mospin Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Chciałbym przedstawić dwie sprawdzone muszki. Jedna typowo lipieniowa, druga uniwersalna. lipieniowa sucha uniweralna, już w tym roku siadały na nią potoki, tęczaki i lipki Muszki robione oczywiście własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Widzę porządnego muszkarza Ja raczej nie rozróżniam muszek, ale wyglądają prosto i ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Bardzo ładne muszki . Chętnie bym pooglądał inne wyroby kolegi, z resztą pewnie nie tylko ja. Pozdrawiam. P.S. Na wiosnę "rozkręcimy" ten dział. Ja również zakupuję muchówkę, imadełko, piórka i inne sierści . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 mospin pamiętaj o tym co obiecałeś na forum , wspomóż nas radą o połowie białej ryby na muszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mospin Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Spoko Maciek nie zapomne. Dziś byłem zobaczyć u mnie na jeziorku ale niestety nic sie nie chlapie. Szczerze mówiąc nie wiem jak sie do tego zabrać. Dziś siadam do imadła i coś pokręce może jakieś jazie wieczorem jutro będą chciały moje wypociny zbierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 hehe, szykuję się też do suchej na białą rybę w wodzie stojącej , zobaczymy co i jak, myślę że będzie z tego kupa śmiechu jak wrzucę pierwszego suchego robala do wody , ale chcę bardzo spróbować.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mospin Napisano 28 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Dziś cdhciałbym przedstawić kolejne swoje muszki. Są to imitacje kiełży. Dwie wersie kolorystyczne. Obie bardzo skuteczne. Skaczą do nich potoki, tęczaki i lipienie. Wykonuję je na hakach Gamakatsu F22. Te na fotkach są akurat na nr 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Na lipienia: Na szczupaka: Na tęczaka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mospin Napisano 28 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Piękne muszki kolego. Szczególnie ładny ten szczupakowy strimek. Zauważyłem że przy tego typu muchach na szczupłego bardzo ważne jest to żeby miały oczy i dużo czerwonego przy głowie. Życzę zawsze napiętego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunk Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Czy te muszki się wogóle nadają?Czy jest szansa złowinia czegoś na nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzienciol Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Fotka troche rozmazana, ale moim zdaniem to nie za fajnie ukręcone muchy. Daj lepsze foto to coś więcej będzie można powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Za dużo na zdjęciach nie widać. Ogólnie nie jest zle, ale napisz jakie haki/materiały i na jaką rybę mają być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunk Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 OK.Ja tych muszek nie kręciłem.Tylko zostały dorzucone w "promocji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 na moje oko sa to mokre muchy.Czy sie nadaja zycie zweryfikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 To sa mokre muchy , kręcone przez kogoś kto się uczy. Sam na poczatku kręciłem podobne Choć teraz juz mi sie nie chce totalnie, od czasu do czasu ukręce jakiegos strimera na pstrągola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Przygotowania do sezonu szczupakowego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 greenlife, ładne w pierwszej chwili myślałem że to wobki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 musze sie pochwalic kolekcja muszek przygotowana nie tylko na slona wode Muszki przygotowane przez mojego znajomego na trocie i lososie suchelce chrusciki i nimfy i znow nimfy pudeleczko ratunkowe a tu maly mix wszystkiego Juz niedlugo po powrocie z PL bede krecil sam mucholce. Pewnie bedzie smiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Tak jak obiecalem muszki mojej produkcji babole hehehe Przeznaczone raczej na Troc i Lososia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk1212 Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Kilka moich sucharów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 A tu kolejne streamerki. z dzisiejszego poranka. a tu pierwsza muszka wykonana przez moja zonke Szybko sie uczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.