lawdzoj82 Napisano 7 Maja 2010 Share Napisano 7 Maja 2010 lawdzoj82 słabo mi to idzie ale lubię wyzwania . W czwartek przespacerowałem przekop od mostu do materaca i nic , obrotówka, wahadłówka, guma .W jednym miejscu przy samej opasce coś ganiało i to sporego ale żadnego pobicia nic Może ja nie potrafię łapać .Na materacu widziałem 5 gości którzy czesali wode na bank w poszukiwaniu suma choć to nie wczas Pozdrawiam Raczej nie słabo tylko ryby słabo żerują ja 4 dni przełaziłem ( 1,2,3,4 maj) cała opaskę od strony ulicy płockiej do prawie ujścia Zuzanki i główki od tamy do materaca i nawet byłem porzucać od mostu do Zgłowiaczki na tym odcinku i nawet nic nie ganiało zbytnio Pogoda do bani plus wysoki stan wody i ryby słabo żerują. Ale propozycja aktualna na jakiś dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawa_pl Napisano 7 Maja 2010 Share Napisano 7 Maja 2010 planuję wyskoczyć na Soczewkę dziś w nocy aby dostać się do wody i "odchamić " siś z bąkami . Tylko przeraża mnie siedzenie pół nocki samemu:) Więc jeśli lubisz takie tłumne połowy to daj znać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawa_pl Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Siema to sie pochwalę że wypad na Soczewkę zakończony wynikiem około 25 kg bąków ,kilka płoci całkiem ładnych i kilka sporych wzdręg Spokojnie rybki zostały wpuszczone do stawu , tak więc maja się nieźle i dalej rosną Szkoda Lawdzoj82 że sie nie odezwałeś też byś sie pobawił .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Szkoda Lawdzoj82 że sie nie odezwałeś też byś sie pobawił .PozdrawiamNiestety łowie tylko wyłącznie na spining i ciężki grunt ( okres zimowy uwielbiam miętusy ) i nawet nie mam sprzętu żeby pobawić się bąkami byłem dzisiaj 3 h nad Wisła i nadal na zero Nawet nic nie ganiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund233 Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 witam! Kto z kolegow wybiera się nad jeziorko powędkować.chętnie pojechalbym wspólnie nawet na dwa dni ale zaznaczam ja dopiero od trzech sezonow wędkuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 16 Kwietnia 2011 Share Napisano 16 Kwietnia 2011 Jeżeli w toruniu na wisłe to chetnie ale jak beda cieplejsze noce.jak zauwazyłeś Edmund 233 na forum mało sie odzywaja toruniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Moze ktos ma ochote wyskoczyc na noc na rybki z piatku na sobote? myslalem o wypadzie nad jeziorko na wegorza. oczywiscie jak dopisze pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 kompasiak o jakim jeziorku mowa .wiadomości na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 A na miętuska ktoś jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoll77 Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Witam wszystkich. Jestem tu nowy wiec prosze o wyrozumialosc. Szukam kogos z kim moglbym zabrac sie na ryby z Inowroclawia, nad jezioro pakoskie. Ja pozbylem sie autka i stond te pytanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi