Gofer Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 Ja jeżdżę na targi głównie po to żeby spotykać się ze znajomymi z forum. Jak widać znajomi nie chcą się spotykać Ok, poczuwam się do winy. Dlatego pozwole sobie teraz sam wyjść z inicjatywą i zaproponować spotkanie nad wodą. Rozumiem, że najprościej obowiązki służbowo domowe pogodzić w weekend, wiec zaproponowałbym którąś weekendową sobotę: 15 marzec, 22 marzec ( byś my wspólnie pokarmy poświęcili ), 5 kwiecień (w inne weekendy niestety szkoła mi nie pozwala). Z tego co czytałem zawsze apropo spotkań robił się mały młyn odnośnie łowiska. Proponowałbym wybrać miedzy tymi czterema : 1. Rybnik 2. Przeczyce 3. Paprocane 4. Łąka starałem sie wybrać w miarę możliwości bieguny województwa. Sam "głosuje" na zalew Rybnicki, ze względu na ciepłą wodę. Sprężmy się i spotkajmy nad wodą, co by kolega Tomek przestał na nas marudzić. Jeśli moderator uzna to za stosowne prosze o przeniesienie wiadomości do osobnego tematu.
bboobb Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 Nie wybierałem się na tą imprezę, kompletnie nie pasował mi termi, o czym wiedziałem już od dawna, dlatego nie zgłaszalem swojego akcesu w proponowanym spotkaniu. Ale sądząc po relacjach zamieszczonych do tej pory nie mam czego żałować, za wyjątkiem tego, że w końcu miałem szansę poznać osobiście kogoś z "Haczykowców". Niestety kolejny raz nic z tego nie wyszło. Co do spotkania proponowanego przez Gofra, jeżeli ustalony termin nie będzie kolidował z moimi obowiązkami to jestem jak najbardziej za> pewnie, że wolałbym spotkanie blisko mojego miejsca zamieszkania, ale dostosuję się do wyboru większości. Może tym razem się uda
andi64 Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 4. Łąka jestem za a, dlaczego, hmmm... bo zanim do tego dojdzie to woda będzie na tyle ciepła że będzie w niej można "żołądkową gorzką o smaku miętowym" odmrozić teraz troszeczkę powagi kasę jaką można byłoby przeznaczyć na opłaty w Rybniku możemy przeznaczyć na rozwój " haczyk. pl" jest i druga opcja, mianowicie zainwestiowanie w "żołądkową"
bboobb Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 kasę jaką można byłoby przeznaczyć na opłaty w Rybniku możemy przeznaczyć na rozwój " haczyk. pl" jest i druga opcja, mianowicie zainwestiowanie w "żołądkową" Jestem jak najbardziej za I na dodatek mam blisko.
Gofer Napisano 3 Marca 2008 Autor Napisano 3 Marca 2008 Mała lista obecności tylko bez wykrętów Panowie : 1. bboobb, zbiornik Łąka 2. Andi64 i Gorzka Żółądkowa, zbiornik Łąka 3. Gofer z kumplem, dla zgodności również typuje Łąkę kto następny ? Ważne by dobry termin wybrać, by wszystkim pasował, może określmy się w tej kwesti konkretniej. Terminy według mnie odpowiednie i najbardziej słuszne to 22 marca lub 5 kwietnia, zima powinna już dać sobie wtedy absolutny spokój, a i jest to zawsze wiecej czasu by ktoś sie jeszcze zdecydował. Ponownie apeluje do Ślązaków i Zagłębiaków, czy nawet wszytskich forumowiczów Pozdrawiam !
tomek1 Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 kto następny ? Jak tylu ludzi się wybiera do Łąki to nie sposób się nie zapisać 22 marca lub 5 kwietnia Dla mnie oba złe Pierwszy tuż przed świętami a drugi tuż przed roczkiem córki Proponuję któryś kolejny kwietniowy. Ewentualnie jeśli większości będzie pasować któryś z powyższych terminów, to oczywiście nie mam pretensji. Najwyżej po prostu tylko zajrzę jak wam idzie
Gofer Napisano 3 Marca 2008 Autor Napisano 3 Marca 2008 Proponuję któryś kolejny kwietniowy. Z mojej strony nie widzę przeszkód, spróbujemy to wszytsko tak pogodzić by było nas jak najwiecej. Myślę, że pozostali chętni się ze mną zgodzą.
bboobb Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Dla mnie 22 marca też nie za bardzo (wiadomo święta i ciężko byłoby do tego przekonać żonę) za to 5 kwietnia jak najbardziej tak jak i następny weekend czyli 12.
