arek_glogow Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 keri, Ideałów niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuck Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Arek Glogow - "w niektórych" - w niektorych niekoniecznie meppsa są wymienne, a to akurat nie jest zbyt wielkim plusem, bo zawsze mozna kotwe obciąć samemu i dodać kółko łącznikowe i odpowiedniejszą kotwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 meppsy mają w sobie coś niezwykłego. Tak - CENĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Tak - CENĘ Dlatego większość lubi DAM-y i inne, bo za jednego meppsa mamy 3 inne blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matik Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 bardzo dobre sa effzety ale uważam ze meppsy sa najlepszymi blachami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Dlatego większość lubi DAM-y i inne, bo za jednego meppsa mamy 3 inne blaszki. chyba że sie wie jak je zdobyć za friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 chyba że sie wie jak je zdobyć za friko podziel sie tym sposobem :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 było juz na forum,pisałam o tym - wystarczy poszukać, nie ma na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lutek Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Mepps... Mepps jest nie zastąpiony. Mepps ma genialną pracę. Mepps jest drogi. Mepps pokazuje co potrafi dopiero w rekach kogoś kto wie jak poprowadzić błystkę. Mepps jest zrobiony z dbałością o szczegóły. Mepss ma wymienne kotwice. Mepps po prostu błystka obrotowa Nr 1 na świecie. chyba cię chłopcze poniosło troszkę co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 lutek, NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lutek Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 A ja już myślałem ale spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 chyba że sie wie jak je zdobyć za friko wiemy jak coś "wysępić" z tym ze wydaje mi się ze mówimy tu nie o 2 czy 3 blaszkach w portfelu tylko o ilość na tzw każdą okazję czyli min ze 30 a tyle ze friko to i trini nie wysępi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 min ze 30 a tyle ze friko to i trini nie wysępi. nie podpuszczaj, bo będe chciała udowodnić i tylko zrobię z siebie wariatkę Ale gdyby trzeba było - byłabym w stanie wysępić na raz 30 blach, z tym że nie dla siebie - i za coś, np. za reklamę na haczyku. Wystarczy dobra gadka, i wszystko się da, uwierz mi To by się na 100% dało zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 No tak kobiecie się nie odmawia, ale prawdę mówiąc jak cos to załatw takie blaszki za reklamę a je sprzedamy na aukcji pewnie operatorzy Serwa się zgodzą zawsze kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 jeśli tylko dostanę upoważnienie od Tomika, to spróbuję Pewnie, że zawsze to kasa na utrzymanie haczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUDLACZ Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 niedawno sprawilem sobie meppsa Aglie 3 biala dostalem na nia szczupca 1.5 kg i okonia ok 24 cm zakupilem tez 4 ale miedziana z czerwona lopatka w kropki i czekam na efekty dzis bylem i nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes D. Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 nie przejmuj sie szczupaki przynajmniej u mnie sa na wczasach. od 2 tygodni nie zlowilem nic pow 50cm w zeszlym roku bylo podobnie. szczesciem w nieszczesciu jest to ze sandacze gryza wiec obrotowki moga odpoczywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Jakie meppsy polecacie na szczupaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Zależy na jaką wodę, ja miałem niezłe efekty na black fury nr 3 i fluo tiger nr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Chodzi mi o jezioro do 5 metrów głebokości, woda dość czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 blaszki sa skuteczne w kazdej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 blyski sa bardzo skuteczne. nie zaluzje zadnej zlotowki wydanej na meppsa. najlepiej pracuja ze wszystkich blaszek i to w kazdych warunkach wiry na rzece, cofki, prowadzenie z nurtem itd. wiekszosc konkurencyjnych blach po prostu podwija skrzydelko i nie pracuje dopiero po mocnym szarpnieciu zaczynaja dzialac. podobne porblemy sa nawet w wodzie stojacej gdzie nie raz trzeba prowadzic baaaardzo wolno to skrzydelka sie podwijaja albo nierownomiernie pracuja. dokladnei majtaja sie na prawo i lewo co wogole nie przypomina ruchu obrotowego. niewiele gorsze sa dam effzett jednak nie maja tak szerokiej palety ksztaltow, romiarow i kolorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Chodzi mi o jezioro do 5 metrów głebokości, woda dość czysta dobierasz odpowiedni kolor i wielkosc i jedziesz z tematem. dodam tylko ze przy stosowaniu obciazenia z przodu meppsy jak i dam bardzo dobrze pracuja czego nie moge powiedziec o innych blaszkach. jedyna wada meppso zreszta jak wiekszosci przynet zbrojonych firmowo sa nienajmocniejsze kotwice. mimo ze mepps ma bardzo dobre warto je zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 wszystko pięknie ale nie mam możliwości pooglądać sobie na żywo tych blaszek a chce kupic jakis sprawdzony model. Miałem na oku mepps lusox, używał może ktoś? Interesują mnie większe modele typowo na szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi