edmund Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/acda69300c932524.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d1062c2edf6e398d.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leppe Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Byłem razem ze wspólnikiem nad Jeziorskiem 10 dni i oprucz szczupaków i okoni nic nie brało i do tego jeszcze niewymiarowe, generalnie szkoda prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitpower Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Witam, odgrzewam kotleta w temacie jeziorsko i mam kilka pytań: Jak efekty spiningowe i trollingowe? na tym akwenie, Poszukuje kwatery, agroturystyki , która jest bezpośrednio przy wodzie, tak by łódź zwodować i mieć ją na oku, lun jakiejś strzeżonej przystani. za wszelkie info , będę wdzięczny. pozdrawiam PIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitpower Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Witam, kwaterę znalazłem, okolice Miłkowic, proszę o info na temat pływania na silniku spalinowym, czy można wszędzie? i co z rezerwatem? z brzegu można czy nie? z łodzi można czy nie?, na tym terenie rezerwatu?który teoretycznie dzieli połowę zbiornika. pozdrawiam PIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislavo Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 Na terenie rezerwatu mozna wedkowac tylko z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 Co do kwatery to http://www.rafa-jeziorsko.eu/ O rybę ciężko na tak dużym zbiorniku. Wędkowanie na obszarze rezerwatu tylko z brzegu. W ogóle zakaz wpływu na silniku na teren rezerwatu jest chyba. Z tego co wiem to są duże sumy, ale ciężko je dostać . Uważaj na mielizny, na środku potrafi być woda do pasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitpower Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Witam, dzięki za odpowiedz, zobaczymy co woda pokaże, daje sobie tydzień trollingu i spina. Melduje się dokładnie za 1 miesiąc, na tak zwaną późna jesień. pozdrawiam PIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Zdaj koniecznie relację na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek26 Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Powitać wszystkich, chciałbym się zapytać co wogóle dzieję się na zbiorniku,byłem dziś na rekonesansie zobaczyć co i jak,patrze a tu woda mała jakieś dziwne wysepki się porobiły fala jak na morzu o co tu chodzi a przy okazji jak tam z sandaczem na tym zbiorniku jest sens popływać czy lepiej sobie odpuścić???pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 wojtek26, byłem wczoraj w okolicach wodza w Jeziorsku została spuszczona do połowy zbiornika jest susza nie wiem jak ryby czy biorą ale widziałem kilku na łódkach ale nie wiem czy wędkowali ale podejrzewam że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperek Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Mam pytanie czy ktoś łowił ostatnio w porcie w Pęczniewie kiedyś to było niezłe łowisko a teraz cisza o nim.Chciałem się tam wybrac ale nie wiem czy jest po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Przejeżdżałem tam kilka razy w tym roku, ostatni raz wczoraj i nigdy nie widziałem żeby ktokolwiek tam wędkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperek Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 czyli ogólnie lipa nie ma wędkarzy nie ma rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Dwa lat temu na przesmyku do portu widziałem latem dwóch wędkarzy mieli po kilka karpi i leszczy w siadkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperek Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Dwa lata to troszke dawno ale pewnie trzeba będzie pojechac i sprawdzic osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 A w okolicy wyspy przy Rafie wędkował ktoś w tym roku? Jakie wyniki? Zawsze ładnie płotka tam skubała, ale od dwóch lat nie odwiedzam tych okolic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Wędkuje ktoś na Jeziorsku? Ktoś gdzieś kiedyś pisał, że nawet kormorany się stamtąd wyniosły, ale chyba jest tam jeszcze jakaś ryba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikolo Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 niestety to prawda zaczynaja zerowac na rzece ,oczywiscie kormorany ,wiec wniosek nasuwa sie sam ...czy cos tam jeszce plywa czy nie odpowiedz sobie sam:) a nie plywa jak bylem w kwietniu to przepływal kolo mnie okonek z 10cm obtarl sie o noge prawie mi hehe a łowiłem naprzeciw wyspy:)czyli jeden napewno jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam mam pytanie, czy można wnieść opłatę jednodniową za wędkowanie na tym łowisku (JEZIORSKO)przez internet. Za odpowiedź z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbynek Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Zadzwoń do okręgu i się dowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Niestety , wyjazd w ostatniej chwili,jest sobota a ja już jestem u rodzinki, a info od poniedziałku do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbynek Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Tu masz tabelę składek http://www.pzw.org.pl/47/wiadomosci/54264/63/skladki_i_oplaty_na_2012_rok tu numer konta http://www.pzw.org.pl/47/dane_podmiotu Zapłać i weź ze sobą potwierdzenie nad wodę. Nie ma napisane, że takie wpłaty nie są honorowane więc i na pewno dozwolone. A jak by co to nie sądzę aby jakikolwiek strażnik się do tego przyczepił. Więc płać łów i się relaksuj. A tak poza tematem to czy na prawdę za wielu z was trzeba myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Czy orientuje się ktoś jak wygląda poziom wody w Jeziorsku? Chodzi mi konkretnie o to czy warto wybrać się do portu w Pęczniewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Zaczerpłem informacji u kolegi z Peczniewa napisał Cześć.Nie byłem kilkanaście dni.Wtedy pływali skuterami wodnymi po zatoce.Obecnie nie wiem jaki jest poziom wody.Pozdrawiam od siebie dodam że poziom wody na zalewie reguluje zapora i raczej ja trzymaja. Wczorajsza lokalna gazeta podała że poziom wody w rzecze Warcie utrzymuje si na stałym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Czy orientuje się ktoś jak wygląda poziom wody w Jeziorsku? Chodzi mi konkretnie o to czy warto wybrać się do portu w Pęczniewie. Tu jest link do strony monitorującej zbiorniki. Jest również Jeziorsko, wystarczy obserwować zmiany http://www.pogodynka.pl/polska/hydro/zbiorniki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi