edmund Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Zakupiłem --dostałem od Mikołaja --- parasol wędkarski ,porażka szpilki wymieniłem na śledzie,na dole doszyłem 30cm ,wiatr nie pozwolił mi go rozstawić ,odciągi co były w komplecie za krótkie. Udało mi się postawić wreszcie ,wiatr ustał wieczorem ,w środku ok miejsca na dwa fotele i bagaż. Trzeba mieć sygnalizatory głośne ,jak wiatr wieje nie słychać, Do zobaczenia nad wodą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Copino Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Prezentuje się bardzo ciekawie,wiec daj znać jak będzie po jakimś czasie jego Użytkowania,czekamy na Twoją odpowiedź:) Zresztą teraz akcesoria wędkarskie w tym namiot można znaleźć w niższej cenie zamawiając w sklepach online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi