martinezpila Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 Witam. Co sądzicie o tym jeziorze ?. Czy ktoś na forum mieszkający w okolicach Piły łowił na nim ?. Na co najlepiej na nim łowić ?
Sobtainer Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 Hu, stary. Toż to jezioro istnieje jeszcze? a tak na poważnie, to słuchów zero z Piachów i czuje, że więcej syfu tam pływa niż samych rybek, już lepiej na spinning pobiegać za elektrownie. Pozdrawiam Pilanina.
martinezpila Napisano 3 Maja 2008 Autor Napisano 3 Maja 2008 Jezioro istnieje. 2 dni temu udało mi się ładnego okonia złowić oraz karpia. A dziś jak byłem to ani brania. Zresztą nie tylko u mnie . Zobaczymy jak jutro pójdzie. A na co najlepiej łowić na piachach ? Pozdrawiam też
Piotr91pila Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 hehe przepraszam że odświeżam temat ale może sie komuś przyda ze na piachach można ładne liny wyciągnąć;p a na co biora nie zdradze:D
bambus Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 Brudno, głośno i nieprzyjemnie szczególnie w okresie letnim.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.