Gofer Napisano 3 Marca 2008 Autor Napisano 3 Marca 2008 W takim razie prosimy o rozpatrzenie tematu trzy dni przed spotkaniem
voivod Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Ja na Łąkę też się piszę. Może lepszy bedzie weekend 28-30 marca, czyli zaraz po ŚWN.
bboobb Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Powiedzcie jeszcze jak wygląda sprawa pozwoleń na Łąkę, bo w tym roku na razie nie opłaciłem składek PZW i zastanawiam się czy to zrobić, czy pozostać tylko przy pozwoleniu na Goczałkowice
hexman Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 jak wygląda sprawa pozwoleń na Łąkę Z tego co wiem to chyba wystarcza pozwolenie na okręg katowice. Edit: Sprawdziłem i na lowienie wystarcza wykupienie pozwolen na okręg katowice
bboobb Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Chodzi o pozwolenie kilkudniowe, gdybym nie zdecydował się opłacić składki rocznej.
bboobb Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Łąka to fajny zbiornik koło Pszczyny na rzece Pszczynka:lol:
bronek Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 no to mam tam kawałek ale najbardziej mnie martwi to ze nawet jak przyjade to nie bede mogł spożywać zmrozonych trunkow bo bede wozem
andi64 Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 bo bede wozem nic się nie martw, koń trafi jeśli dojdzie do takiego spotkania, to ja się pisze na dwie nocki
Gofer Napisano 4 Marca 2008 Autor Napisano 4 Marca 2008 Panowie konkrety, konkrety ---> do listy sie dopisywać jeśli dojdzie do takiego spotkania Nie ma innej możliwości.
voivod Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 Kolego Gofer o jakiej liście mówisz ?? Przeglądam wątek i jakoś nie mogę jej dostrzec, a dopiszę się z checią.
Gofer Napisano 4 Marca 2008 Autor Napisano 4 Marca 2008 Kolego Gofer o jakiej liście mówisz ?? Przeglądam wątek i jakoś nie mogę jej dostrzec, a dopiszę się z checią. Pierwsza strona tematu , post piąty. Aktualnie 1. bboobb 2. Andi64 i Gorzka Żółądkowa 3. Gofer z kumplem 4. Tomek1 Co z tym terminem, wszystkim odpowiada 12 kwiecień ?
skydriver Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 też sie pisze,z tym ze jeśli 12 kwiecień to bylbym od godzin przedpoludniowych bo trzeba sie wyspac po imprezie ;p Poza tym nie znam zbiornika ŁĄka ani troche wiec liczylbym na Wasze wskazówki...bo widze wiekszosc na niego sie nastawia . No i kolege tez z sobą na 99% dopisuje:) wiec: 1. bboobb 2. Andi64 i Gorzka Żółądkowa 3. Gofer z kumplem 4. Tomek1 5. Skydriver z kolega i browarami:)
voivod Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 Dzieki za info. Andiego z jego Gorzką oraz Tomka1 już zanam, a innych chętnie poznam. Tak więc lista wygląda nastepująco: 1. bboobb 2. Andi64 i Gorzka Żółądkowa 3. Gofer z kumplem 4. Tomek1 5. Skydriver z kolega i browarami:) 6. voivod
Gofer Napisano 4 Marca 2008 Autor Napisano 4 Marca 2008 Coraz lepiej to wygląda tylko posprawdzać grafiki, samochody i tym podobne co by dzien przed niespodzianek nie było
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.