krisis Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Jednak zmieniłem wybór wędziska i zrezygnowałem z Jaxona, byłem w trzech sklepach w mojej miejscowości i wszyscy odradzają Jaxona w jednym nawet nie prowadzą już bo mieli dużo reklamacji. Wszyscy doradzali mi pomiędzy Kongerem http://www.konger.pl/pl/start/wedka/209-Konger-Carbomaxx-Tele-Carp-390?go=Carbomaxx&k=1 lub Robinsona http://www.jezozwierz.abc24.pl/default.asp?kat=8639&pro=104178 Wykonanie przelotek z ogranicznikami podoba mi się w Kongerze, zaś Robinson ma oplot co pewnie dale bardziej wytrzymałość. Doradzcie mi którą wybrać, wędki są budźetowe do 100zł i wiem że nie ma co tu się rewelacji spodziewać ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Robinson ma wyrzut do 90 gram, Konger zaś ma w lbs ale 2.75lbs to jest około 100 gram czyli podobnie ... Może ktoś używa tych wędzisk to będzie mogł ocenić lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stocha Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Te linki sa chyba nieaktywne Szczrze to polecam Ci kongera,niejednokrotnie wielu uzytkowników forum pisało o tej firmie same dobre rzeczy,min. perfekcyjne wykonanie,wysmienity komfort łowienia a wszystko przy stosunkowo niskiej cenie Sam mam 2-szt. Kongera i nie mam z nimi żadnych problemów Tak więc Konger to wspaniała firma dla ludzi którzy nie dysponują większą ilością gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 23 Marca 2008 Autor Share Napisano 23 Marca 2008 Te linki sa chyba nieaktywne Poprawiłem linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 krisis a dlaczego teleskop, a nie dwuskład/trzyskład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stocha Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 dlaczego teleskop, a nie dwuskład/trzyskład? no rzeczywiście chyba to by był lepszy wybór,z seri Kongera Carbomaxx są takowe dostepne.Co do wyboru to bierz Kongera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 23 Marca 2008 Autor Share Napisano 23 Marca 2008 krisis a dlaczego teleskop, a nie dwuskład/trzyskład? Jestem przyzwyczajony do teleskopu, mam pokrowiec III komorowy na 120 itd, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Krisis niedawno kupiłem sobie heavy feeder kongera carbomaxx cw 150 gr i po pierwszym wędkowaniu jestem bardzo zadowolony Trzyskład a do tej pory też byłem raczej przyzwyczajony do teleskopów ale teraz zmieniam zdanie Bardzo fajnie wykonany, a cena oczywiście jak przy kongerach niewielka. w 100zł się zmieścisz także gorąco polecam tą firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz10 Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 krisis a dlaczego teleskop, a nie dwuskład/trzyskład? Jestem przyzwyczajony do teleskopu, mam pokrowiec III komorowy na 120 itd, itp. Nie wiesz ile przyjemności z holu Cię omija łowiąc teleskopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotsyczek Napisano 8 Czerwca 2018 Share Napisano 8 Czerwca 2018 tylko konger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iperch Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Niekoniecznie, bo akurat pod katem wyboru wędki, sprzętu czy samej formy to masz szerokie pole manewru. Ważne jest to jak łowisz, jaka metodą oraz jaki budżet posiadasz na zakup wszystkich akcesoriów, od tego należy zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi