andi64 Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 do markera i, spodu Hyperloopy 13' 3lbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 spodu Hyperloopy 13' 3lbsNie pokręciłeś ?3lbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Nie pokręciłeś ?3lbs tak wiem że 3lbs nie są stworzone do ostrego machania, ale kij ten jest nie do złamania i z 120 gramowymi ciężarkami miata się jak ta lala , przy 3,5lbs Jaxona głęboko bym się nad takim miataniem zastanowił to jest tak jak z autami Hondą i Poldkiem obydwoma da się jeżdżić, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 No proste to nie jest Rosyjskie promy kosmiczne sa prostsze w obsłudze Ale powiem Ci andi64, , że chylę czoła za sam fakt skonstruowania takiego wynalazku. Tym bardziej, że zbudowałeś to dość dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 przy 3,5lbs Jaxona głęboko bym się nad takim miataniem zastanowiłTo wyobraż sobie że ja właśnie miotam owe 0,5 litra zanęty kijkiem Jaxona tyle tylko że to kijek morski co prawda ok 4lbs ale te 4,5m długości kijka daje świetne wyniki w odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 że ja właśnie miotam owe 0,5 litra zanęty kijkiem Jaxona i kto to mówi co prawda ok 4lbs ale te 4,5m długości kijka daje świetne wyniki w odległości. pisałem że można osiągnąć dobre wyniki w odległości przy dobrym kiju, lecz nic nie pisałem jakie cechy ten kij powinien mieć, Tomek pytał jaki? więc dałem odpowiedż, szkoda tylko że to odp. z mojej strony była taka sucha, powinienem dodać z czym to się je wg. mnie do spoda to min. 3,30, a cw. min 200g, ale te twoje 4 lbs. no cóż, hmmm... masz tego kija i niech ci służy, mam co mam i nie żałuję, używam tego kijka do spoda ponieważ w moim asortymęcie nie mam mocniejszego kija, a nie kupowałem go kiedyś pod kątem spoda, miałem go to i zaakceptowałem i w zupełności mi starcza, jednak dla przyszłych nabywców kija pod tym kątem to namawiam aby te miały min. akcję sztyla od miotły macham rakietą plus np. kuku i póki co to nie narzekam, dodam tylko że 3 pounds = 1.36077711 kilograM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 dodam tylko że 3 pounds = 1.36077711 kilograMDodam tylko że w funtach na kijach podaje się ugięcie a nie cw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Dodam tylko że w funtach na kijach podaje się ugięcie a nie cw.... Tomaszek, wiadomo że nie będziesz machał prawie 1,5kg. ciężarem,miałem na myśli parabolę ugięcia tego kija przy tej masie, ale jak widać jeszcze więcej osób się znajdzie aby mi swoje wytyczne przedstawić mam jaki mam, i mi starcza, niestety nie stać mnie na to aby patrzeć (czyt. kupować) pod kątem ten kij na to, a ten na to, co się nazbierało to się w miarę możliwości używa, może jak dosięgnie mnie jakiś zastrzyk finansowy to sprawię sobie takiego spoda że nawet maniek mi pozazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 sprawię sobie takiego spoda że nawet maniek mi pozazdrości Andi szczerze to nie jestem fanem 'spodów' to moim zdaniem zbytnia fanaberia, niemniej jakiś cięzki karabin na straty [sumy,rakieta] mus mieć,kupiłem bo cena przystępna i żalu nie ma jak się połamie ,a że kijek daje rade i tu i tu to moja gęba wygląda tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 karabin na straty tyż prowda przyszłym użytkownikom doradziłbym tak tani, mocny, i na straty, przynajmniej nie będzie po czym płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 moż˝e jak dosię˝gnie mnie jakiś˝ zastrzyk finansowy Andi ty bidulo już˝ w tej chuś˝cinie tak mizernie wyglą˝dasz to bę˝dziesz miał˝ sił˝ę˝ majtać˝ takie ciż˝ary. John Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Andi ty bidulo już˝ w tej chuś˝cinie tak mizernie wyglą˝dasz to bę˝dziesz miał˝ sił˝ę˝ majtać˝ takie ciż˝ary he, he takie podejście mi się podoba, oby więcej takich na tym forum, John, nie martw się o mnie oszkrabin nie jadam wiec sobie daleko patykiem pomacham ps. JOHN sprawdż pisownię, bo u mnie wszystko gra od łódki do kija, a na chustce skończone ps. admin proszę usunąć wszystkie posty nie związane z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 dla zainteresowanych http://www.modelewedkarskie.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 dla zainteresowanych To w Zabrzu robią Wkurzający brak cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 tomek1, gościu kontaktuje sie tylko telefonicznie, ale jak kogoś interesuje to myślę że majątku za telefon nie straci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 ale jak kogoś interesuje to myślę że majątku za telefon nie straci Nie w tym rzecz Takie postepowanie zawsze mi się kojarzy z PRL-em- jak dla pana pińcet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olcia Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Cześć mam takie pytanie mój chłopak jest miłośnikiem modelarstwa robi przeróżne rzeczy (samoloty, śmigłowce, statki) głównie hobbistycznie, ale jest w tym bardzo dobry... podsunęłam mu pomysł zrobienia łódki zanętowej i ku mojemu zdziwieniu zrobił taką http://www.modelewedkarskie.eu/index.php?m...=view&id=15 tyle ze rozmiarów tej największej.. i nie metalowa a drewnianą, lecz tak pokrytą bejca ze w życiu bym nie powiedziała że to drewno... użył najlepszych części... aparatura o niebo lepsza niż na stronie... ładowność 8 kg zasięg 500m namawiam go żeby zajął się sprzedażą takich łódek tylko powiedzcie mi czy ma to sens?? czy taki produkt się sprzeda?? a dodam że cena największej łódki nie będzie przekraczać 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Olcia witam Dobrze by bylo aby zrobić fotki i pokazać szerszemu ogółowi i wtedy ocenimy . Jeśli cena podana przez ciebie oscylowała by w tych granicach to zbyt zapewniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olcia Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 w przyszłym tygodniu dam fotki mamy na razie tylko ten jeden model testowy ( pewnie w prezencie dostanie go mój tata) ale jeśli to naprawdę miało by popyt mój Michał jest w stanie robić takie na zamówienie z tego co mi mówił bardziej opłaca się robić większe łodzie ponieważ najdroższa jest aparatura i cała elektronika cena na pewno nie będzie wyższa niż 1000zł chyba że będzie jakieś super specjalne zamówienie ciężko będzie z kapitałem startowym więc jeśli ma cokolwiek zaczynać dobrze jest sprawdzić czy będzie na to popyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Z tego co się orientuje cena by była bezkonkuręcyjna ,a znając środowisko karpiowe zamówień by nie brakło ,ale nie wiem jak z jakością ,fajnie by było jakby "twój" michał opisał co nieco i poparł to fotkami kto wie może i ja bym się skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olcia Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 czyli pozostało tylko jedno zakasać rękawy i kopnąć chłopa do roboty.. maniek będę miała cię na uwadze jako pierwszego klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravel Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Za te cene ja tez kupilbym te lodeczke ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olcia Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 takie coś znalazłam na allegro: http://www.allegro.pl/item227580590_lodka_sterowana_do_wywozenia_zanet_i_przynet.html koszt 1750zł Zasięg: do 250 metrów Pojemnik na zanęte/przynęte: 1,7 kg(1.2L) no chyba faktycznie będziemy niezłą konkurencją nasza łódź tak nowocześnie może nie wygląda ale właściwości i cena bez porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Oglądałem ten "badziew" w sklepie ,moje nerwy są cenniejsze więc -nie dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi