retro Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Swifta można kupić z napędem 4x4. Nie wydaje mi się, że Jimmy to damski samochód. W lesie daje sobie radę wyśmienicie a poza tym jest mały więc nawet poza szlakiem przejedzie między drzewami Podobnie Samuraj. Po niewielkich przeróbkach może jeździć np. tak http://pl.youtube.com/watch?v=zHRiWMvNjkc&feature=related RAV-4 to już 2 razy większy samochód.
kocur Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Sadzac po nick-u autor to "on" a proponowane autka sa ...... raczej damskie Pozdro-Radek. To może z męskich Humvee - czyli HMMWV Oczywiście mówimy o pojeździe terenowym a nie miejskim do tzw "lansu"
Gość jarek 307h Napisano 29 Lipca 2008 Napisano 29 Lipca 2008 mi nie potrzebny samochód prawka nie mam bo za młody ale kupiłem quada z paką 2 metry na 1,50 kurde wszystko nim przewiozę nawet na zawodach to se kawałek do wody wjechałem i miałem kombajn super sprawa paka pojemna i quad ma niezwykłą moc pojemność quada 1,2 i 140 koni cena w salonie jedyne 37 tysięcy jak jechaliśmy z impry to na pace prze wioskę wiozłem 7 na pace i 4 na kanapie = 11 osób a homologacja na 2 osoby
kudłaty Napisano 30 Lipca 2008 Napisano 30 Lipca 2008 jarek 307h, kasiorka w berecik wali ??? jechaliśmy z impry to na pace prze wioskę wiozłem 7 na pace i 4 na kanapie = 11 osób a homologacja na 2 osoby zero wyobrażni
kocur Napisano 30 Lipca 2008 Napisano 30 Lipca 2008 kudłaty chciałem odpisać ale mnie zatkał trochę ten post więc jakoś nie mogłem się zebrać i odpisać ale w pełni popieram Twoją wypowiedź
kudłaty Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 kocur, może życie go czegoś nauczy(oby tylko niezbyt boleśnie i bez udziału osób trzecich ),szkoda energii na pisanie,bo to nic nie zmieni(a poza tym nie w temacie i można dostać po łapkach ) pozdro
Gość jarek 307h Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 oc wam chodzi koledzy jechalem 20 na godzine i to nie cały kilometr
Ghor Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 Jak ciężki teren to tylko UAZ (z LPG bo strasznie dużo pali). Często mam okazje widywać co te samochody są w stanie robić w terenie gdzie ciężko na nogach przejść i jestem w szoku...
trini Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 Jak Boga kocham nienormalny... A może ma tylko nienormalnych rodziców Z tego co sie orientuję, po rozmowie z policjantem: Po pierwsze, aby prowadzić normalnego dużego - (czyli jak tu 1,2 silnik)quada, potrzebny jest dowód osobisty, czyli trzeba mieć skończone 18 lat. Po drugie, na silniki powyżej 50 cm. trzeba mieć normalne prawo jazdy. Po trzecie, rodzice kupujący dzieciom takie zabawki, są nieodpowiedzialni, i na własne życzenie urządzają im... Co urządzają, to niech sobie każdy sam dopowie. Kompletny brak wyobraźni, nieodpowiedzialność, szczyt głupoty i aż mnie szlag trafia jak czytam takie bezmyślne posty o bezmyślnych "wielkich czynach" kocur, może życie go czegoś nauczy(oby tylko niezbyt boleśnie i bez udziału osóbtrzecich ),szkoda energii na pisanie,bo to nic nie zmieni Święte słowa Kudłaty.
artech Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 Poco się napinacie chłopak podzielił się z nami swoimi marzeniami i fantazjami bo za młody ale kupiłem quada z paką 2 metry na 1,50 pojemność quada 1,2 i 140 koni cena w salonie jedyne 37 tysięcy
trini Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 No ale wiesz, jak pomyślę, że moja córka mogłaby mieć takie odchyły, i tak głupio myśleć... To mnie coś trafia. Może i młody ściemnia... Ale jeżeli nie? Wiesz, że rodzice teraz są różni, zawsze zresztą byli, więc co jak nie? Niby nie powinno to mnie obchodzić, bo nie moje małpy i nie mój cyrk. Ale ponoć dzisiejsza młodzież przyszłością narodu, a mnie się na taką przyszłość nóż w kieszeni otwiera. Rozumiem kłamiące 5 latki, ale człowiek który ma tych lat już 14... To co będzie potem?
