madi Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Magda a porównanie trafione :grin: Staram się jak mogę Puki co wcześniej niż polowa kwietnia pewnie nie da się wejść nad wodę i do takiego terminu powinniśmy być przygotowani. Dokładnie tak. Tym bardziej, że za oknem mam piękną, nową zimę. A wiadomo, ten nowy śnieg wydłuża moment "schodzenia" pośniegówki z rzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Jaka SIELANKA na tej umawialni Gdzie macie wędkowanie w planach jaka to woda i czyja Okręg ?? Może wpadne na wizytacje o ile pozwolicie i czasowo się wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Jaka SIELANKA na tej umawialni No słuchaj u cioci Madzi zawsze sielanka Gdzie macie wędkowanie w planach : jaka to woda i czyja Okręg ?? Planowo organizujemy spotkanie na rzece Nysie, woda płynąca należąca do O. wałbrzyskiego. Przy okazji doczepiamy się do Zawodów o Puchar Kotliny Kłodzkiej (mam nadzieję, że dobrze napisałam), później po zawodach robimy własny bufet Może wpadne na wizytacje o ile pozwolicie i czasowo się wyrobie No to dawaj Chopie dawaj, gacie tylko spakuj i jadymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Przegladam ten temat i chyba nie widze konkretnej daty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Nie znamy jeszcze dnia ani godziny organizowanych zawodów, jak również samego spotkania. Prawdopodobnie będzie to któryś weekend kwietnia - wszystko zależy od pogody i tego co sobą zaprezentuje woda w rzece po roztopach.... Najszybciej poinformowanym będzie Pan Roman, który z pewnością szybko da nam znać co i jak. Wówczas zostanie dogranie nam kilku szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Najszybciej poinformowanym będzie Pan Roman, który z pewnością szybko da nam znać co i jak. Wówczas zostanie dogranie nam kilku szczegółów No i w sobotę koledzy z Ziębic mieli swoje zebranie sprawozdawcze i jest już ustalona data zawodów Puchar Kotliny Kłodzkiej który odbędzie się w drugi wekend kwietnia o ile pogoda nie pokrzyżuje planów o czym na pewno będę wiedział i poinformuję w tym temacie, w rozmowie z kolegami z Klubu Potok o naszych planach wspólnego spotkania nie widzą żadnych przeszkód a wręcz zadowolenie z takiego obrotu sprawy z tym że wcześniej muszę zapewnić ich o ilości uczestników bo jest to związane z wyżywieniem i napitkiem O godzinie i dokładnym miejscu spotkania napiszę i powstawiam mapki dojazdowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 roman gawlas ale drugi weekend kwietnia wypada w święta ,ja myślałem o 3 wekedzie zaraz po świętach,woda do tego czasu już powinna sie wyklarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 le drugi weekend kwietnia wypada w święta W pierwszy wekend Maniuś są święta 4-5 kwiecień- my byśmy mieli spotkanie 11 kwietnia ale nie wykluczone że warunki pogodowe nie przesuną tego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 roman gawlas, oczywiście masz racje ,mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 w rozmowie z kolegami z Klubu Potok o naszych planach wspólnego spotkania nie widzą żadnych przeszkód a wręcz zadowolenie z takiego obrotu sprawy Ciekawe co powiedzą po spotkaniu Tak czy inaczej ja przy garach stać nie będę muszę zapewnić ich o ilości uczestników bo jest to związane z wyżywieniem i napitkiem O godzinie i dokładnym miejscu spotkania napiszę i powstawiam mapki dojazdowe. Mamy jeszcze czas, więc spokojnie wszystko dogramy. Oby tylko pogoda dopisała, no i ryby też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 no i temat do przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 no i temat do przemyślenia :mrgreen: Do jakiego przemyślenia Tu nie ma co myśleć i się zastanawiać, jeux pakuj manatki i w drogę - żałować nie będziesz, daję 100% gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 jeux mówią że kobiecie się nie odmawia, a naszej Magdzi to już na 1000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Otóż to Jak zwykle Pan Roman ma rację, i choćbym nie chciała to muszę się z tym zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadula85 Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 Cześć jestem tu nowy czy ma może ktoś ochotę wybrać się po spinningować w okolicy Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 ma może ktoś ochotę wybrać się po spinningować w okolicy Wrocławia sandacze czy szczupaki bedziesz łowił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadula85 Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 No i jak tam Panowie Cisza w temacie bo pewnie teraz wszyscy siedzicie i jajka malujecie Przygotowania ruszą pełną parą, jak i sam temat, zaraz po ŚW. Mam nadzieję, że entuzjazm nie opadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam No i w najbliższą niedzielę odbędą się zapowiadane wcześniej zawody spiningowe Puchar Kotliny Kłodzkiej, niestety mnie musi ominąć ta piękna impreza ponieważ leżę w łóżku z uszkodzonym kręgosłupem coś mi się narobiło przesuwając lodówkę . W rozmowie z organizatorem, wyraził zgodę na uczestnictwo chętnych z haczyk.pl wystarczy przy zapisie podac haczyk i wzucić jakąś sztuczną przynętę (wobler-blaszka) i brać udział w zawodach szczegóły podadzą na odprawie przed zawodami. No a odnośnie naszego spotkania Dolnośląskiej grupy haczyka niestety musimy to przesunąć na inny termin- niestety życie jest brutalne i nie zawsze można sobie po planować, Tych których zawiodłem przepraszam ale siła wyższa, myślę że odrobimy te straty . Jeśli ktoś wyrazi chęć uczestnictwa bardzo proszę o kontakt na pw ponieważ muszę w przybliżeniu okreslić udział w zawodach do piątku po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2010 niestety mnie musi ominąć ta piękna impreza ponieważ leżę w łóżku z uszkodzonym kręgosłupemNo masz ,Roman a co ty Pudzian ze lodówki przenosisz .Zdrowiej kolego ,a rybki poczekają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Romanie, życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Zdrowiej kolego ,a rybki poczekaj oczywiście, Romanie szybkiego powrotu do Zdrowia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 leżę w łóżku z uszkodzonym kręgosłupem coś mi się narobiło przesuwając lodówkę Kurcze pieczone, niedobrze. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Panie Romanie szybkiego powrotu do zdrowia życzę No masz ,Roman a co ty Pudzian ze lodówki przenosisz I tu się solidne OPR należy jak nic, ale to już na "żywo" W rozmowie z organizatorem, wyraził zgodę na uczestnictwo chętnych z haczyk.pl I jak tam Panowie, wybiera się ktoś? No a odnośnie naszego spotkania Dolnośląskiej grupy haczyka niestety musimy to przesunąć na inny termin- niestety życie jest brutalne i nie zawsze można sobie po planować, Tych których zawiodłem przepraszam ale siła wyższa, myślę że odrobimy te straty Nadrobimy, nadrobimy. Hmmm tylko nie wiem kiedy bo ja maj będę miała potwornie napięty Damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 roman gawlas, ja na co dzien mam bole ledzwiowe ucisk dysku na nerw a intensywnie od 2 lat i moge Ci doradzic zebys kupil sobie zwykle plastry rozgrzewajace,do niedzieli powinienes stanac na nogi,tabletki mi nie pomagaja. madi, nie obiecuje na 100% ale prawdopodobnie bede,zgadamy sie na pw. :wink:I jeszcze jedno Madi jak wiesz nie mam zbytniego doswiadczenia w spinie,i nie znam tych wod,tak ze licze na Ciebie ze bedziesz mnie pilnowac zebym sie nie utopil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Panie Romanie a o ktorej odbeda sie zawody??na 90 %bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi