę tam głośno. Może ktoś ma jakiś inny pomysł?

Napisano

Mam nadzieję że obecność kilku kolegów wędkarzy nie zalogowanych na haczyku nie będzie nikomu przeszkadzała :wink:

Napisano

Panowie dzięki za miłe spotkanie :cool: Mam nadzieję, że następne odbędzie się w trochę większym gronie :wink:

Ps. Wojciech jak tam "sikorki" ? :mrgreen::mrgreen:

Napisano

Ja również dziękuję za miłe spotkanie, a ile fajek pokoju się wypaliło :mrgreen:

Wojciech sikorki zaciągnął pod prysznic :mrgreen:

Napisano

No i ja sie dolaczam do podziekowan za mile spotkanko.. Zima dluga wiec pewnie jeszcze powtorzymy :mrgreen:

PS. ..najbardziej to podobalo mi sie jak kocur swoje krzeselko wedkarskie przytaszczyl do knajpy :wink::wink: ..bo przeciez na swoim wygodniej sie siedzi :wink::wink:

Napisano
najbardziej to podobalo mi sie jak kocur swoje krzeselko wedkarskie przytaszczyl do knajpy

Prze-gość :shock::lol::lol::lol: Takich nam trzeba :mrgreen::wink:

A gdzie jakieś fotorelejszyn? :mrgreen:

Napisano
halo halo.. to byl taki zarcik :mrgreen: nie bierzmy wszystkiego tak powaznie :mrgreen:

No to całkiem realny. Jestem sobie w stanie wyobrazić wędkarza w takiej sytuacji. :mrgreen: W końcu większych świrów nie ma zbyt wiele na świecie :lol:

Napisano

Ano nie ma. Spotkanko miało plusy ujemne i dodatnie :mrgreen:

na + to że w lokalu były fajne lachony i wystarczyło zanęcić :mrgreen:

na - to że Wojciech zerwał się na imprezę gdzie czekało na niego 10 sikorek i kumpli nie zabrał :mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.