Skocz do zawartości
tokarex pontony

jakie są ceny zanęt

wwieczor

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
w przedziale od 4-10 zł za paczkę

Ja ostatnio miałem "zaszczyt" łowić na zanętę za 18 zł/kg :lol::lol:

Ale jeżeli chodzi o lowienie rekreacyjne to polecam Bruda 11zł/3kg. Zaneta jest w miarę dobra do lowienia rekreacyjnego :wink:

Napisano

no widzisz hexman, wg mnie jak zerknąłem przez ramię wybierając woblery to paczka zanęty = 0,5 kg ewentualnie 1 kg, więc się nie pomyliłem

Napisano

wwieczor, nie wiem jakie jest Twoje doświadczenie wedkarskie, czego oczekujesz, co i gdzie chcesz łowić... Ceny są urozmaicone(zgodnie z zasadą "za jakość się płaci") ale na początek możesz spróbować z zanętami TRAPER'a - cena to ok 4-7 zł za 1kg. Są ogólnie dostępne i w miarę sprawdzone. Chyba, że pragniesz ekstremalnych wrażeń, kupując od razu zanętę za 20 zł za 1kg (ale jak już wspomniałem, nie powiedziałeś "co, gdzie i jak") :wink:. Jednak na samej bazie nie kończy "tworzenie" zanęty. Do rachunku warto dodać też inne dodatki (zapachowe, smakowe, "na przystawkę", wspomagające trawienie itp). Ale więcej wiadomości o składach zanęt znajdziesz w innych tematach. Pozdrawiam :cool:

Napisano

na naszych wodach dobrze sprawdzają się zanęty LORPIO kosztuje od 4 do 8zł za kg więc nie są drogie natomiast jeśli szukasz wyczynowej zanęty to polecam SENSASA 20 zł za kg. Jaka zanęta by nie była to zawsze należy ą wspomóc jakimś atraktorem POZDRAWIAM

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.