Skocz do zawartości
tokarex pontony

Koła Kraków

ablutomania

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Prosze o pomoc przy wyborze koła!!

Można się kierować takimi kryteriami jak: najwieksze, najbliżej miejsca zamieszkania lub gdzie jest dużo sekcji młodzieżowych, albo gdzie się zdawało egzamin :lol:

Napisano

polecam Ci koło Stare Miasto

31-038 Kraków, ul. Starowiślna 39

poniedziałek, czwartek 18.00 –20.00

tel. 012 422-68-10

ja jestem w kole Podgórze można powiedzieć od urodzenia i niewiele tam się praktycznie dzieje, jedynie co tam się zmienia to co roku opłaty.

a najlepiej wejdź na PZW Kraków http://www.pzw.org.pl/29/ i przedzwoń do każdego z kół i zapytaj co oferują, co organizują czy mają jakiś swó staw itd, itp

• 1 month later...
Napisano

cześć wszystkim mam 15 lat i chcialem wyrobić sobie karte wedkarska ale nie wiem od czego zaczac tzn gdzie mam sie udac.. czego uczyc.. ile placic.. ile wynosza skladki.. dokladnie to jestem z nowej huty moze ktos tu sie taki znajduje i mi to wytlumaczy... prosze was o to BARDZO :???:

Napisano
chcialem wyrobić sobie karte wedkarska ale nie wiem od czego zaczac tzn gdzie mam sie udac.. czego uczyc.. ile placic.. ile wynosza skladki..

zapytaj pana googla :wink: , tam w wynikach otrzymujesz LINK

dodatkowo przejrzyj dział PZW na haczyku - ten w którym jesteś - było już pisane co i jak żeby wyrobić kartę wędkarską

• 2 weeks later...
Gość Dwie_sety
Napisano

Nie powinno być żadnych, chociaż najlepiej to robić na przełomie roku bo w nowym kole mogą zechcieć opłatę na utrzymanie koła (w każdym kole jest taka kwota ustalana przez zarząd koła)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.