kocur Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 jarek 307h tutaj raczej nikomu nie zaimponujesz tym co pisałeś i nie o to chodzi żey zgnębić Ciebie ale o to że takie posty jak powyżej pisałeś są raczej wygłupem nastolatka. Gwarantuję Ci że w miejscach na świecie w jakich byłem widziałem i miałem okazję pojeździć lub zwiedzić wewnątrz takie pojazdy o które w naszym kraju są niedostępne dla zwykłego śmiertelnika Nie chwalę się teraz a tylko stwierdzam fakty bo nie o to tu chodzi. kudłaty i trini czasami trzeba dostać porządnego kopa od życia żeby wskoczyć na właściwe tory Młodzież nabywa doświadczenia i mądrości z wiekiem taka to już kolej rzeczy. Ghor uaz to temat rzeka ale potwierdzam te łaziki potrafią wszystko Jak jedzie na benzynie to jak wsłuchasz się dobrze to słychać jak gaźnik zasysa paliwo z baku normalnie wiry się robią
trini Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 kudłaty i trini czasami trzeba dostać porządnego kopa od życia żeby wskoczyć na właściwe tory Młodzież nabywa doświadczenia i mądrości z wiekiem taka to już kolej rzeczy. Najgorsze jest to, że ja jestem świadoma tego, że będę przerabiać takie lub podobne odpały już za kilka lat Boże chroń nas przed wybrykami młodzieży
kudłaty Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 A może ma tylko nienormalnych rodziców tylko ???uczą go od dzieciaka łamania wszelkich norm i nierealnego podejścia do życia, i albo wyrośnie z niego kaleka życiowa ,albo Polityk.W obu przypadkach wyrazy współczucia,w pierwszym dla Niego ,w drugim dla Nas
Gość jarek 307h Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 możecie pisać co chcecie ale właśnie dzisiaj miałem wypadek właśnie wróciłem od szycia miałem szytą noge i mam coś z uchem że na jedno nie słysze mój borze dlaczego ??????
kudłaty Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 właśnie dzisiaj miałem wypadek może to Ciebie i Twoich "staruszków" czegoś nauczy . Zdrowiej jarek 307h, i MYŚL człowieku
Gość wobler129 Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 Albo jesteś [...], albo masz dużą wyobraźnię mój borze dlaczego ?????? Przepraszam muszę -
Gość jarek 307h Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 nie staruszków moi rodzice są młodzi a z quadaem tata jedzie w niedziele na giełde sprzedać go a mi kupuje 50cmm ale jak wyzdrowieje bo narazie to 600 złotych wzioł lekarz za ucho na 50 nic sobie nie zrobie raczej ale uprawninia na to mam motorowerowom
brosaczony Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Bóg Cię pokarał, za łamanie prawa, chyba proste? Nie zgadzam się, Znam "Gościa" i raczej nie jest taki chętny do karania. Pokarała Cię bezmyślność. Poza tym on sam zauważył, że go jakiś bór pokarał, może las go gonił i połamał mu rękę... Któż to wie. I jeszcze proszę kogoś o znalezienie quada z paką ponad 2-metrową i 140 (stuczterdziestoma) KM. No ale wiesz, jak pomyślę, że moja córka mogłaby mieć takie odchyły, i tak głupio myśleć... I dlatego dzieci należy wychowywać. Wszyscy moi znajomi mówią o jakimś mitycznym wieku wychowania, który kiedyś się pojawi jak stwór z głębin. Ich dzieci są wiecznie za małe na wychowanie, a okazuje się, że ja jestem w stanie wychowywać 8-mio miesięcznego synka i to skutecznie. I jeszcze jedno nie udawajcie, że w wieku nastu lat nie robiliście (nie pisaliście) głupich rzeczy. Gdybym ja pare razy BARDZO boleśnie nie oberwał od życia, to dzisiaj na pewno nie mógłbym prowadzić np. firmy. Na prawdę Urząd Skarbowy jest o wiele gorszy od wypadnięcia z 10-go piętra. Z powodu parametrów quada wydaje mi się cały tekst zupełnie nieprawdopodobny, także nie tragizujmy. Siem rozpisał
trini Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 I dlatego dzieci należy wychowywać. Uwierz mi albo nie... Moja córka oprócz tego, że jest patologiczną gadułą, jest naprawdę dobrze wychowanym dzieckiem. Nie klnie, nie bije się z nikim, nikogo nie obraża, wie, co jej wolno a co nie. Natomiast u niej w klasie są dzieci, które potrafią do rodziców powiedzieć spier... Ty ch... Konkretnie to jest jedna dziewczynka A po rodzicach to spływa jak po kaczce. Moja Paulina nauczyła się dziewuchę ignorować. Choc często przez nia do domu z płaczem wracała. Pokarała Cię bezmyślność. w sumie tyż prawda Poza tym on sam zauważył, że go jakiś bór pokarał, może las go gonił i połamał mu rękę... Któż to wie. O ile w ogóle tę rękę złamał. No i 600 złotych za cudowne ozdrowienie ucha co ???? nie mówi się COOOOOOOO tylko słucham...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.