Skocz do zawartości
tokarex pontony

Czas na piwko

Wojciech

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 weeks later...
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

ja jak najbardziej za ;]

wybierzcie termin a ja przyjdę o ile nie będę miał na drugi dzień jakiegoś egzaminu

bo teraz cisną strasznie ;D

Napisano

sikorki cisną :?: na płaszczyk lecą :wink:

kurcze najgorsze jest to że nie mogę napisać że Sobi powiedział że to pedalski płaszczyk bo wyjdę na plotkarza :roll::mrgreen:

Napisano

sikorki cisną :?: na płaszczyk lecą :wink:

hehe sikorki to na razie odstawiłem na bok :D

studia się kończą trzeba wszystko pozdawać

Napisano
studia się kończą trzeba wszystko pozdawać

ucz się ucz... :mrgreen:

Ale na rybki też trzeba znaleźć troszke czasu.. np. Zamiast 5 razy w tygodniu na piwko i sikory, proponuję 4 razy na piwko i raz na rybki :twisted:

Napisano
Zamiast 5 razy w tygodniu na piwko i sikory, proponuję 4 razy na piwko i raz na rybki

ale błysnąłeś :shock: nie lepiej 5 razy w tygodniu na rybska a browce niech sikory dowiozą :?::mrgreen:

Napisano

Ja też się piszę na meeting ;) chętnie poznam szczecińską ekipę . Teoretycznie odpowiada mi każdy dzień :) pozdrawiam

Napisano

No to się z Kocurkiem nie dogadam, bo ja mogę do 23. Po 23. mam popołudniówki w pracy a na luty jeszcze grafiku nie mam ale prawdopodobnie będę miał nocki. :roll:

Napisano

Słomiany wdowiec to ja teraz jestem... lecz poszaleć nie idzie bo zawalony robotą :cry:

prawdopodobnie będę miał nocki. :roll:

No to meta już jest.. jeszcze tylko po kracie piwa weźmiem i nocki ze dwie ci szybko zlecą :lol:

Napisano

No stanął w miejscu niestety......... A ja przyszły tydzień mam wycięty z życiorysu, pracują od 14 do 22, tak ni w..............................ni w oko :mad:

Napisano
pracują od 14 do 22, tak ni w..............................ni w oko :mad:

piwko nie bardzo ale na ryby super jechac, jak kiedys na zmiany pracowalem to lubialem ta zmiane, ja mialem chyba od 16-21, rano na rybki a potem do pracy...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.