robcio Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 Dzięki za info. Byłem dziś w Pęczniewie. Woda średnia, rybki raczej nie współpracowały. Uwiesiło się kilka płotek i wzdręg. Gościu obok wyjął dwa jazie. Na żywca bez rezultatów. Podobno wczoraj brały karpiki i leszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 byłem w niedziele niedaleko tamy, na spinning złowiliśmy 16 okoni i jazgarzy... małe rybki, większych nie było. Ktoś złowił coś większego z ryb drapieznych tam ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Byłem w środę w porcie w Pęczniewie i tylko okonki i jazgarze skubały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffo Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 a teraz może ktoś był i wie co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Oj dzieje się i to żle , nie wiem w którym to miejscu na zalewie, patrzyc nie można. DO ZOBACZENIA NAD ZALEWEM EDMUND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 edmund, a ty w jakim kole jesteś, Łódzkim jakimś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 W Pabianicach w Kleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 W Pabianicach w Kleniu Macie tam jakąś rozsądną wodę? Odpowiednio zarybianą? Zapraszam do koła w Pęczniewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 TAK kiedyś często jeżdziłem na Zofiówkę koło Lutomierska, dawno nie byłem i nie wiem zo tam ie teraz dzieje, podobno była zarybiana,łowisko specjalne zrobili z dopłatą 60zł. Do zobaczenia nad wodą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelul Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Ta felerna zatoczka z tymi rybkami to w jakiej jest części zbiornika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardo Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Ta zatoczka znajduje sie na terenie Rezerwatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 W Pabianicach w Kleniu Macie tam jakąś rozsądną wodę? Odpowiednio zarybianą? Zapraszam do koła w Pęczniewie. popieram w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 edmund, jak nie bywasz na wodzie swojego koła zmień koło , te same wody będziesz mógł odwiedzać i dojdzie ci staw Ferdynandów (nie będący wodą PZW a wodą prywatną) a nowy zarząd z pewnością zadba o to by wędkarz miał po co przyjeżdżać nad wodę i by nie dotyczyło to tylko mięsiarzy co przyjeżdżają by złapać karpia i jechać zadowolonym do domu. Od zeszłego roku z tego co się zorientowałem już nowy zarząd działa na rzecz wędkarzy (wybrany został w formie uzupełniającej po rezygnacji zarówno prezesów jak i skarbnika). W tym roku tylko poprzemy obecny zarząd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Witam, wędkował ktoś już na Jeziorsku w tym roku? Jaki stan wody? Warta we Włyniu powylewała więc podejrzewam, że wysoki... Planuję nocną zasiadkę w weekend w okolicach Kościanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Ostatecznie w piątek kija pomoczyłem w porcie w Pęczniewie. Ładnie brała płotka do 25 cm. Na żywca nic. Powoli przymierzam się do pierwszej nocki na upatrzonej miejscówce A jakie efekty na Jeziorsku u forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek26 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Hejka,mam pytanko jak jest z dojazdem do wody patrząc z tamy to lewa strona zbiornika,bo gdy ostatnio jechałem to tak na szybko to wszędzie działkowcy sobie pogrodzili drogi dojazdowe do wody chyba tylko w Pęczniewe jest dojazd,zmieniło się coś ???A może ktoś posiada mapę batymetryczną z zaznaczonym korytem zbiornika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 http://img541.imageshack.us/img541/4940/jeziorskomapabatym.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptja Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Rodzice mają działkę niedaleko (w Siedlątkowie, na wschód od "betonówki"). Nie byłem tam w tym roku, ale wydaje mi się, że bez problemu powinien być dojazd do kościoła (pierwszy, drugi lub trzeci zjazd z "betonówki" w prawo, licząc od drogi 478) albo dalej, w Popowie (przy sklepie) można skręcić i dojechać do plaży. Nie wiem, jak tam jest pod względem wędkarskim, ale dostęp do wody powinien być (co najwyżej trzeba się przespacerować wzdłuż brzegu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur1791 Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 Witam był ktoś ostatnio połowić nad Jeziorskiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Byłem tydzień temu w Pęczniewie, woda wysoka, bez brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 Był ktoś nad Jeziorskiem ostatnio? Ruszyła się ryba? Planuję czwartkową noc spędzić koło wyspy w Kościankach ale zastanawiam się czy warto bo w tym roku na Jeziorsku jak na razie bez efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Potrzebne info czy coś się dzieje w przystani w Pęczniewie W środę we Włyniu byłem i trochę okonków padło w przystani i po drugiej stronie mostu w kierunku Jeziorska. Spiął się też szczupaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 w Pęczniewie tydzień temu złowiliśmy sporo okoni, ale wszystkie jak palec... We Włyniu warto pospinningować ? jest tam szansa na coś wymiarowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelul Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 w Pęczniewie tydzień temu złowiliśmy sporo okoni, ale wszystkie jak palec... We Włyniu warto pospinningować ? jest tam szansa na coś wymiarowego? Wszystko wytrzebione kolego, kłusole i mięsiarze z okolic wyryją wszystko do cna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Witam potrzebuję informacji na temat stanu wody na Jeziorsku i ogólnie warunków do wędkowania. Konkretnie chodzi mi o przystań w Pęczniewie. Zakładam, że lodu już nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi