wwieczor Napisano 12 Czerwca 2008 Napisano 12 Czerwca 2008 Witam wszystkich, Czy ktoś sie orientuje jakie są średnie ceny zanęt?
patbaj Napisano 12 Czerwca 2008 Napisano 12 Czerwca 2008 przywitaj sie w temacie http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1249 potem pytaj na forum, ale w takim temacie najlepiej sprawdź w sklepie, ja lowię na spinning ale coś mi sie wydaje, że w przedziale od 4-10 zł za paczkę
hexman Napisano 12 Czerwca 2008 Napisano 12 Czerwca 2008 w przedziale od 4-10 zł za paczkę Ja ostatnio miałem "zaszczyt" łowić na zanętę za 18 zł/kg Ale jeżeli chodzi o lowienie rekreacyjne to polecam Bruda 11zł/3kg. Zaneta jest w miarę dobra do lowienia rekreacyjnego
patbaj Napisano 12 Czerwca 2008 Napisano 12 Czerwca 2008 no widzisz hexman, wg mnie jak zerknąłem przez ramię wybierając woblery to paczka zanęty = 0,5 kg ewentualnie 1 kg, więc się nie pomyliłem
rado90 Napisano 12 Czerwca 2008 Napisano 12 Czerwca 2008 wwieczor, nie wiem jakie jest Twoje doświadczenie wedkarskie, czego oczekujesz, co i gdzie chcesz łowić... Ceny są urozmaicone(zgodnie z zasadą "za jakość się płaci") ale na początek możesz spróbować z zanętami TRAPER'a - cena to ok 4-7 zł za 1kg. Są ogólnie dostępne i w miarę sprawdzone. Chyba, że pragniesz ekstremalnych wrażeń, kupując od razu zanętę za 20 zł za 1kg (ale jak już wspomniałem, nie powiedziałeś "co, gdzie i jak") . Jednak na samej bazie nie kończy "tworzenie" zanęty. Do rachunku warto dodać też inne dodatki (zapachowe, smakowe, "na przystawkę", wspomagające trawienie itp). Ale więcej wiadomości o składach zanęt znajdziesz w innych tematach. Pozdrawiam
kacapek91 Napisano 13 Czerwca 2008 Napisano 13 Czerwca 2008 na naszych wodach dobrze sprawdzają się zanęty LORPIO kosztuje od 4 do 8zł za kg więc nie są drogie natomiast jeśli szukasz wyczynowej zanęty to polecam SENSASA 20 zł za kg. Jaka zanęta by nie była to zawsze należy ą wspomóc jakimś atraktorem POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.