Skocz do zawartości
Dragon

Czas na piwko

Wojciech

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No stanął w miejscu niestety......... A ja przyszły tydzień mam wycięty z życiorysu, pracują od 14 do 22, tak ni w..............................ni w oko :mad:

a co z w następnym tygodniu po "przyszłym"?? :mrgreen:

Proponuję termin 3 luty... dajcie znać czy wam pasuje

Napisano
3. może dam radę :wink:

super :twisted:

Ale piwka się niestety nie napiję :cry:

ale postawić możesz to wypijemy Twoje zdrowie

Na 22 do pracy śmigam :evil:

będziemy z Tobą :mrgreen:

Napisano

No i ............. bombki strzelił,choinki nie bedzie :evil: Właśnie się dowiedziałem, że od jutra przez najbliższe trzy tygodnie mam kurs SEPowski. Wtorki, środy i czwartki od 16 do 19. Przykro mi panowie, może następnym razem :roll:

Napisano

Supersobi, nie kombinujcie specjalnie pode mnie, bo nie wiem czy będę mógł w tym tygodni się wyrwać (obowiązki domowe). Nie jedno spotkanie przy piwku jeszcze zorganizujemy :wink:

Napisano

No więc otwieramy listę chętnych na wtorek 03.02 godz 18:

1. Supersobi

2. Wojciech

3. Kotek tzn Kocur :wink:

(metoda kopiuj/wklej i dopisujemy się do listy :mrgreen: )

Napisano

ja chętnie bym wpadł , ale 4.02 mam egzamin :/ i jak znam życie to będę się uczył na ostatnią chwilę tj. 3.02 wieczorem . Spróbuje się sprężyć i pouczyć wcześniej

Napisano

Panowie, sprężajmy się i podejmujmy decyzje... bo to już za 2 dni... kto się jeszcze pisze na spotkanko??

PS. Przypominam termin i miejsce wtorek 03.02 godz 18 Irish Pub

Gość okonia
Napisano

no dzięki ja wlasnie czekalem od 17 30 super k...a prace skonczylem o 16 i nie zdązylem przeczytac o odwolaniu spotkania.. ekstra

Napisano
nie pozostaje nic innego niźli odwołać spotkanie

Nie odwołać tylko przełożyć, ja też jestem chętny, ale dzisiaj akurat dopiero wróciłem z pracy, a jutro bardzo wcześniej wstaję, więc dzisiaj średnio mi pasowało. Na pewno uda się nam ustalić jakiś następny termin

Napisano

Hmm, może jakiś czwartek, następny na przykład? W piątek człowiek się jakoś w pracy przemęczy, nawet jak nadużyje... ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.